Adash Analizor vibrații A4404 - SAB

A4404 - SAB folosit impreuna cu un PC sau laptop este solutia ideala pentru universitati sau instructori in domeniul vibratiilor. Utilizat impreuna cu soft-ul Virtual Unit, toate functiile de masurare sunt disponibile (vibratii globale, echilibrari dinamice, analiza octave, bump test, etc.)
Cod Produs: C104 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Documentație
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

 A4404 - SAB Adash: o centrală compactă de analiză a vibrațiilor multicanal

Îmbrățișați versatilitatea și eficiența analizei moderne a vibrațiilor cu A4404 - SAB de la Adash, un instrument revoluționar conceput pentru educatori, ingineri de teren și tehnicieni de laborator deopotrivă. Proiectat pentru a oferi o soluție robustă pentru diverse nevoi de măsurare, dimensiunea compactă a acestui dispozitiv nu face compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea sau performanța.

Colectorul de date A4404 - SAB de la Adash este un analizor de vibrații de buzunar, cu 4 canale, extrem de portabil, conceput pentru a îmbunătăți practica analizei vibrațiilor pentru profesioniștii aflați în mișcare, educatori și tehnicieni de laborator. Cu capacitatea de a măsura simultan 4 canale AC pentru date de vibrație, 4 canale DC pentru valorile de proces și o intrare Tacho dedicată pentru RPM, oferă o soluție cuprinzătoare pentru o gamă largă de nevoi de diagnosticare.

Caracteristicile cheie includ designul său compact, achiziția simultană de date în timp real, un interval S/N dinamic de 120 dB și procesare puternică a semnalului cu conversie AD pe 24 de biți.

Acest dispozitiv alimentat prin USB este livrat cu software gratuit, permițând utilizatorilor să configureze cu ușurință măsurătorile și să analizeze datele de pe laptopurile sau PC-urile lor. Cântărind doar 350 de grame și având conectori robusti, A4404 - SAB este un instrument extraordinar de capabil, dar ușor.

Facilitează un set extins de moduri de măsurare și opțiuni de analiză, inclusiv analiza FFT și anvelope, ideală pentru întreținerea predictivă și monitorizarea stării în diverse aplicații industriale. Cu interfața sa intuitivă și compatibilitatea cu diferite standarde USB, A4404 - SAB poate interfața fără efort cu majoritatea sisteme de calcul moderne, sporindu-și atractivitatea ușor de utilizat. Acest dispozitiv este conceput special pentru analize la fața locului, demonstrații în clasă și lucrări complicate de laborator, adaptându-se la diverse medii, cu un interval de temperatură de la -10˚C la +50˚C.

Învelit într-o construcție durabilă din aluminiu, analizorul A4404 - SAB promite longevitate și rezistență, ceea ce îl face potrivit atât pentru activitățile de teren, cât și pentru mediile academice. Indiferent dacă se diagnostichează defecțiuni mecanice, se efectuează experimente educaționale sau se efectuează analize detaliate, acest contor de vibrații este proiectat pentru a oferi precizie și practicitate sarcinilor de monitorizare a vibrațiilor fără efort.


 

- A4404 - SAB este un dispozitiv extraordinar de portabil, făcându-l un partener ideal pentru profesioniștii care au nevoie de capabilități de diagnosticare de top în deplasare. Cu dimensiuni de doar 110 x 115 x 35 milimetri și o greutate de doar 350 de grame, acest dispozitiv se strecoară cu ușurință în buzunar, asigurând starea de pregătire pentru analiză în orice moment.

- Acest analizor de semnal are funcționalități de măsurare a vibrațiilor în timp real, găzduind 4 canale AC adaptate pentru captarea vibrațiilor și 4 canale DC pentru valorile procesului, împreună cu un canal Tacho dedicat pentru măsurarea RPM. Acest trifecta permite utilizatorilor să măsoare toate canalele simultan, asigurând captarea cuprinzătoare a datelor pentru o analiză amănunțită.

