Adash Vibrometru A4900 VIBRIO EX

Vibrometrul A4900 VIBRIO EX de la Adash, un instrument robust și multifuncțional ce oferă utilizatorilor un mijloc avansat de măsurare, analiză și colectare de date pentru monitorizarea vibrațiilor. 

Proiectat cu maxima atenție la detaliu și conformitatea pentru utilizare în zone cu risc de explozie (certificare EX), A4900 VIBRIO EX este instrumentul integral care răspunde nevoilor pentru întreținerea bazată pe condiție (CBM) și analiza vibrațiilor. 
Cod Produs: C27 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Specificații Tehnice
 • Documentație
 • Review-uri (0)

Vibrometru, Analizor și Colector de Date în Versiune Inerent Sigură


Acest echipament robust și fiabil, Vibrometrul A4900 Vibrio EX, este instrumentul ideal pentru profesioniștii care lucrează în medii unde riscul de explozie este o preocupare constantă.

A4900 Vibrio EX a fost meticulos conceput pentru a răspunde standardelor de înaltă precizie, așa cum sunt stabilite în ISO 10816. Acesta este o garanție că veți putea efectua măsurători de vibrații conforme cu reglementările internaționale, asigurându-vă că echipamentul și instalațiile dumneavoastră sunt evaluate corect și în mod sigur.


Functionalitățile vibrometrului marca Adash A 4900 Vibrio EX includ:

1. Măsurători de vibrații globale: Acesta vă permite să capturați vibrațiile de ansamblu ale echipamentului dumneavoastră, furnizând date importante despre starea generală a mașinii. Este esențial pentru planificarea mentenanței preventivă și a evitării opririlor neplanificate.

2. Analiza spectrală de vibrații: Viibrometrul A4900 Vibrio EX duce diagnosticarea un pas mai departe, efectuând analize în spectru care dezvăluie frecvențe specifice asociate cu diferite tipuri de defecțiuni ale mașinilor. Această abordare detaliată ajută la identificarea precisă a surselor potențiale de probleme.

3. Configurarea rutei cu software-ul DDS: Integrarea cu software-ul DDS (Diagnostic Data Spectrum) vă permite să configurați rute de măsurare personalizate și să mențineți o arhivă completă a tuturor datelor colectate de la echipamentele dumneavoastră dinamice. Aceasta îmbunătățește eficiența în monitorizarea condițiilor și permite o evaluare istorică a performanței mașinilor.

4. Forma de undă și spectrul de demodulare: Cu capacitatea de a efectua demodulare, Vibrio M EX poate detecta și izola semnale ce indică defecțiuni specifice ale rulmenților. Acest lucru înseamnă că puteți identifica probleme cum sunt defectele pe piste sau bile, uzura și deteriorarea fără a demonta echipamentul.

5. Diagnostic automat pentru principalele defecte: Acest vibrometru nu doar căbate date, ci vine și cu algoritmi avansați care interpretează aceste date pentru a diagnostica defecțiuni comune ale mașinilor. Printre acestea se numără:

   - Dezechilibrul: adesea cauza principală a vibrațiilor la mașinile rotative, cu A4900 Vibrio EX puteți identifica rapid și corecta aceste dezechilibre.
   
   - Dezalinierea: Vibrometrul poate detecta dezalinierea axelor și cuplajelor, o problemă comună care, dacă este neglijată, poate duce la defecțiuni severe și costisitoare.

   - Defectele rulmentului: Identificarea defectelor precum mici crăpături, uzură sau deteriorarea rulmentului poate fi realizată eficient, permițându-vă să planificați înlocuiri sau reparații înainte de a provoca avarii majore.

   - Alte defecte structurale: A4900 Vibrio EX poate recunoaște și alte probleme structurale care ar putea avea ca rezultat vibrații neobișnuite sau nivele de zgomot, ajutând la menținerea unei funcționări optime și a securității echipamentului.

Utilizând Vibrometrul A4900 Vibrio EX veți beneficia de un nivel ridicat de confidență în monitorizarea și diagnosticarea stării mașinăriilor.

 
 
 • Intrare: 1 x accelerometru alimentat ICP
 • Interval de intrare: 60 g cu PEAK cu 100 mV/g sensor e.g. 600 g PEAK cu 10 mV/g sensor (sensibiliatea este ajustată în dispozitiv)
 • Măsurarea temperaturii IR: De la -70˚C până la +380˚C (-94˚F până la +716˚F
 • Alte funcționalități: Stroboscop cu LED-uri (0.17-300 Hz, 10 - 18 000 RPM) LED torch Stetoscop electronic pentru ascultarea zgomotelor de la rulmenți
 • Memorie: 4 MB pentru date: 120960 valori totale sau 900 măsurători cu 800 spectre liniare sau 2048 semnale temporale eșantionate
 • Stocare date: Traseu Off-Route cu software-ul DDS (descărcare gratuită)
 • Interfață: USB 3.0, compatibil cu 2.0
 • Program: Versiune gratuită a software-ului DDS (dimensiune limitată a bazei de date)
 • Afișaj: Ecran grafic color TFT 240x320 pixeli, vizibilitate la lumina soarelui
 • Ieșire: 1 x semnal AC 8 Ω / 0,5 W pentru căști externe (ascultarea semnalului)
 • Alimentare: baterie reîncărcabilă Li-Ion, 16 ore de funcționare continuă
 • Temperatură: Funcționalitate la temperaturi de la -5° C la 55° C
 • Greutate: 380 g (fără cablu, sensor și magnet) sau 590 g cu cablu, sensor și magnet
 • Accesorii: 1X cablu USB, vârf de măsurare pentru presiune manuală asupra senzorului, geantă de transport, memorie USB cu manualul de utilizare, senzor de vibrație, cablu spiralat pentru conectarea senzorului de vibrație, baza magnetică pentru senzorul de vibrație, căști cu jack de 3,5 mm

Puteți descarcă documentația tehnică în format .pdf de AICI

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!