Adash Vibrometru A4900 Vibrio

A4900 Vibro este un dispozitiv compact și puternic, proiectat pentru măsurarea și analiza vibrațiilor în echipamente industriale. Cu funcții avansate precum măsurători în timp real, analiză FFT, termometru IR și stroboscop cu LED, acesta oferă o perspectivă detaliată asupra stării echipamentelor. Cu o memorie generoasă, conectivitate USB-C și accesorii incluse, este soluția ideală pentru monitorizarea eficientă a vibrațiilor și prevenirea defectelor în mediile industriale exigente.
Cod Produs: C12 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Specificații Tehnice
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
     Descarca manualul de utilizare aici
     Descarca documentatia tehnica aici

Vibrometrul A4900 - VIBRIO este proiectat pentru a îndeplini cele mai esențiale determinări legate de vibrații, conform standardului recunoscut internațional ISO 10816. Utilizând modelul Vibrio M, puteți realiza nu doar măsurători precise ale vibrațiilor, dar și analize spectrale detaliate.

Integrarea traseului de măsurare în sistemul software DDS contribuie la crearea și menținerea unei baze de date exhaustivă pentru monitorizarea echipamentelor dinamice.

Acest aparat avansat este echipat cu funcționalități care permit identificarea problemelor legate de rulmenți, oferind indicații automate cu privire la tipologia defecțiunii care poate fide mai multe feluri: dezechilibru, aliniere defectuoasă sau deteriorarea rulmentului. Astfel, printr-o simplă inspecție cu A4900 - VIBRIO, puteți anticipa și preveni întâmpinarea de defecțiuni majore, economisind timp și resurse în procesul de întreținere.
Instrumentul A4900 - VIBRIO este nu numai un echipament robust și precis, dar vine și cu o interfață intuitivă ce facilitează operarea de către utilizatori. Implementarea acestui dispozitiv în practica zilnică vă va optimizează procesele de monitorizare și diagnosticare, fundamentale în menținerea eficienței echipamentelor industriale.

Cu dispozitivul A4900 - VIBRIO beneficiați de o tehnologie de ultimă oră care marchează standardul în analiza vibrațiilor din sectorul de mentenanță predictivă.
Acest model asigură o precizie ridicată în detectarea și analiza tendințelor, sporind capacitatea de a lua decizii în timp util privind întreținerea mașinărilor.
Acest instrument este esențial pentru echipele de mentenanță care vor să prevină în mod proactiv oprirea nedorită a producției și să reducă costurile asociate cu reparațiile după defecțiune. În plus, utilizarea regulată a echipamentului A4900 - VIBRIO poate contribui la prelungirea duratei de viață a mașinilor, datorită identificării rapide și corectării problemelor înainte de a se agrava.


 
Interfața prietenoasă a instrumentului A4900 - VIBRIO permite și utilizatorilor neexperimentați să navigheze cu ușurință prin setările și funcțiile dispozitivului, accelerând astfel curba de învățare și facilitând o mai bună adaptare în fluxul de lucru. Integrând capabilități de stocare a datelor și de generare de rapoarte personalizate, A4900 - VIBRIO se dovedește a fi un partener de încredere în evaluarea continuă a condiției echipamentelor industriale.
Fiind un instrument versatil, A4900 - VIBRIO se adaptează nevoilor diverse ale industriei prin setări și module adaptabile, care vizează îmbunătățirea fiabilității mașinilor. În plus, echipamentul beneficiază de actualizări software regulate, care asigură compatibilitatea cu cele mai noi protocoale și tehnologii din industria de mentenanță.
· Intrare: 1 x accelerometru alimentat ICP
· Interval de intrare: 60 g cu PEAK cu 100 mV/g sensor e.g. 600 g PEAK cu 10 mV/g sensor (sensibiliatea este ajustată în dispozitiv)
· Măsurarea temperaturii IR: De la -70˚C până la +380˚C (-94˚F până la +716˚F)
· Alte funcționalități: Stroboscop cu LED-uri (0.17-300 Hz, 10 - 18 000 RPM) LED torch Stetoscop electronic pentru ascultarea zgomotelor de la rulmenți
· Memorie: 4 MB pentru date: 120960 valori totale sau 900 măsurători cu 800 spectre liniare sau 2048 semnale temporale eșantionate
· Stocare date: Traseu Off-Route cu software-ul DDS (descărcare gratuită)
· Interfață: USB 3.0, compatibil cu 2.0
· Program: Versiune gratuită a software-ului DDS (dimensiune limitată a bazei de date)
· Afișaj: Ecran grafic color TFT 240x320 pixeli, vizibilitate la lumina soarelui
· Ieșire: 1 x semnal AC 8 Ω / 0,5 W pentru căști externe (ascultarea semnalului)
· Alimentare: baterie reîncărcabilă Li-Ion, 16 ore de funcționare continua
· Temperatură: Funcționalitate la temperaturi de la -5° C la 55° C
· Greutate: 380 g (fără cablu, sensor și magnet) sau 590 g cu cablu, sensor și magnet
· Accesorii: 1X cablu USB, vârf de măsurare pentru presiune manuală asupra senzorului, geantă de transport, memorie USB cu manualul de utilizare, senzor de vibrație, cablu spiralat pentru conectarea senzorului de vibrație, baza magnetică pentru senzorul de vibrație, căști cu jack de 3,5 mm
 
 •  

 • Măsurători precise: Capacitatea de a măsura accelerarea și viteza în timp real, asigurând o monitorizare precisă a vibrațiilor echipamentelor.
 • Analiză FFT: Funcția FFT permite analiza spectrului de viteză și accelerație, oferind utilizatorilor o înțelegere mai profundă a comportamentului vibrațiilor.
 • Termometru IR: Posibilitatea de a măsura temperatura echipamentelor cu un termometru infraroșu într-un interval extins, de la -70˚C până la +380˚C.
 • Stroboscop cu LED: Integrarea unui stroboscop cu LED permite vizualizarea mișcării la frecvențe specifice, facilitând detectarea defectelor sau discrepanțelor în funcționarea echipamentelor.
 • Memorie generoasă: Memoria internă permite stocarea unui volum mare de date, inclusiv valori generale, măsurători și spectre de linii, pentru analiză ulterioară.
 • Conectivitate USB-C: Conectorul USB-C facilitează transferul datelor către alte dispozitive pentru analiză și raportare.
 • Ecran TFT color: Ecranul TFT grafic color oferă o vizualizare clară și lizibilă a datelor, chiar și în condiții de lumină puternică.
 • Baterie reîncărcabilă: Alimentat de o baterie reîncărcabilă Li-Ion, dispozitivul oferă o durată de funcționare continuă de până la 16 ore, asigurând utilizarea fără întreruperi.
 • Accesorii incluse: Vine cu o varietate de accesorii utile, cum ar fi senzori de vibrații, cabluri și căști, pentru o utilizare completă și eficientă.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!