Delphin Technology Audit Trail

Audit Trail-ul este un sistem de înregistrare detaliată a activităților utilizatorilor într-o aplicație sau sistem software, asigurând transparența și integritatea datelor.
Cod Produs: C251 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
Audit Trail-ul este un sistem esențial pentru asigurarea integrității și securității datelor într-o aplicație sau un sistem software. Funcționează ca o cronologie detaliată a activităților desfășurate de utilizatori, înregistrând fiecare acțiune efectuată în cadrul sistemului. Fie că este vorba despre modificări ale configurației hardware-ului sau software-ului, sau despre acțiuni întreprinse de utilizatori pe platforma digitală, fiecare interacțiune este consemnată în mod precis în pistă de audit.

Audit Trail-ul gestionează diferite niveluri de autorizare pentru utilizatori, permitând atribuirea de permisiuni distincte în funcție de rolul și responsabilitățile fiecărui utilizator. Aceasta înseamnă că fiecare utilizator are acces doar la funcționalitățile și datele relevante pentru activitatea sa, contribuind la protejarea confidențialității și a securității datelor.

O caracteristică importantă a Audit Trail-ului este capacitatea sa de a activa sau dezactiva funcționalitățile individuale pentru fiecare utilizator în parte. Aceasta oferă un nivel suplimentar de control și personalizare, permitând administratorilor să adapteze accesul și capacitățile utilizatorilor în funcție de cerințele specifice ale sistemului sau aplicației.

În plus, Audit Trail-ul poate genera rapoarte detaliate și regulate privind activitățile desfășurate în sistem. Aceste rapoarte pot include informații despre modificările înregistrate, evenimentele de alarmă, intervențiile utilizatorilor și alte acțiuni semnificative care au avut loc în cadrul aplicației sau sistemului. Aceste rapoarte sunt utile pentru monitorizarea și evaluarea activității utilizatorilor, pentru investigarea incidentelor și pentru asigurarea conformității cu regulamentele și standardele relevante.

Audit Trail-ul reprezintă o componentă vitală pentru garantarea integrității datelor și a securității în mediile digitale moderne, oferind transparență, control și monitorizare efectivă a activităților desfășurate în cadrul unui sistem sau aplicații. 

 

 1. Managementul utilizatorilor cu diferite niveluri de autorizare.
 2. Gestionarea integrată a alarmelor cu furnizarea dependentă de drepturi a listelor de alarme și confirmarea acestora.
 3. Arhivarea redundantă a datelor de măsurare, fără posibilitatea de falsificare, pe un server de date de măsurare și direct în hardware-ul de achiziție.
 4. Înregistrarea detaliată a intervențiilor utilizatorilor, inclusiv modificările de configurare a hardware-ului și software-ului, precum și acțiunile efectuate pe PC (audit track).
 5. Generarea automată și regulată a rapoartelor privind datele de măsurare înregistrate, evenimentele de alarmă și intervențiile utilizatorului.
 

 • Suport pentru conformitatea cu standardele și reglementările relevante din domeniul securității datelor și al calității, cum ar fi FDA 21 CFR Part 11.
 • Interfață intuitivă și ușor de utilizat pentru gestionarea utilizatorilor, configurarea alarmelor și generarea rapoartelor.
 • Capacitatea de integrare cu alte sisteme sau aplicații existente într-o infrastructură IT.
 • Funcționalități de monitorizare și analiză a performanței sistemului, care pot ajuta la optimizarea operațiunilor și la identificarea problemelor potențiale.
 • Flexibilitate în adaptarea și configurarea sistemului în funcție de nevoile și cerințele specifice ale diferitelor industrii sau aplicații.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!