- Un dispozitiv de ultimă oră alimentat prin USB, A4404 - SAB strălucește prin ușurința sa de utilizare. Conectați-l la un laptop sau PC și utilizați-l software gratuit pentru a vă configura măsurătorile fără efort. Imediatitatea acestei configurații oferă educatorilor capacitatea de a proiecta măsurători ale vibrațiilor în timp real, permițând o experiență de predare interactivă și ilustrativă care poate îmbunătăți înțelegerea conceptelor complexe în analiza vibrațiilor.

- Pentru aplicații de laborator, A4404 - SAB este o bijuterie. Simplifică procesul de captare atât a semnalelor AC cât și DC cu funcționalitatea plug-and-play. Conversia AD pe 24 de biți, cuplată cu procesarea semnalului pe 64 de biți, garantează achiziția de date de înaltă fidelitate. Și cu intervalul său dinamic impresionant de 120 dB, împreună cu opțiunile avansate de analiză a semnalului, asigură că măsurătorile de laborator sunt atât precise, cât și scalabile de la cerințele spectrale de frecvență joasă la înaltă.

- Capacitatea dispozitivului de a suporta senzori triaxiali extinde și mai mult cazurile de utilizare, făcând analiza vibrațiilor multidirecționale simplă. Conectorii săi robusti Push-Pull sunt proiectați pentru utilizare repetată și durabilitate susținută, asigurând conexiuni fiabile și integritatea semnalului.

 

Competență tehnică:
 

- A4404 - SAB nu reține oferta sa de moduri avansate de măsurare. De la măsurători de traseu pentru colectarea datelor și echilibrarea la fața locului, până la funcționalitatea stetoscopului pentru ascultarea zgomotului rulmentului/mașinii și un sistem expert (FASIT) pentru detectarea automată a defecțiunilor, acesta acoperă o gamă largă de cerințe de analiză.

Dispozitivul facilitează de o multitudine de tehnici analitice avansate, inclusiv transformarea Fourier rapidă (FFT) în timp real pentru analiza spectrului de frecvență, cuprinzând un interval de rezoluție de la 100 la peste 3 milioane de linii. Acest lucru asigură identificarea precisă a surselor de vibrații într-un spectru de tipuri de mașini și echipamente.

- Pentru a satisface analize specializate, caracteristici precum DEMOD-ENVELOPE pentru analiza rulmenților și a cutiei de viteze, ACMT pentru examinarea rulmenților la viteză mică, analiza comenzilor și filtrarea trece-bandă definită de utilizator permit parametrii de investigare personalizabili, adaptând instrumentul la nevoile specifice de diagnosticare .

- Cu funcția de înregistrare a semnalului, A4404 - SAB devine un activ indispensabil pentru post-analiză, permițând captarea datelor brute ale semnalului la o frecvență mare de eșantionare de 64 kHz pe toate cele 4 canale, ceea ce reprezintă un consum de date de 3 GB pe oră.

- Setul de instrumente extins de analiză a vibrațiilor include aplicații precum Bump Test pentru identificarea frecvențelor naturale, Animated Deflection Shapes (ADS) pentru vizualizarea deviației de funcționare, Măsurarea cu ultrasunete pentru detectarea scurgerilor de înaltă frecvență și multe altele, făcându-l o soluție cuprinzătoare pentru întreținerea predictivă și diagnostice.

- Dispozitivul acceptă o multitudine de limbi și oferă compatibilitate cu diverse standarde globale, subliniind versatilitatea sa pentru utilizare internațională. Interfața ușor de utilizat oferită de software-ul însoțitor asigură o funcționare fără întreruperi pentru diverse grupuri de utilizatori. Acest suport multilingv în software facilitează adoptarea în instituțiile de învățământ din întreaga lume și permite profesioniștilor tehnici să lucreze în limba lor preferată, înlăturând barierele și asigurând claritatea înțelegerii.

