Crystal Instruments Spectrul de răspuns la șoc MIMO

Spectrul de răspuns la șoc MIMO este o platformă avansată pentru testarea vibrațiilor. Permite generarea și controlul formelor de undă necesare pentru simularea condițiilor de șoc și oferă caracteristici de siguranță pentru protejarea echipamentelor de testare. De asemenea, permite înregistrarea continuă a datelor și monitorizarea lor în timp real, facilitând evaluarea performanței sistemului în timpul testelor.
 
Cod Produs: C698 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Spectrul de răspuns la șoc MIMO este o platformă complexă utilizată în domeniul testelor de vibrații pentru a evalua comportamentul sistemelor supuse șocurilor. Această platformă oferă capacitatea de a genera și controla forme de undă specifice, necesare pentru simularea condițiilor de șoc. Prin utilizarea unei game variate de parametri, precum frecvența, amplitudinea și factorul critic de amortizare, spectrul de răspuns la șoc MIMO permite ajustarea precisă a profilului de undă pentru a corespunde cerințelor de testare.


În plus, acesta include caracteristici avansate de siguranță, care sunt vitale pentru protejarea echipamentelor delicate și pentru a asigura condiții de testare fiabile și controlate. Aceste caracteristici de siguranță pot include detectarea buclei deschise pentru semnalele de control și de intrare, limitarea accelerării, vitezei și deplasării agitatorului, precum și limite pentru tensiunea maximă de ieșire.

Prin intermediul unei înregistrări continue a datelor, spectrul de răspuns la șoc MIMO permite monitorizarea și analiza semnalelor de intrare și de ieșire în timp real, facilitând evaluarea performanței sistemului în timpul testelor. Acest lucru contribuie la optimizarea procesului de testare și la identificarea potențialelor probleme într-un mod eficient și fiabil.

Pe lângă aceste funcționalități, spectrul de răspuns la șoc MIMO poate fi integrat într-un mediu de cloud computing, oferind acces la datele de testare și starea testelor de la distanță, prin intermediul EDM Cloud. Această capacitate de monitorizare și acces la date în timp real este esențială pentru asigurarea unei gestiuni eficiente a testelor și pentru luarea deciziilor în timp util în cadrul procesului de dezvoltare și testare a produselor.

 
 1. Generare și control precis al formelor de undă: Permite generarea și controlul formelor de undă necesare pentru simularea condițiilor de șoc, utilizând parametri precum frecvența, amplitudinea și factorul de amortizare.
 2. Caracteristici de siguranță avansate: Include caracteristici de siguranță pentru protejarea echipamentelor delicate de testare, cum ar fi detectarea buclei deschise, limitarea accelerării, vitezei și deplasării agitatorului.
 3. Înregistrare continuă a datelor: Permite înregistrarea continuă a datelor semnalelor de intrare și de ieșire în timp real, facilitând monitorizarea și analiza performanței sistemului în timpul testelor.
 4. Integrare cu EDM Cloud: Poate fi integrat în EDM Cloud pentru accesul la datele de testare și starea testelor de la distanță, facilitând gestionarea eficientă a testelor și luarea deciziilor în timp util în cadrul procesului de dezvoltare și testare a produselor.
 5. Flexibilitate și control: Oferă flexibilitate în sinteza și controlul formelor de undă, permițând ajustarea precisă a profilului de undă pentru a corespunde cerințelor specifice de testare.

 1. Metode de sinteză a formei de undă: Generare automată sau manuală a formelor de undă utilizând componente sinusoidale sau sinusoidale amortizate.
 2. Parametri sinusoidal amortizat: Frecvență, amplitudine, factor critic de amortizare și întârziere.
 3. Sine Beat Parametri: Frecvență, amplitudine și număr de întârzieri de jumătate sinusoidale.
 4. Parametri de sinteză: Durata formei de undă, % maxim de eroare și numărul maxim de iterații.
 5. Masuri de siguranta:
  • Sensibilitatea și toleranța ajustabile pentru diferite verificări de siguranță.
  • Limite pentru accelerația, viteza și deplasarea agitatorului.
  • Detectarea buclă deschisă pentru semnalul de control și fiecare canal de intrare.
 6. Alte caracteristici:
  • Înregistrare continuă a datelor semnalelor de intrare și de ieșire.
  • Integrare cu EDM Cloud pentru monitorizarea și accesul la datele de testare și starea testelor de la distanță.

 1. Generarea și controlul formelor de undă: Produsul permite utilizatorilor să genereze și să controleze formele de undă necesare pentru simularea condițiilor de șoc, utilizând diferite metode și parametri precum frecvența, amplitudinea și factorul de amortizare.
 2. Caracteristici de siguranță avansate: Produsul include caracteristici de siguranță care protejează echipamentul de testare și asigură condiții de testare sigure, precum detectarea buclei deschise și limitele pentru accelerație, viteză și deplasare.
 3. Înregistrarea continuă a datelor: Produsul permite înregistrarea continuă a datelor semnalelor de intrare și de ieșire în timp real, facilitând monitorizarea și analiza performanței sistemului în timpul testelor.
 4. Integrare cu EDM Cloud: Produsul poate fi integrat cu EDM Cloud pentru monitorizarea și accesul la datele de testare și starea testelor de la distanță, oferind o modalitate eficientă de gestionare a testelor și de luare a deciziilor.
 5. Controlul tranzitoriu și sinteza automată a formelor de undă: Produsul oferă controlul formelor de undă tranzitorii și permite sinteza automată a acestora dintr-un profil de referință specificat de utilizator, utilizând unde sinusoidale sau sinusoidale amortizate.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!