VibraSens Accelerometru standard CL 103.02

Cu o lățime de bandă semnificativă de până la 10 kHz, Accelerometrul CL 103.02 este gata să capteze o gamă extinsă de frecvențe de vibrații, asigurându-vă acuratețea necesară pentru cele mai exigente analize.
Variante senzoriale:
Cod Produs: 101.51-6D-8(01-05) Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Accelerometrul piezoelectric industrial etanș model CL103.02 este proiectat pentru monitorizarea precisă a vibrațiilor în medii industriale dificile. Folosind tehnica de transmisie a tensiunii cu 2 fire standard în industrie (ICP / IEPE / LIVM), acesta oferă un curent constant de 4 mA. Masa semnalului este izolată de suprafața de montare și carcasa exterioară pentru a evita buclele de împământare.


Ecranarea de tip Faraday minimizează sensibilitatea la interferențele electromagnetice (EMC), în timp ce proiectarea în modul de tăiere inelară limitează influențele vibrațiilor transversale puternice și a variațiilor termice rapide. Electronica cu zgomot redus și designul compensat termic asigură rezultate precise pe întregul interval de temperatură. Cu o gamă largă de frecvențe, se poate adapta la aproape orice cerințe ale clientului.

Accelerometrele de frecvență joasă (A=9, 0) includ un filtru trece-jos în cadrul electronicii de condiționare, care atenuează rezonanța mecanică a senzorului, precum și distorsiunile și suprasarcinile asociate. Toate aceste caracteristici îl fac pe Accelerometrul CL103.02 un instrument de încredere pentru monitorizarea precisă și durabilă a vibrațiilor în aplicațiile industriale exigente.

 
 
 1. Rezistență la medii industriale dure: Este proiectat să reziste în medii industriale dificile, fiind capabil să funcționeze în condiții extreme de temperatură, umiditate și presiune.
 2. Fiabilitate și durabilitate: Este construit pentru a fi un instrument de încredere, având o durată lungă de viață și necesitând puțină întreținere în timp.
 3. Precizie în măsurători: Oferă o precizie înaltă în măsurătorile vibrațiilor, asigurând date precise și fiabile pentru analizele ulterioare.
 4. Compensare termică: Designul compensat termic contribuie la menținerea preciziei măsurătorilor în ciuda variațiilor de temperatură în mediu.
 5. Tehnologie ICP/IEPE/LIVM: Folosește tehnologia de transmisie a tensiunii cu 2 fire standard în industrie (ICP/IEPE/LIVM), ceea ce asigură o interfață ușoară și compatibilitate cu sistemele de monitorizare industriale.
 6. Filtrare încorporată: Dispune de un filtru trece-jos încorporat pentru atenuarea rezonanței mecanice a senzorului și reducerea distorsiunilor și suprasarcinilor asociate.
 7. Ecranare Faraday: Ecranarea de tip Faraday minimizează sensibilitatea la interferențele electromagnetice (EMC), asigurând integritatea semnalului chiar și în prezența unor surse puternice de interferențe.
 8. Izolare masă-semnal: Masa semnalului este izolată de suprafața de montare și carcasa exterioară pentru a preveni buclele de împământare și a reduce interferențele.
 9. Lățime de bandă extinsă: Cu o lățime de bandă semnificativă de până la 10 kHz, poate captura o gamă largă de frecvențe de vibrații, făcându-l potrivit pentru o varietate de aplicații industriale.
 10. Adaptabilitate la cerințe specifice ale clientului: Datorită gamei largi de frecvențe și a posibilității de adaptare la cerințele specifice ale clientului, este potrivit pentru diverse aplicații industriale.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!