 

Integrare și suport:


- Carcasa robustă din aluminiu a modelului A4404 - SAB este construită pentru a rezista rigorilor utilizării pe teren, îmbinând durabilitatea cu designul industrial pentru a proteja tehnologia sofisticată găzduită în interior.

- Interfața cu A4404 - SAB este optimizată prin compatibilitatea USB 2.0 și 3.0, asigurând un transfer de date rapid și stabil. Această conectivitate fără întreruperi garantează că procesarea datelor în timp real nu este doar o posibilitate, ci un flux de lucru standard, sporind semnificativ eficiența.

- În ciuda dimensiunilor sale compacte, dispozitivul își menține performanța într-un interval larg de temperatură, de la -10˚C la +50˚C, permițând funcționarea într-o varietate de medii, de la condițiile controlate ale unui laborator la natura imprevizibilă a -lucru pe teren.

- Pentru a începe să utilizați A4404 - SAB, este suficient un PC cu configurație minimă, menținând bariera de intrare scăzută. Software-ul se armonizează cu majoritatea laptopurilor sau PC-urilor moderne, fără a solicita specificații de vârf, făcând acest instrument accesibil unei game mai largi de utilizatori și instituții.

Caracteristicile de setare a benchmark-ului A4404 - SAB reflectă angajamentul Adash de a furniza instrumente de analiză a vibrațiilor de înaltă performanță, care sunt mult mai mult decât sisteme de achiziție de date. Produsul este un facilitator educațional, un însoțitor de teren versatil și un instrument de precizie pentru experimentarea în laborator, toate incluse într-un pachet meticulos proiectat.

 

Flexibilitate și eficiență:


- Capacitatea ca toate cele 8 canale, plus viteza, să fie măsurate simultan nu este doar o măsură a eficienței; este fundamentală pentru filosofia sa de proiectare. Această capacitate asigură că A4404 - SAB captează o semnătură de vibrație completă dintr-o singură mișcare, eliminând riscul pierderii evenimentelor tranzitorii și reducând timpul petrecut cu configurarea și măsurarea atât în medii educaționale, cât și pe teren.

- Metodele de analiză acceptate, cum ar fi măsurarea Orbitei și măsurarea RPM, extind aplicabilitatea SAB la o varietate de utilaje, de la rotoare și turbine la ventilatoare și pompe, permițând monitorizarea stării pentru o gamă substanțială de active industriale.

 

Diagnosticare avansată:
 

-Integrarea sistemului expert FASIT cu capacitatea de detectare automată a defecțiunilor permite utilizatorilor neexperți să identifice din timp potențialele probleme, consolidând strategiile de întreținere predictivă și extinzând ciclul de viață al echipamentelor critice.

Funcția Stetoscop oferă perspective auditive asupra sănătății mașinii, o caracteristică de neprețuit pentru instructorii din mediile de educație tehnică care caută să transmită cunoștințe experiențiale și pentru inginerii care depind de auzul lor pentru a identifica anomalii care ar putea să nu fie imediat evidente doar din date.

 

Scalabilitate și creștere:
 

- Software-ul furnizat împreună cu A4404 – SAB este conceput pentru a crește odată cu competența și nevoile utilizatorului. Începând cu configurațiile de bază de măsurare, platforma permite dezvoltarea în configurații mai complexe, îmbrățișând provocările în evoluție ale diagnosticului industrial și ale programelor educaționale.

- Longevitatea dispozitivului este îmbunătățită și mai mult de actualizările software gratuite, asigurând că A4404 - SAB rămâne în pas cu cele mai recente progrese tehnologice și practici din industrie.

 

Design centrat pe client:
 

- Adash se mândrește cu produsele de inginerie având în vedere utilizatorul final. A4404 - SAB reflectă acest lucru, acordând o atenție meticuloasă aspectelor care îmbunătățesc experiența utilizatorului, cum ar fi minimizarea greutății, menținând în același timp un exterior robust și proiectarea de interfețe software care acordă prioritate utilizării.

