Crystal Instruments Testarea aleatorie a vibrațiilor MESA

MESA Random este o soluție avansată pentru testarea aleatorie a vibrațiilor, oferind control precis și analiză în timp real, cu excitatoare multiple pe o singură axă. Integrarea cu EDM Cloud permite monitorizarea și stocarea datelor într-un mediu sigur și accesibil de oriunde în lume. Este o soluție completă și eficientă pentru necesitățile de testare a vibrațiilor aleatorii.
 
Cod Produs: C700 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Cu MESA Random, avansăm în lumea testelor aleatorii a vibrațiilor, oferind o soluție completă și avansată, adaptată nevoilor variate și exigențelor ridicate ale industriei moderne. Această platformă tehnologică reprezintă un pas semnificativ înainte în capacitatea de a controla și analiza vibrațiile în timp real, furnizând utilizatorilor o gamă largă de opțiuni și caracteristici pentru a efectua teste detaliate și precise.


Sistemul MESA Random este proiectat cu o arhitectură inteligentă, care permite utilizatorilor să efectueze teste complexe, inclusiv excitatoare multiple pe o singură axă. Această abordare inovatoare deschide noi orizonturi în ceea ce privește testarea simultană și controlată a mai multor variabile, oferind astfel o mai mare acuratețe și relevanță în rezultatele obținute.

                                          

Una dintre caracteristicile cheie ale MESA Random este flexibilitatea sa. Utilizatorii pot configura și ajusta o varietate de parametri de testare pentru a obține rezultate optime în funcție de necesități. De la numărul de linii și numărul mediu/control DOF, până la raportul de actualizare H și rezoluția frecvenței, toți acești parametri sunt personalizabili pentru a asigura un control precis și o optimizare a testului în conformitate cu cerințele specifice ale fiecărui proiect.


O altă caracteristică importantă a MESA Random este capacitatea sa de a integra strategii avansate de control, cum ar fi controlul mediu ponderat și optimizarea fazei. Aceste strategii permit ajustarea fină și tuning-ul testelor pentru a obține rezultatele dorite cu o precizie și eficiență sporită.

                                        

Mai mult decât atât, integrarea cu EDM Cloud aduce un nivel suplimentar de utilitate și accesibilitate. Utilizatorii pot monitoriza și stoca datele într-un mediu cloud sigur, accesibil de oriunde în lume. Această funcționalitate nu numai că sporește eficiența și organizarea în procesul de testare, dar și asigură securitatea și integritatea datelor.


MESA Random este mai mult decât un simplu sistem de testare a vibrațiilor. Este o soluție completă și inovatoare, concepută pentru a răspunde provocărilor dinamice ale industriei moderne, oferind control, analiză și fiabilitate superioare în testarea aleatorie a vibrațiilor.

                                      
 1. Excitatoare multiple pe o singură axă: Permite testarea simultană și controlată a mai multor variabile, oferind o mai mare acuratețe și relevanță în rezultatele obținute.
 2. Control și analiză în timp real: Oferă un control precis al parametrilor de testare și analiză în timp real a datelor, asigurând rezultate fiabile și consistente.
 3. Configurare flexibilă a canalelor: Utilizatorii pot atribui canale de control și monitorizare în funcție de necesități, asigurând o adaptabilitate maximă la diversele scenarii de testare.
 4. Parametri de testare personalizabili: Parametrii de testare, cum ar fi numărul de linii, numărul mediu/control DOF, raportul de actualizare H, rezoluția frecvenței etc., pot fi ajustați pentru a obține rezultate optime în funcție de necesități.
 5. Strategii avansate de control: Inclusiv strategii de control medie ponderată și optimizare a fazei, pentru ajustarea fină și tuning-ul testelor pentru a obține rezultatele dorite.
 6. Integrare cu EDM Cloud: Permite monitorizarea și stocarea datelor într-un mediu cloud sigur, accesibil de oriunde în lume, pentru o mai mare eficiență și organizare în procesul de testare.

 • Excitatoare: Capacitate de a furniza excitatoare multiple pe o singură axă, cu posibilitatea de a controla și ajusta nivelul și frecvența excitatoarelor.
 • Controlul parametrilor: Parametrii de testare, inclusiv numărul de linii, numărul mediu/control DOF, raportul de actualizare H, rezoluția frecvenței etc., pot fi ajustați pentru a obține rezultate optime în funcție de necesități.
 • Capacitate de analiză: Analiză în timp real a datelor de vibrație, cu posibilitatea de a monitoriza și înregistra datele de timp la rata de eșantionare completă pe toate canalele de intrare.
 • Integrare EDM Cloud: Capacitate de a monitoriza și stoca datele într-un mediu cloud sigur, accesibil de oriunde în lume, pentru o mai mare eficiență și organizare în procesul de testare.
 • Strategii avansate de control: Inclusiv strategii de control medie ponderată și optimizare a fazei, pentru ajustarea fină și tuning-ul testelor pentru a obține rezultatele dorite.
 • Interfață utilizator: Interfață intuitivă și ușor de utilizat, care permite configurarea și controlul facil al parametrilor de testare.
 • Compatibilitate: Compatibil cu o gamă largă de echipamente și sisteme de testare, pentru integrare simplă și flexibilitate în utilizare.

 1. Control precis al excitatoarelor: Posibilitatea de a controla și ajusta nivelul și frecvența excitatoarelor pentru a obține condiții de testare specifice.
 2. Analiză în timp real: Capacitatea de a efectua analiza datelor de vibrație în timp real, oferind informații imediate despre comportamentul sistemului testat.
 3. Configurare flexibilă a parametrilor de testare: Utilizatorii pot personaliza parametrii de testare, inclusiv numărul de linii, rezoluția frecvenței și alți parametri, pentru a se potrivi nevoilor lor specifice.
 4. Monitorizare și înregistrare a datelor: Posibilitatea de a monitoriza și înregistra datele de vibrație la rata de eșantionare completă pe toate canalele de intrare, pentru analize ulterioare și evaluări comparative.
 5. Optimizare a testelor: Utilizatorii pot aplica strategii avansate de control, cum ar fi controlul medie ponderată și optimizarea fazei, pentru a ajusta și a optimiza testele în conformitate cu cerințele specifice.
 6. Integrare cu EDM Cloud: Capacitatea de a monitoriza și stoca datele într-un mediu cloud sigur, pentru accesibilitate și gestionare simplă a informațiilor de testare.
 7. Interfață intuitivă: Interfață ușor de utilizat, care permite configurarea și controlul facil al tuturor funcțiilor și parametrilor produsului.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!