Crystal Instruments Control de agitare multiplă

Controlul de agitare multiplă (MSC) EDM este un sistem avansat care permite gestionarea eficientă a mai multor teste de vibrații independente, efectuate simultan. Cu o interfață centralizată și funcționalități flexibile, MSC simplifică procesul de control și monitorizare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a efectua și de a analiza teste de vibrații într-un mod precis și convenabil.
 
Cod Produs: C692 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Controlul de agitare multiplă EDM (MSC) este un sistem avansat care facilitează interacțiunea cu mai multe controlere pentru teste de vibrații independente, realizate simultan. Acest produs oferă o interfață centralizată pentru a gestiona și monitoriza controlerele care efectuează teste distincte de vibrații, fără a fi necesară sincronizarea acestora în timp.


MSC permite utilizatorilor să ruleze diferite tipuri de teste de vibrații, inclusiv aleatorii, sinusoidale pe aleatoriu, aleatorii pe aleatoriu și sinus măturat. Afișajul oferit prezintă starea testelor în mod individual și compus pentru fiecare controler de testare a vibrațiilor.

Acest produs este proiectat pentru a fi flexibil și ușor de utilizat, oferind comenzi manuale pentru controlul nivelului și frecvenței vibrațiilor în funcție de tipul de test. Utilizatorii au posibilitatea să personalizeze afișarea și să selecționeze comenzile pe care doresc să le utilizeze.

MSC permite înregistrarea continuă a datelor în timpul testelor de vibrații, permițând utilizatorilor să analizeze și să vizualizeze datele ulterior cu ajutorul Crystal Instruments Post Analyzer.
Hardware-ul asociat, inclusiv controlerele de testare a vibrațiilor Spider și alte dispozitive de achiziție a datelor, completează funcționalitățile MSC, oferind utilizatorilor o soluție cuprinzătoare pentru testarea și monitorizarea vibrațiilor.

În plus, MSC poate fi monitorizat prin intermediul EDM Cloud, permițând utilizatorilor să verifice starea testelor de oriunde în lume și să acceseze datele stocate în siguranță în cloud. Acest lucru asigură o gestionare eficientă a testelor și o colaborare simplificată între echipele implicate în procesul de testare a vibrațiilor.
 
 1. Interfață centralizată: MSC oferă o interfață centralizată pentru gestionarea mai multor teste de vibrații independente, realizate simultan.
 2. Tipuri multiple de teste: Produsul suportă diferite tipuri de teste de vibrații, inclusiv aleatorii, sinusoidale pe aleatoriu, aleatorii pe aleatoriu și sinus măturat.
 3. Afișaj personalizat: Utilizatorii pot vizualiza starea testelor în mod individual sau compus pentru fiecare controler de testare a vibrațiilor.
 4. Comenzi manuale personalizabile: MSC oferă comenzi manuale pentru controlul nivelului și frecvenței vibrațiilor în funcție de tipul de test, iar utilizatorii pot personaliza afișarea și comenzi selective.
 5. Înregistrare continuă a datelor: Produsul permite înregistrarea continuă a datelor în timpul testelor de vibrații, pentru analiza ulterioară a datelor.
 6. Hardware asociat: MSC este compatibil cu diverse dispozitive hardware, inclusiv controlerele de testare a vibrațiilor Spider și alte dispozitive de achiziție a datelor.
 7. Monitorizare prin EDM Cloud: Utilizatorii pot monitoriza starea testelor și accesa datele stocate în cloud prin intermediul EDM Cloud, asigurând o gestionare eficientă și colaborare simplificată între echipe.

                            

 1. Capacitatea de control: Numărul maxim de controlere de testare a vibrațiilor pe care MSC poate interacționa simultan.
 2. Tipuri de testare acceptate: Enumerarea tipurilor specifice de teste de vibrații pe care MSC le poate gestiona și controla.
 3. Compatibilitate hardware: Lista dispozitivelor hardware compatibile cu MSC, cum ar fi controlerele de testare a vibrațiilor Spider și alte dispozitive de achiziție a datelor.
 4. Afișaj și interfață utilizator: Descrierea modului în care MSC prezintă informațiile utilizatorului și interacțiunea acestuia cu sistemul prin intermediul interfeței utilizator.
 5. Caracteristici de înregistrare și analiză a datelor: Capacitatea de a înregistra datele în timpul testelor de vibrații și funcționalitățile de analiză a datelor disponibile.
 6. Conectivitate și integrare: Informații despre modul în care MSC se integrează cu alte sisteme sau platforme și protocoalele de conectivitate acceptate.
 7. Cerințe de mediu și alimentare: Specificații legate de mediul de operare recomandat și cerințele de alimentare.
 8. Dimensiuni și greutate: Dimensiunile fizice ale produsului și greutatea sa.
 9. Certificări și standarde: Orice certificări sau conformitate cu standardele industriale relevante.

                                    

· Interfață Centralizată: MSC oferă o interfață centralizată pentru a gestiona și monitoriza mai multe teste de vibrații realizate simultan, oferind o vedere consolidată și acces facil la informații.
· Control Individualizat al Testelor: Utilizatorii pot controla fiecare test de vibrații în mod individual, inclusiv setarea nivelului, frecvenței și alte parametri relevante.
· Suport pentru Diverse Tipuri de Teste: MSC permite utilizatorilor să efectueze o varietate de teste de vibrații, inclusiv aleatorii, sinusoidale pe aleatoriu, aleatorii pe aleatoriu și sinus măturat.
· Afișare Personalizată a Stării: Utilizatorii pot personaliza modul în care starea fiecărui test de vibrații este afișată, fie în mod individual, fie într-o vedere compusă pentru toate controlerele implicate.
· Comenzi Manuale Personalizabile: MSC oferă opțiuni de comenzi manuale pentru controlul nivelului și frecvenței vibrațiilor în funcție de tipul de test și preferințele utilizatorului.
· Înregistrare Continuă a Datelor: MSC permite înregistrarea continuă a datelor în timpul testelor de vibrații, facilitând analiza ulterioară a datelor și identificarea tendințelor sau anomalii relevante.
· Monitorizare prin EDM Cloud: MSC poate fi monitorizat și gestionat prin intermediul platformei EDM Cloud, oferind acces la datele și starea testelor de oriunde, în timp real, cu ajutorul unei conexiuni la internet.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!