- Dispozitivul este asociat cu suport tehnic receptiv de la Adash, gata să asiste utilizatorii cu orice întrebări tehnice sau îndrumări operaționale, făcând astfel A4404 - SAB nu doar un instrument, ci un partener în analiza și întreținerea vibrațiilor.

 

Instrument de colaborare:
 

Portabilitatea inerente și simplitatea acestui analizor de vibrații îl împrumută în medii de lucru colaborative și configurații de instrumente partajate, comune în laboratoarele de cercetare și atelierele educaționale. Factorul său de formă compact înseamnă că poate fi transmis cu ușurință între studenți sau colegi în timpul sesiunilor de antrenament interactiv sau al scenariilor de analiză în echipă.

- În mediile de cercetare, mai multe unități pot fi implementate pentru măsurători paralele sau pentru studii comparative, sporind și mai mult potențialul de colaborare. Datele produse pot fi apoi consolidate cu ușurință pentru o analiză cuprinzătoare datorită platformei software unificate.

 

Luarea deciziilor bazată pe date:
 

- Abilitatea de a implementa A4404 - SAB pentru colectarea aprofundată a datelor sprijină o trecere către luarea deciziilor bazate pe date în întreținere și optimizare a designului. Profunzimea informațiilor furnizate de dispozitiv oferă inginerilor și echipelor tehnice informațiile necesare pentru a face alegeri în cunoștință de cauză cu privire la funcționarea utilajelor, programele de întreținere și chiar potențialele îmbunătățiri ale designului.

 

Impact asupra mediului:
 

- Permițând analiza detaliată și detectarea timpurie a potențialelor probleme, A4404 - SAB contribuie la practici durabile. Menținerea utilajelor în stare optimă nu numai că prelungește durata de viață a echipamentului, dar promovează și eficiența energetică și reduce probabilitatea defecțiunilor catastrofale care pot duce la deșeuri și daune mediului.

În concluzie, A4404 - SAB de la Adash este mai mult decât o cutie de analiză de semnal; este un partener versatil pentru activități educaționale, de teren și de laborator, încapsulând esența analizei moderne a vibrațiilor. Compact, dar capabil, oferă o gamă diversă de funcționalități analitice, cu portabilitate și ușurință de utilizare de neegalat. Fie că este vorba pentru demonstrarea principiilor teoretice într-un cadru academic, pentru efectuarea de diagnostice pe teren în condiții variate de mediu sau pentru efectuarea de măsurători precise în mediul controlat al unui laborator, A4404 - SAB reprezintă o dovadă a integrării practicii și a ingineriei avansate.


Adaptabilitate și creștere:


- A4404 - SAB se adaptează la diferite niveluri de expertiză, de la începători care abia încep să exploreze lumea analizei vibrațiilor până la profesioniști experimentați care necesită date aprofundate și nuanțate. Această abordare favorabilă creșterii asigură că, pe măsură ce provocările tehnice evoluează, la fel va evolua și utilitatea SAB, oferind o rentabilitate pe termen lung a investiției.


Capabil de îmbunătățire continuă:
 

- Cu capacități de stocare și procesare adaptabile la PC-ul conectat și actualizări de software pentru viitor, A4404 - SAB este o soluție veșnic verde în domeniul analizei vibrațiilor. Suportul și dezvoltarea continuă care stau la baza produsului înseamnă că acesta este pregătit să facă față provocărilor emergente de diagnostic și să încorporeze tendințele viitoare din industrie.


Soluție end-to-end:
 

- De la capturarea datelor cu fidelitate ridicată până la furnizarea de opțiuni extinse de post-procesare și analiză, A4404 - SAB oferă o soluție completă de la capăt la capăt pentru sarcinile de analiză a vibrațiilor. Utilizatorii se pot aventura de la măsurători la fața locului până la o analiză detaliată a defecțiunilor fără a necesita hardware suplimentar, ceea ce este de neprețuit pentru menținerea unui flux de lucru eficient și pentru organizațiile care doresc să minimizeze cheltuielile cu echipamentul.


