VibraSens Accelerometru triaxial compact 138.02

Accelerometrul triaxial compact 138.02 de la Vibrasens este perfect pentru monitorizarea vibrațiilor în medii industriale exigente, acesta oferă măsurători triaxiale precise, un design ermetic pentru protecție maximă și un sistem piezoelectric fiabil.

Cu instalare ușoară datorită filetului 1/4" 28 UNF și o gamă largă de frecvențe, este instrumentul ideal pentru analiza vibratoare a mașinăriilor. Compact și durabil, garantează performanță înțepenită în condiții de operare de până la 120°C.
Variante senzoriale:
Cod Produs: 138.02-3D-2 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Accelerometrul triaxial compact 138.02 produs de Vibrasens nu este doar un instrument tehnic, ci și o soluție ingenioasă și esențială pentru monitorizarea și analiza vibrațiilor în mediile industriale. Cu un design meticulos conceput și o construcție robustă, acest accelerometru se ridică la nivelul cerințelor exigente ale industriei moderne.

Este o unealtă compactă, cu dimensiuni care îi permit să se integreze cu ușurință în cele mai restrânse spații de lucru, oferind în același timp o performanță excepțională într-o varietate de medii și condiții de funcționare. Acesta este accelerometrul triaxial 138.02.

În centrul său stă tehnologia piezoelectrică, care permite o măsurare precisă și stabilă a vibrațiilor. Cu ajutorul tehnicii inovatoare de transmisie a tensiunii cu 2 fire standard ICP®, acest accelerometru oferă date fiabile și instantanee cu privire la mișcările pe trei axe, permițând profesioniștilor să obțină o înțelegere profundă a dinamicii mașinăriilor industriale.
În plus față de performanța sa remarcabilă, accelerometrul 138.02 este proiectat să reziste în mediile industriale dure. De la temperaturi extreme până la interferențe electromagnetice și electrostatice, acest instrument este construit pentru a face față provocărilor zilnice ale mediului industrial.

Protecția împotriva interferențelor este asigurată prin separarea masei semnalului de suprafața de montare și carcasa exterioară, prevenind astfel buclele de masă și asigurând măsurători precise și lipsite de perturbări. Ecranarea Faraday integrată limitează sensibilitatea la descărcările electrostatice (ESD), protejând componentele interne în medii cu potențial ridicat de interferențe electrice.
Cu toate aceste caracteristici avansate, accelerometrul triaxial compact 138.02 este extrem de versatil și se potrivește unei game largi de aplicații industriale. De la monitorizarea vibrațiilor pe rulmenți și analiza cavitației pompelor în versiunea de înaltă frecvență, până la evaluarea mișcărilor generale în cazul pompelor, motoarelor și ventilatoarelor în versiunea cu frecvență medie, acest instrument se adaptează cu ușurință cerințelor specifice ale fiecărei aplicații.

138.02 este mult mai mult decât un simplu instrument de măsurare. Este o unealtă de încredere, adaptabilă și precisă, care oferă profesioniștilor din industrii o perspectivă clară și detaliată asupra stării și performanței mașinăriilor lor, contribuind în mod semnificativ la eficiența și fiabilitatea proceselor industriale
 1. Tehnologie avansată de măsurare a vibrațiilor: Accelerometrul utilizează tehnologia piezoelectrică și tehnica inovatoare de transmisie a tensiunii cu 2 fire standard ICP® pentru a asigura măsurători precise și stabile ale vibrațiilor pe trei axe simultan.
 2. Design robust și compact: Construcția solidă și compactă a accelerometrului îl face potrivit pentru mediile industriale dure, oferind rezistență la șocuri, vibrații și condiții de temperatură variabile.
 3. Protecție împotriva interferențelor electromagnetice și electrostatice: Separarea masei semnalului de suprafața de montare și carcasa exterioară previne buclele de masă, iar ecranarea Faraday încorporată limitează sensibilitatea la descărcări electrostatice (ESD), asigurând măsurători precise și fiabile în medii cu potențial ridicat de interferențe electrice.
 4. Performanțe excelente în condiții dificile de mediu: Accelerometrul este proiectat pentru a funcționa într-o gamă extinsă de temperaturi, cu o capacitate de operare de până la 120°C, și este rezistent la umiditate, praf și substanțe chimice agresive întâlnite în mediile industriale.
 5. Configurație triaxială pentru o analiză detaliată a vibrațiilor: Designul triaxial al accelerometrului permite detectarea și analiza vibrațiilor pe trei axe simultan, oferind o imagine completă asupra dinamicii și stării mașinăriei monitorizate.
 6. Versatilitate în aplicații industriale: Accelerometrul poate fi configurat pentru a se potrivi cerințelor specifice ale diverselor aplicații industriale, inclusiv monitorizarea vibrațiilor pe rulmenți, analiza cavitației pompelor, evaluarea mișcărilor generale ale pompelor, motoarelor, ventilatoarelor și altor mașinării industriale.
 7. Integrare ușoară și eficientă în sistemele existente: Cu o cerință de alimentare de un minim de 2 mA și un sistem electronic cu zgomot redus, accelerometrul oferă o integrare simplă și eficientă în sistemele de monitorizare existente, furnizând rezultate de măsurare rapide și fiabile.
 8. Montare sigură și ușoară: Sistemul de filetare 1/4" 28 UNF permite o montare sigură și ușoară pe diverse suprafețe sau echipamente industriale, asigurând stabilitate și fiabilitate în timpul utilizării.

 1. Tip senzor: Piezoelectric
 2. Număr de axe: Triaxial (X, Y, Z)
 3. Tehnica de transmisie a tensiunii: 2 fire standard ICP®
 4. Curent de alimentare minim: 2 mA
 5. Răspuns în frecvență: 0,5 Hz - 10 kHz
 6. Gamă dinamică: Până la ±500 g
 7. Sensibilitate: 10 mV/g
 8. Precizie: ±5%
 9. Temperatură de operare: -40°C până la 120°C
 10. Dimensiuni (L x l x î): 1,65 x 1,12 x 0,65 inchi (aproximativ 41,9 x 28,4 x 16,5 mm)
 11. Greutate: 3,0 Oz (aproximativ 85 grame)
 12. Conector: M12, etanș
 13. Montare: Filet 1/4" 28 UNF
 14. Protecție: IP65 (rezistent la praf și apă)
 15. Material carcasă: Oțel inoxidabil sau aliaj de aluminiu (în funcție de versiunea selectată)
 16. Interfață: Conector cu 2 fire
 17. Toleranță la șocuri: 5000 g (maxim)
 18. Toleranță la vibrații: 20 g (20 Hz până la 2 kHz)
 19. Alimentare: 18-30 VDC
 20. Consum de curent: <5 mA (fără sarcină)

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!