Adash Colector de date - A4910 Lubri

Perfect pentru întreținerea predictivă, A4910 Lubri evaluează cu exactitate starea mașinii, acceptă înregistrarea datelor și se integrează cu software-ul DDS gratuit pentru analiza tendințelor. Creșteți-vă strategia de întreținere și reduceți timpul de nefuncționare cu A4910 Lubri – soluția dumneavoastră pentru gestionarea proactivă a lubrifierii și analiza vibrațiilor bazată pe date.
Cod Produs: C102 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Specificații Tehnice
 • Caracteristici
 • Documentație
 • Review-uri (0)
A4910 Lubri este un dispozitiv avansat de monitorizare a stării, conceput pentru a îmbunătăți procesul de întreținere a utilajelor industriale prin lubrifiere precisă și analiză a vibrațiilor.

Este o unealtă compactă, robustă, care măsoară în mod activ vibrația carcasei unui rulment înainte, în timpul și după aplicarea unsoarei. Dispozitivul utilizează senzori sensibili care pot detecta modificări ale vitezei vibrațiilor măsurate în mm/s (sau ips) pentru a evalua starea corpurilor mașinii și accelerația în g pentru a determina condițiile rulmentului.
A4910 Lubri simplifică procesul de lubrifiere oferind feedback în timp real.

Pe măsură ce se aplică grăsime, dispozitivul monitorizează vibrația rulmentului și indică punctul optim de lubrifiere atunci când valorile vibrațiilor nu mai scad. Această metodă ajută la prevenirea lubrifierii insuficiente și excesive, prelungind astfel durata de viață a rulmenților și reducând riscul de oprire a mașinii.

Cu A4910 Lubri, personalul de întreținere poate stoca doi parametri esențiali pentru o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra sănătății mașinii. Datele colectate pot fi transferate în mod regulat în software-ul DDS gratuit al Adash, unde este posibil să se analizeze tendințele și să urmărească starea echipamentului în timp.

Această abordare proactivă a întreținerii permite intervenții în timp util și o gestionare mai eficientă a activelor, contribuind în cele din urmă la reducerea costurilor de întreținere și la o fiabilitate îmbunătățită a mașinii.

Interfața ușor de utilizat a A4910 Lubri îl face un instrument accesibil pentru tehnicieni cu diferite niveluri de calificare, facilitând adoptarea rutinelor de întreținere predictivă în întreaga industrie. Capacitatea sa de înregistrare a datelor permite o analiză istorică, care poate fi crucială pentru înțelegerea performanței pe termen lung și a modelelor de uzură ale utilajelor.

Prin integrarea A4910 Lubri în strategia lor de întreținere, organizațiile pot trece de la un model de întreținere reactiv la unul proactiv. Informațiile acționabile furnizate de datele obișnuite despre vibrații și lubrifiere ajută la planificarea activităților de întreținere mai eficient, reducând astfel timpul neprogramat și crescând productivitatea generală.

Colectorul de date A4910 de la Adash este un instrument sofisticat, dar ușor de utilizat, care dă putere echipelor de întreținere să își protejeze utilajele prin lubrifierea bazată pe date și monitorizarea vibrațiilor. Este un atu valoros pentru orice operațiune care urmărește să își optimizeze practicile de întreținere și să asigure longevitatea și performanța echipamentului său.


Collect & Import


A4910 Lubri poate măsura și stoca două măsurători de bază. Accelerația în g pentru starea rulmentului și viteza în mm/s (sau ips) pentru întreaga stare a corpului mașinii.

Cu funcția "collect" puteti colecta datele cu Lubri în mod regulat iar cu funcția "import" le puteți importa în software-ul DDS gratuit. Urmați tendințele vibrațiilor și observați starea reală a mașinilor dvs
.
 

Intrare:

1x ICP accelerometru cu sensibilitate de 100 mV/g

Iesire:

1x semnal AC, 8 Ω / 0,5 W pentru căști externe (ascultare de semnal)

Masuratori:

Accelerație RMS: 500 – 16 000 Hz [g]

Accelerație Vârf: 500 – 16 000 Hz [g]

Viteza RMS: 10 – 1 000 Hz [mm/s, ips]

Viteza Vârf: 10 – 1 000 Hz [mm/s, ips]

Benzi de frecvență de accelerație: 500-1500 Hz, 1500-5000Hz, 5000 – 16000 Hz [g]

Memorie:

Stocare 4MB

Interfata:

USB 3.0 & 2.0

Display:

Color OLED 128×128 pixeli, diagonala 1.5“ (38 mm)

Pachetul include:

senzor accelerometru cu suport magnetic și cablu spiralat, caști, cablu USB, sonda accelerometru, baterii 2AA, pompa de gresare, valiza transport, manual de utilizare.

 • Creșterea duratei de viață a rulmentului
 • Măsurarea vitezei de vibrație pentru diagnosticarea mașinii
 • Monitorizarea și controlul procesului de lubrifiere
 • Funcția stetoscop – “Ascultarea zgomotului lagărului / mașinii”
 • Valorile stării rulmentului sunt colorate și vă indică când trebuie să adăugat lubrifiant

Apăsați pe link pentru a descărca documentația tehnică în format .pdf pentru A4910 Lubri.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!