Crystal Instruments Vizualizare prin vibrații (VCS)

Vizualizare prin vibrații (VCS) oferă o soluție avansată pentru analiza și vizualizarea deformării structurilor în timpul testelor de vibrații. Cu ajutorul tehnologiei 3D de reconstrucție a modelelor și a software-ului specializat, utilizatorii pot crea și anima modele 3D ale obiectelor de testare, facilitând înțelegerea și analiza comportamentului structural. Integrarea cu EDM Cloud permite accesul și gestionarea datelor de testare de la distanță, asigurând un flux de lucru eficient și colaborativ.
 
Cod Produs: C691 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Produsul oferit de Crystal Instruments este o soluție avansată pentru vizualizarea și analizarea vibrațiilor în timpul testării structurilor. Prin utilizarea unei combinații de tehnologii de reconstrucție a modelelor 3D și software specializat, acest produs permite utilizatorilor să obțină o reprezentare vizuală completă și interactivă a deformării structurilor în timpul testelor de vibrații.


Utilizând o gamă de metode de generare a modelelor 3D, inclusiv fotografierea obiectului de testare și importul de modele FEA/CAD, produsul oferă o abordare simplă și eficientă pentru crearea modelelor geometrice 3D. Această caracteristică elimină complexitatea procesului de creare a modelelor și economisește timp și efortul utilizatorului.

                                                

Odată ce modelul 3D al structurii este creat, software-ul permite animarea deformației structurii în timpul testelor de vibrații. Acest lucru facilitează înțelegerea și analiza comportamentului structural în diverse condiții de testare. De asemenea, utilizatorii pot înregistra și analiza datele de vibrații în timp real sau ulterior, utilizând funcționalitățile de înregistrare și monitorizare incluse în produs.


Prin integrarea cu EDM Cloud, utilizatorii au posibilitatea să acceseze și să gestioneze datele de testare de la distanță, asigurând un flux de lucru eficient și colaborativ. Acest lucru permite verificarea stării testelor și accesul la datele relevante în orice moment și de oriunde în lume.

Produsul Crystal Instruments oferă o soluție completă și ușor de utilizat pentru vizualizarea și analizarea vibrațiilor în timpul testării structurilor, facilitând înțelegerea comportamentului structural și optimizând procesul de testare și monitorizare.
 
 1. Reconstrucție 3D simplificată: Utilizează tehnologie avansată pentru a crea modele geometrice 3D ale structurilor de testare complexe din fotografii 2D, eliminând complexitatea procesului de creare a modelelor.
 2. Animare a deformării structurii: Permite animarea deformării structurii în timpul testelor de vibrații, facilitând înțelegerea comportamentului structural în diverse condiții de testare.
 3. Integrare cu EDM Cloud: Oferă posibilitatea de a accesa și gestiona datele de testare de la distanță prin intermediul EDM Cloud, asigurând un flux de lucru eficient și colaborativ.
 4. Metode multiple de generare a modelelor 3D: Suportă mai multe metode de generare a modelelor 3D, inclusiv fotografierea obiectului de testare, importul de modele FEA/CAD și crearea modelelor folosind un editor de geometrie.
 5. Înregistrare și analiză în timp real: Permite înregistrarea și analiza datelor de vibrații în timp real sau ulterior, facilitând monitorizarea și analiza performanței structurilor în timpul testelor.
 6. Interfață ușor de utilizat: Furnizează o interfață intuitivă și simplă de utilizat, fără a necesita cunoștințe avansate de modelare sau analiză structurală.


                                         

 • Reconstrucție automată a modelelor 3D: Permite utilizatorilor să creeze modele 3D ale structurilor de testare prin intermediul unor tehnici avansate de reconstrucție automată, fără a fi necesară intervenția manuală extensivă.
 • Animare a deformării structurii: Oferă funcționalitatea de a anima deformarea structurii în timpul testelor de vibrații, permițând utilizatorilor să vizualizeze și să înțeleagă mai bine comportamentul structural în diverse condiții de testare.
 • Integrare cu EDM Cloud: Furnizează integrare cu platforma EDM Cloud pentru acces și gestionare ușoară a datelor de testare de la distanță, asigurând un flux de lucru eficient și colaborativ.
 • Generare flexibilă a modelelor 3D: Suportă mai multe metode de generare a modelelor 3D, inclusiv fotografierea obiectelor de testare, importul de modele FEA/CAD și crearea modelelor folosind un editor de geometrie, oferind astfel flexibilitate utilizatorilor în procesul de modelare.
 • Înregistrare și analiză a datelor în timp real: Permite înregistrarea și analiza datelor de vibrații în timp real sau ulterior, facilitând monitorizarea și analiza performanței structurilor în timpul testelor.
 • Interfață intuitivă: Oferă o interfață ușor de utilizat, intuitivă și prietenoasă, care permite utilizatorilor să interacționeze cu produsul fără a fi necesare cunoștințe avansate de modelare sau analiză structurală.

 1. Capacitate de procesare:
  • Suport pentru procesarea rapidă și eficientă a datelor 3D pentru animarea deformării structurii.
  • Capacitatea de a manipula modele geometrice complexe și date de vibrații cu precizie și fiabilitate.
 2. Compatibilitate hardware:
  • Compatibilitate cu o gamă largă de dispozitive hardware pentru testarea și monitorizarea vibrațiilor, inclusiv controlere de testare a vibrațiilor și dispozitive de achiziție a datelor.
 3. Integrare software:
  • Integrare cu alte soluții software relevante pentru testarea și analiza structurală, precum EDM Modal Geometry, EDM Modal Operational Deflection Shape (ODS), și Crystal Instruments Post Analyzer.
 4. Interfață utilizator:
  • Interfață utilizator intuitivă și prietenoasă, care facilitează navigarea și utilizarea funcțiilor software-ului fără a fi necesare cunoștințe avansate de modelare sau analiză structurală.
 5. Cerințe de sistem:
  • Cerințe minime de sistem pentru a rula software-ul, inclusiv specificații hardware recomandate (de exemplu, procesor, memorie RAM, capacitate de stocare) și sisteme de operare suportate.
 6. Securitate și confidențialitate:
  • Măsuri de securitate și protecție a datelor pentru a asigura confidențialitatea și integritatea informațiilor de testare și monitorizare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!