Dongling Sistem de testare la vibratii triaxial

Un sistem de testare la vibratii triaxial este o forma avansata de echipament de testare a vibratiilor, care poate simula efectele vibratiilor in trei directii diferite – axa X, axa Y si axa Z – pe un obiect fizic. Acest tip de sistem este utilizat pentru a testa rezistenta si performanta produselor care pot fi afectate de vibratii in mai multe directii, cum ar fi componentele electronice sau structurile mecanice complexe. Un sistem de testare la vibratii triaxial poate include un dispozitiv de actiune vibratorie, senzori pentru masurarea vibratiilor, un sistem de control si un software pentru analiza datelor.
 
Cod Produs: C259 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Modele
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Portofoliul sistemelor de testare a vibrațiilor și soluții de testare a vibrațiilor oferite de Dongling Technologies, include unul dintre cele mai avansate sisteme electrodinamice de testare pe 3 axe. Trei shakere sunt montate pe o singură bază și folosesc o singură masă pe care se montează obiectul de test. Un shaker este montat pe axa X, unul pe axa Y și unul pe axa Z. Cu acest sistem de testare la vibrații electrodinamic pe 3 axe, se pot efectua simultan teste de vibrații în toate cele trei axe. Singurul mod în care acest sistem de testare poate funcționa conform cerințelor de testare este prin utilizarea cu lagărelor de decuplare hidraulice ortogonale pentru conectarea shaker-elor cu cu masa de testare. Această soluție oferă o mișcare fiabilă și o simulare mai realistă, totodată reducând timpul necesar efectuării unui test. Performanța Dongling este dovedită prin utilizarea unui shaker triaxial cu o frecvență de până la 2000 Hz. Modurile de testare standard pentru testare în 3 axe sunt testările aleatorii (random) și time history playback.

Cand testele sunt limitate de un shaker unixial, testarea pe cele 3 axe sunt efectuate consecutiv, obiectul este testat pe o axă, ulterior este rotit pentru a doua axă, etc. Testările pe un shaker triaxial sunt similare cu vibrațiile din câmpul real. Sisteme de testare la vibrații pe 3 axe sunt utilizate în laboratoare din întreaga lume.

              Shaker-triaxial                                                                    Amplificatorul de putere                                                   Controler de vibrații

                                                                           
 1. Sistem Electrodinamic pe 3 Axe: Este echipat cu trei shakere montate pe o singură bază, fiecare orientat pe una dintre axele X, Y și Z, permițând efectuarea testelor de vibrații simultan în toate cele trei direcții.
 2. Lagăre de Decuplare Hidraulice Ortogonale: Utilizează lagăre speciale pentru conectarea shaker-elor cu masa de testare, oferind o mișcare fiabilă și o simulare mai realistă a condițiilor de vibrație. Această tehnologie ajută la reducerea timpului necesar efectuării testelor.
 3. Performanță la Frecvențe Ridicate: Sistemul poate funcționa la frecvențe de până la 2000 Hz, ceea ce îl face potrivit pentru testarea produselor care necesită evaluarea la frecvențe ridicate.
 4. Moduri Standard de Testare: Include suport pentru testări aleatorii (random) și time history playback, oferind o gamă largă de opțiuni pentru simularea diverselor scenarii de vibrație.
 5. Simulare Realistă: Testările pe un shaker triaxial oferă o simulare mai realistă a vibrațiilor din câmpul real, comparativ cu testele pe shakere uniaxiale care necesită rotația obiectului pentru testarea în diferite direcții.
 6. Utilizare Globală: Sistemele de testare la vibrații pe 3 axe sunt utilizate în laboratoare din întreaga lume pentru testarea rezistenței și performanței unei game variate de produse.
 7. Echipament Avansat: Acest sistem reprezintă o formă avansată de echipament de testare a vibrațiilor, având capacitatea de a simula efectele vibrațiilor în trei direcții diferite (X, Y și Z) pe un obiect fizic.
 8. Componente și Funcționalități: Include un dispozitiv de acțiune vibratorie, senzori pentru măsurarea vibrațiilor, un sistem de control și un software pentru analiza datelor, asigurând o evaluare cuprinzătoare a rezultatelor testelor.

 1. Simulare a Vibrațiilor în Trei Direcții: Funcția principală a acestui sistem este capacitatea de a simula vibrațiile în toate cele trei direcții: X, Y și Z. Aceasta permite testarea produselor în condiții care imită cât mai fidel vibrațiile reale din mediu.
 2. Controlul Frecvenței și Amplitudinii: Sistemul oferă posibilitatea de a controla frecvența și amplitudinea vibrațiilor în timpul testelor, permițând utilizatorilor să ajusteze parametrii pentru a simula diferite scenarii de vibrație.
 3. Moduri de Testare Avansate: Pe lângă modurile standard de testare precum aleatoriu (random) și time history playback, sistemul poate oferi și alte moduri avansate de testare, cum ar fi sinusoidal, impuls sau șoc, în funcție de nevoile specifice ale aplicației.
 4. Monitorizarea și Înregistrarea Datelor: Sistemul este echipat cu senzori și tehnologie de monitorizare a vibrațiilor, permițând înregistrarea precisă a datelor în timpul testelor. Aceste date pot fi apoi analizate pentru a evalua performanța și rezistența produsului testat.
 5. Software de Analiză și Raportare: Vine echipat cu un software specializat pentru analiza datelor și generarea de rapoarte. Acest software poate oferi vizualizări grafice, analize spectrale și alte instrumente utile pentru interpretarea rezultatelor testelor.
 6. Compatibilitate cu Standardele Industriale: Sistemul este proiectat să fie compatibil cu standardele industriale relevante pentru testarea la vibrații, asigurând că rezultatele testelor sunt conforme cu cerințele și normele specifice ale domeniului respectiv.
 7. Interfață Utilizator Prietenoasă: Interfața sistemului este concepută pentru a fi ușor de utilizat, permițând utilizatorilor să configureze și să controleze teste cu ușurință, să acceseze datele și să genereze rapoarte fără dificultăți.

  

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!