VibraSens Accelerometru triaxial standard 131.02

Accelerometrul triaxial standard 131.02 de la Vibrasens este conceput pentru medii industriale exigente, oferind măsurători precise de vibrații. Compact (1,65x1,65 inci, înălțime 0,85 inci, greutate 9,0 Oz) și robust, suportă temperaturi de până la 120°C. Echipat cu conector M12 și tehnologie piezoelectrică cu 2 fire ICIC®, garantează izolare fiabilă împotriva ESD și buclelor de masă. Ideal pentru o gamă largă de aplicații, prezintă design compensat cu temperatura și o gamă extinsă de frecvențe.
Variante senzoriale:
Cod Produs: 131.02-0D-2 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Accelerometrul triaxial standard 131.02 este un dispozitiv sofisticat proiectat pentru a furniza măsurători precise ale vibrațiilor în medii industriale exigente. Fabricat de către Vibrasens, o companie renumită pentru excelența sa în producția de senzori de vibrații, acest accelerometru este o alegere ideală pentru aplicații care necesită fiabilitate și performanță de vârf.


Cu un design compact și o construcție robustă, acest accelerometru este perfect adaptat pentru integrarea într-o gamă largă de sisteme industriale. Dimensiunile sale compacte, împreună cu greutatea redusă, îl fac ușor de instalat și de manevrat în medii de lucru variate.
Unul dintre punctele forte ale acestui accelerometru este capacitatea sa de a funcționa în condiții extreme. Cu o toleranță la temperaturi de până la 120°C, acesta poate face față chiar și celor mai dure medii industriale, asigurând în același timp măsurători precise și fiabile.

Construcția ermetic sigilată și conectorul robust de îmbinare din sticlă M12 asigură protecție împotriva intruziunilor de lichide și particule, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în medii industriale unde factorii de mediu pot influența precizia măsurătorilor.
Tehnologia piezoelectrică utilizată pentru detectarea vibrațiilor permite acestui accelerometru să ofere o performanță excepțională în capturarea mișcărilor mecanice și în traducerea acestora în semnale electrice precise.

Ecranarea Faraday integrată minimizează sensibilitatea la descărcările electrostatice, asigurând stabilitatea și fiabilitatea măsurătorilor în medii industriale unde ESD poate fi o problemă comună.
Designul său modul de forfecare inelar îl face ideal pentru evitarea tranzitorii termice și semnalelor false generate de vibrațiile transversale intense, asigurând astfel date reprezentative și de încredere chiar și în condiții dificile.

Cu o electronica de înaltă performanță și un zgomot redus la bază, acest accelerometru garantează o calitate excepțională a semnalului, fiind optimizat pentru a acoperi o gamă largă de frecvențe și aplicații industriale.
131.02 este alegerea perfectă pentru clienții care caută un dispozitiv fiabil, precis și robust pentru supravegherea vibrațiilor în medii industriale exigente.
 1. Tehnologie piezoelectrică: Folosește un mecanism piezoelectric pentru detectarea vibrațiilor, traducând mișcările mecanice în semnale electrice precise.
 2. Construcție compactă: Dimensiuni de 1,65x1,65 inci și înălțime de 0,85 inci, cu o greutate de doar 9,0 oz, pentru ușurință în integrarea în sistemele industriale.
 3. Toleranță la temperatură: Capacitate de a funcționa în medii cu temperaturi de până la 120°C, asigurând fiabilitate și performanță în condiții extreme.
 4. Construcție ermetic sigilată: Protejează împotriva intruziunilor de lichide și particule, ideal pentru medii industriale dificile.
 5. Conector robust: Conector de îmbinare din sticlă M12 pentru conexiuni fiabile și de lungă durată.
 6. Isolare masă semnal: Izolează masa semnalului de suprafața de montare și carcasă pentru a evita buclele de masă, asigurând precizie în măsurători.
 7. Ecranare Faraday: Integrată pentru a minimiza sensibilitatea la descărcările electrostatice (ESD), asigurând stabilitate în medii cu condiții electrice neprevăzute.
 8. Design de forfecare inelar: Pentru a evita tranzitorii termici și semnalele false generate de vibrațiile transversale intense, asigurând date reprezentative și de încredere.
 9. Electronica de înaltă performanță: Cu zgomot redus la bază și compensare a temperaturii pentru rezultate precise pe întreaga plajă de temperatură.
 10. Gama largă de frecvențe: Optimizat pentru a acoperi o gamă largă de frecvențe, de la modele cu frecvențe scăzute la cele cu frecvențe înalte, adaptându-se la diverse aplicații industriale.

 

 1. Tip de senzor: Piezoelectric triaxial
 2. Tehnologie de măsurare: Transmisie a tensiunii la 2 fire, standard ICIC®
 3. Alimentare: Curent constant minim de 2mA
 4. Toleranță la temperatură: Până la 120°C
 5. Construcție: Ermetic sigilată, cu conector de îmbinare din sticlă M12
 6. Dimensiuni: 1,65x1,65 inci
 7. Înălțime: 0,85 inci
 8. Greutate: 9,0 oz
 9. Filetaj: 1/4 "28 UNF
 10. Caracteristici speciale: Isolare masă semnal, ecranare Faraday, design de forfecare inelar pentru evitarea tranzitorii termice și semnalelor false generate de vibrațiile transversale intense
 11. Electronica: Cu zgomot redus la bază și compensare a temperaturii
 12. Gama de frecvențe: Optimizat pentru a acoperi o gamă largă de frecvențe, inclusiv modele cu frecvențe scăzute și înalte, pentru diverse aplicații industriale.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!