Broadsens Senzor piezoelectric compact cu ultrasunete BHU580

BHU580 este un traductor cu ultrasunete din seria BHU, conceput pentru monitorizarea sănătății structurale în aplicații industriale și de cercetare. Cu o construcție robustă și o capacitate de funcționare în condiții extreme de temperatură, acest traductor oferă performanțe excelente și fiabilitate în detecția și evaluarea daunelor structurale. Echipat cu până la 5 discuri piezoelectrice și o frecvență de rezonanță de 300 kHz ± 10 kHz, BHU580 este ușor de integrat și de utilizat, fiind compatibil cu dispozitivele de achiziție de date Broadsens BroadScan pentru configurarea rapidă a sistemelor de monitorizare a sănătății structurale.

Cod Produs: C165-8229 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Specificații Tehnice
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici
BHU580 este un traductor cu ultrasunete din seria BHU, dezvoltat pentru a furniza o soluție avansată și fiabilă pentru monitorizarea sănătății structurale în aplicații industriale și de cercetare. Acest traductor este proiectat pentru a oferi performanțe excepționale în detectarea și evaluarea daunelor structurale, asigurând în același timp o instalare simplă și o rezistență crescută la medii de lucru dure și la impacturi externe.

Principala caracteristică a BHU580 este durabilitatea sa și capacitatea de a funcționa în condiții extreme de temperatură, între -55 și 85 de grade Celsius. Această capacitate îl face ideal pentru utilizare într-o varietate de medii industriale și condiții de lucru dificile.
BHU580 este echipat cu până la 5 discuri piezoelectrice, care îi conferă capacitatea de a genera și recepționa forme de undă ultrasonice pentru detectarea și analiza daunelor structurale. Frecvența de rezonanță a traductorului este de 300 kHz ± 10 kHz, asigurând o sensibilitate optimă și o precizie ridicată în măsurători.

Construcția robustă a BHU580 include o carcasă metalică special concepută, care oferă protecție împotriva stresului mecanic și a factorilor de mediu agresivi. De asemenea, traductorul este dotat cu un cablu ecranat de înaltă calitate, care minimizează interferențele și asigură o transmisie precisă a datelor.

BHU580 poate fi utilizat cu dispozitivele de achiziție de date Broadsens BroadScan pentru configurarea și rularea rapidă a unui sistem de monitorizare a sănătății structurale (SHM). Această integrare ușoară permite utilizatorilor să beneficieze rapid de avantajele monitorizării continue a integrității structurale într-o varietate de aplicații industriale și de cercetare.

În ceea ce privește dimensiunile, BHU580 are o lățime de 23 mm, o adâncime de 12 mm și o înălțime de 4 mm, fiind astfel compact și ușor de integrat în diverse configurații. Greutatea sa este de aproximativ 2 g fără fir și conector, ceea ce îl face ideal pentru aplicații în care greutatea și dimensiunile sunt factori importanți.

BHU580 este un traductor cu ultrasunete cu performanțe excelente, construit pentru a rezista în condiții extreme și pentru a oferi rezultate precise și fiabile în monitorizarea sănătății structurale.  
 

 

 
 


Specificațiile traductoarelor cu ultrasunete din seria BHU580

  1. Numărul de discuri piezoelectrice: Până la 5 discuri piezoelectrice, care permit generarea și recepționarea formelor de undă ultrasonice pentru detectarea daunelor structurale.
  2. Frecvența de rezonanță: 300 kHz ± 10 kHz, asigurând o sensibilitate optimă și precizie ridicată în măsurători.
  3. Conector: Opțiuni disponibile pentru conector M8 sau fir deschis, oferind flexibilitate în integrare.
  4. Temperatura de lucru: Intervalul de temperatură de la -55 până la 85 de grade Celsius, permițând utilizarea într-o varietate de medii și condiții de lucru.
  5. Dimensiuni: Cu o lățime de 23 mm, adâncime de 12 mm și înălțime de 4 mm, BHU580 este compact și ușor de integrat în diverse configurații.
  6. Greutate: Aproximativ 2 g fără fir și conector, fiind potrivit pentru aplicații în care greutatea și dimensiunile sunt factori importanți.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!