- Modul Recorder al SAB, împreună cu capacitatea sa extinsă de memorie, permite ferestre de timp extinse de captare a datelor, care sunt esențiale pentru capturarea anomaliilor care apar intermitent sau în condiții operaționale specifice.


Integrare profesionala:
 

- SAB se integrează perfect în mediul profesional datorită conectivității USB, care asigură că poate fi utilizat cu aproape orice computer modern. Acest lucru face ca SAB să fie deosebit de valoros pentru mediile de predare care pot avea diverse resurse de calcul.

- Carcasa robustă și conectorii Push-Pull indică un design care anticipează uzura utilizării profesionale, asigurând că dispozitivul își menține performanța pe o durată lungă de viață.


Accesibilitate globală:
 

- Cu suport pentru numeroase limbi, A4404 - SAB este gata să fie un instrument global pentru analiza vibrațiilor. Recunoaște mediile diverse ale utilizatorilor săi, eliminând efectiv barierele lingvistice care ar putea împiedica înțelegerea și funcționarea acestei tehnologii sofisticate.

În esență, A4404 - SAB de la Adash îndeplinește o nișă pe piața analizei vibrațiilor unde funcționalitatea, portabilitatea și ușurința de utilizare se intersectează. Este un dispozitiv agil pentru profesionistul agil; un asistent educațional care face concepte complexe digerabile; și un instrument de laborator fiabil care simplifică sarcinile de măsurare. Echipat cu SAB, utilizatorii pot aborda cu încredere un spectru larg de cerințe de monitorizare și analiză a vibrațiilor.

Apăsați pe link pentru a descărca documentația tehnică în format .pdf pentru vibrometrul A4404.
 

 1. Număr de canale: 4 canale AC pentru date de vibrație, 4 canale DC pentru valorile de proces, plus o intrare Tacho dedicată pentru RPM, permițând măsurarea simultană a multiple tipuri de date.
 2. Tipuri de măsurători: Aparatul este capabil să efectueze măsurători de vibrații în timp real, captând semnale AC și DC, precum și RPM (rotații pe minut) pentru analize cuprinzătoare.
 3. Interval S/N (raport semnal/zgomot) dinamic: 120 dB, ceea ce indică o capacitate ridicată de a distinge semnalul de zgomot, asigurând date precise și fidelitate în analize.
 4. Conversie AD (Analog-to-Digital): Realizată pe 24 de biți, pentru o achiziție precisă a datelor și o reproducere fidelă a semnalului.
 5. Procesare a semnalului: Procesare puternică a semnalului pe 64 de biți, garantând o analiză precisă și detaliată a datelor.
 6. Interval de temperatură de operare: De la -10˚C la +50˚C, ceea ce permite utilizarea dispozitivului într-o varietate de medii și condiții de lucru.
 7. Portabilitate și dimensiuni: Dimensiuni compacte de aproximativ 110 x 115 x 35 milimetri și o greutate de doar 350 de grame, facilitând transportul și utilizarea în teren sau în medii de laborator.
 8. Conectivitate: Alimentare și transfer de date prin USB 2.0 și 3.0, asigurând compatibilitatea și un transfer rapid al datelor.
 9. Software inclus: Vine cu software gratuit pentru configurarea măsurătorilor și analiza datelor pe laptopuri sau PC-uri, oferind o interfață intuitivă pentru utilizatori.
 10. Compatibilitate cu senzori triaxiali: Capabilitatea de a suporta senzori triaxiali extinde cazurile de utilizare, facilitând analiza vibrațiilor multidirecționale.
 11. Durabilitate și rezistență: Construcție din aluminiu durabilă pentru longevitate și rezistență în medii de lucru variate.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!