Crystal Instruments Replicarea formei de undă în timp

Produsul Crystal Instruments pentru replicarea formei de undă în timp este o soluție avansată pentru testarea și analiza vibrațiilor agitatorului cu o singură axă. Cu capacități de stocare generoase și o interfață intuitivă de editare a formelor de undă, acest instrument permite utilizatorilor să reproducă și să evalueze forme de undă complexe în timpul testelor. Cu suportul hardware-ului Spider și a software-ului EDM Cloud, monitorizarea și gestionarea testelor sunt facilitate, asigurând colectarea și stocarea datelor în siguranță pentru analiza ulterioară. Este o soluție completă și eficientă pentru evaluarea și îmbunătățirea performanței agitatorului în diverse domenii industriale și de cercetare.
 
Cod Produs: C687 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Produsul pentru replicarea formei de undă în timp, oferit de Crystal Instruments, este un instrument avansat destinat testării și măsurării vibrațiilor cu o singură axă. Această soluție permite utilizatorilor să reproducă și să analizeze forme de undă complexe într-un mod precis și eficient. Iată o descriere simplificată a produsului, fără menționarea detaliilor tehnice și caracteristicilor specifice:


Produsul permite utilizatorilor să reproducă forme de undă în timp pentru a testa vibrațiile unui agitator cu o singură axă. Utilizatorii pot importa și rula un număr nelimitat de forme de undă, înregistrate anterior, pe un program definit, astfel încât să poată evalua performanța agitatorului în diverse scenarii de testare.

Cu capacități de memorie flash generoase, produsul poate stoca un număr mare de profile de forme de undă, ceea ce permite replicarea cu fidelitate a acestora în timpul testelor. Utilizatorii pot seta limitele de anulare pentru a monitoriza și gestiona nivelurile semnalului de control în timpul testelor.

Interfața intuitivă a editorului de forme de undă permite utilizatorilor să editeze și să ajusteze formele de undă în funcție de nevoile lor specifice. De la tăierea și lipirea segmentelor de formă de undă până la aplicarea filtrelor și vizualizarea spectrelor FFT, produsul oferă un set complet de instrumente pentru manipularea și analiza formelor de undă.

Cu ajutorul hardware-ului Spider și a software-ului EDM Cloud, utilizatorii pot monitoriza și gestiona testele de vibrații de la distanță, asigurându-se că datele sunt colectate și stocate în siguranță pentru analiza ulterioară.

Produsul de replicare a formei de undă în timp oferă o soluție cuprinzătoare și eficientă pentru testarea și analiza vibrațiilor agitatorului cu o singură axă, facilitând evaluarea și îmbunătățirea performanței acestuia în diverse aplicații industriale și de cercetare.

 
 1. Reproducerea precisă a formelor de undă: Produsul permite utilizatorilor să reproducă forme de undă complexe în timp real, asigurând o reprezentare fidelă a semnalelor de control pentru testarea și evaluarea agitatorului.
 2. Capacitate mare de stocare: Cu o memorie flash generoasă, produsul poate stoca un număr mare de profile de forme de undă, permițând utilizatorilor să ruleze un număr nelimitat de înregistrări într-o succesiune automată pe proba de testare.
 3. Interfață intuitivă de editare a formelor de undă: Editorul de forme de undă oferă o gamă completă de instrumente pentru manipularea și ajustarea formelor de undă, inclusiv tăierea, lipirea, redimensionarea și aplicarea filtrelor.
 4. Monitorizare și gestionare la distanță: Cu suportul hardware-ului Spider și a software-ului EDM Cloud, utilizatorii pot monitoriza și gestiona testele de vibrații de la distanță, asigurând colectarea și stocarea datelor în siguranță pentru analiza ulterioară.
 5. Compatibilitate cu sistemele Crystal Instruments: Produsul este compatibil cu sistemele de achiziție de date Crystal Instruments, facilitând aplicarea directă a semnalelor înregistrate pe controlul vibrațiilor formei de undă a timpului (TWR).

 1. Frecvența maximă de eșantionare: Până la 18 kHz, permițând captarea detaliată a semnalelor de vibrație.
 2. Capacitatea de stocare: Memorie flash internă de aproximativ 3,7 GB, echivalentă cu aproximativ 1 miliard de puncte de date, permitând stocarea unui număr mare de profile de forme de undă.
 3. Numărul maxim de canale: Până la 8 canale pentru control și înregistrare de date de timp pe front-end-ul principal și până la 512 canale totale atunci când este inclus un sistem de front-end slave, oferind flexibilitate în configurarea sistemului de testare.
 4. Gama de frecvență a formelor de undă: Forme de undă de până la 18 kHz pot fi replicate, acoperind o gamă largă de frecvențe de vibrații.
 5. Dimensiunea blocului de timp de afișare: Până la 4.096 de puncte, permițând afișarea detaliată a formelor de undă pe interfața utilizatorului.
 6. Compatibilitate hardware: Produsul este compatibil cu o serie de componente hardware, inclusiv controlere de testare a vibrațiilor Spider și dispozitive generale de achiziție a datelor Spider, facilitând integrarea în sistemele existente de testare și măsurare a vibrațiilor.

 

 1. Reproducerea formelor de undă: Produsul permite utilizatorilor să reproducă forme de undă complexe în timp real, asigurând o reprezentare fidelă a semnalelor de control pentru testarea și evaluarea agitatorului.
 2. Editare avansată a formelor de undă: Editorul de forme de undă oferă o gamă completă de instrumente pentru manipularea și ajustarea formelor de undă, inclusiv tăierea, lipirea, redimensionarea și aplicarea filtrelor.
 3. Monitorizare și gestionare la distanță: Utilizatorii pot monitoriza și gestiona testele de vibrații de la distanță, cu suportul hardware-ului Spider și a software-ului EDM Cloud, asigurând colectarea și stocarea datelor în siguranță pentru analiza ulterioară.
 4. Compatibilitate cu sistemele Crystal Instruments: Produsul este compatibil cu sistemele de achiziție de date Crystal Instruments, facilitând aplicarea directă a semnalelor înregistrate pe controlul vibrațiilor formei de undă a timpului (TWR).
 5. Capacitate de stocare și gestionare a datelor: Cu o memorie flash generoasă și capacitatea de a gestiona un număr mare de profile de forme de undă, produsul permite stocarea și accesarea eficientă a datelor de testare.
 6. Analiză și vizualizare a datelor: Utilizatorii pot analiza și vizualiza datele de testare în diverse moduri, inclusiv vizualizarea formei de undă în timp, spectrele FFT și histograma, oferind informații detaliate despre comportamentul agitatorului.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!