VibraSens Accelerometru compact 109.01

Accelerometrul compact 109.01 este un dispozitiv de mici dimensiuni conceput pentru a măsura și a înregistra accelerația sau vibrațiile cu precizie înaltă. Acesta este optimizat pentru a functiona într-o varietate largă de aplicații care necesită monitorizare constantă a accelerației, cum ar fi în ingineria structurală, testarea autovehiculelor, sau în domeniul aero-spațial. 
Variante senzoriale:
Cod Produs: 109.01-3D-2-H7 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
Descoperiți noul accelerometru industrial piezoelectric, modelul 109.01, perfect adaptat pentru supravegherea vibrațiilor în condiții industriale dificile. Conceput cu etanșare ermetică, acest instrument modern folosește sistemul standard din industrie ©ICP / ©IEPE / ©LIVM de transmisie a tensiunii cu 2 fire, alimentat constant cu un curent de 4 mA.

Izolarea pământului de semnal de suprafața de montare și carcasa exterioară evită buclele de masă, în timp ce ecranarea Faraday reduce sensibilitatea la interferențele electromagnetice la minim. Datorită designului său inovator în modul de tăiere inelară, Accelerometrul compact 109.01 este protejat de influențele termice și semnalele nedorite provocate de vibrațiile transversale de mare intensitate. Electronica de zgomot redus, cuplată cu un design compensat termic, garantează rezultate precise într-o gamă largă.
 • Tip de senzor: Piezoelectric, folosind sistemul standard din industrie ICP/IEPE/LIVM pentru transmisia tensiunii cu 2 fire.
 • Etanșare ermetică: Conceput pentru utilizare în condiții industriale dificile, cu protecție împotriva factorilor externi cum ar fi praf, umiditatea sau substanțe chimice agresive.
 • Alimentare constantă: Necesită un curent de 4 mA pentru funcționare.
 • Izolare: Pământul de semnal de suprafața de montare și carcasa exterioară sunt izolate pentru a evita buclele de masă.
 • Ecranare Faraday: Reduce sensibilitatea la interferențele electromagnetice.
 • Protecție împotriva influențelor termice și vibrațiilor transversale: Designul inovator în modul de tăiere inelară protejează dispozitivul împotriva schimbărilor de temperatură și a vibrațiilor transversale de mare intensitate.
 • Electronica de zgomot redus: Asigură o măsurare precisă și fiabilă a accelerației sau vibrațiilor.
 • Design compensat termic: Garantează performanțe precise într-o gamă largă de temperaturi.
 • Dimensiuni compacte: Este un dispozitiv de mici dimensiuni, ușor de integrat în diferite aplicații.
 • Precizie înaltă: Ideal pentru măsurători precise ale accelerației sau vibrațiilor în diverse aplicații industriale.
 • Compatibilitate: Optimizat pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv ingineria structurală, testarea autovehiculelor și domeniul aero-spațial.

Sensibilitate: X mV/g (unde X este valoarea specificată de producător pentru sensibilitatea dispozitivului la accelerație)
Interval de frecvență: Y Hz - Z Hz (unde Y și Z sunt frecvențele minime și maxime în care dispozitivul poate măsura accelerația sau vibrațiile cu precizie)
Gama de măsurare a acceleratiei: A g - B g (unde A și B sunt valorile minime și maxime ale accelerației pe care le poate măsura dispozitivul)
Precizie: C% (unde C este valoarea procentuală specificată pentru precizia măsurătorilor)
Rezoluție: D bit (unde D reprezintă numărul de biți de rezoluție al dispozitivului)
Conectivitate: Interfață standard pentru conectare la echipamente de monitorizare sau înregistrare a datelor.
Dimensiuni fizice: Lungime x Lățime x Înălțime (exprimate în unități de măsură specifice)
Greutate: Exprimată în unități de măsură specifice
Temperatura de operare: Intervalul de temperatură în care dispozitivul poate funcționa eficient și cu precizie.
Umplutură gaz inert: Dacă este prevăzută, specificațiile legate de umplutura cu gaz inert utilizată pentru a proteja elementele senzoriale piezoelectrice.
Fiabilitate și durabilitate: Specificații legate de durata de viață a dispozitivului, gradul de protecție împotriva șocurilor și vibrațiilor, și eventuale standarde de certificare (cum ar fi IP68 pentru etanșare împotriva prafului și a apei).
Alimentare: Tipul și intervalul de tensiune sau curent necesar pentru alimentarea dispozitivului.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!