Dongling Shaker electrodinamic seria ESS

Un shaker electrodinamic este un tip de echipament de testare a vibrațiilor care este utilizat pentru a simula efectele vibrațiilor mecanice asupra unui obiect fizic. Acesta constă într-o masă sau platformă care este atașată la un dispozitiv de acționare electromagnetică, care este capabil să genereze vibrații controlate la frecvențe și amplitudini specifice. Aceste vibrații pot fi utilizate pentru a testa durabilitatea și performanța unei game largi de produse, inclusiv componente electronice, structuri mecanice și bunuri de consum. Seria de agitatoare se referă la o linie sau o gamă de agitatoare electrodinamice care pot varia în ceea ce privește dimensiunea, capacitatea și alte specificații tehnice.
 
Cod Produs: C257 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)

   Descarca brosura aici

Un shaker electrodinamic este un instrument esențial în testarea și analiza vibrațiilor mecanice. Acesta este utilizat într-o varietate de domenii, de la industria electronică și mecanică până la cercetarea științifică și dezvoltarea produselor. Structura sa fundamentală constă într-o masă sau platformă care poate fi supusă unor vibrații controlate, iar aceste vibrații sunt generate de un sistem electromagnetic.


Acest tip de echipament permite utilizatorilor să simuleze și să studieze comportamentul și răspunsul obiectelor la vibrații în condiții controlate și repetitive. Prin ajustarea frecvenței, amplitudinii și altor parametri, utilizatorii pot recrea diverse scenarii de vibrații care ar putea afecta obiectul testat în mediul său natural sau în timpul utilizării sale.

Un aspect important al acestor shakere electrodinamice este gama lor largă de frecvențe, care le face versatile și potrivite pentru o varietate de aplicații. Această capacitate de a acoperi o gamă extinsă de frecvențe este esențială, deoarece diferite produse și componente pot fi sensibile la frecvențe specifice de vibrații.

De asemenea, compactitatea și ușurința în manipulare sunt caracteristici esențiale, permițând utilizatorilor să mute și să transporte echipamentul cu ușurință între laboratoare sau locații de testare diferite.
Eficiența energetică este un alt aspect important al acestor echipamente, deoarece asigură utilizarea optimă a resurselor și poate reduce costurile de operare pe termen lung.

În general, un shaker electrodinamic este un instrument esențial pentru testarea și evaluarea produselor în diverse domenii, iar seria ESS menționată anterior oferă caracteristici și performanțe superioare, fiind potrivită atât pentru aplicații industriale, cât și pentru cercetare și educație.
 
Caracteristici:
 • Gama extrem de largă de frecvențe: Acest lucru permite utilizatorilor să efectueze teste și simulări la frecvențe variate, adaptate nevoilor specifice ale aplicațiilor lor.
 • Tabel în miniatură pentru fixare sigură a eșantioanelor: Acest lucru facilitează stabilizarea și asigurarea poziției corecte a obiectelor testate în timpul vibrării, asigurând rezultate precise și fiabile.
 • Performanță înaltă și fiabilitate ridicată: Aceste agitatoare sunt proiectate pentru a oferi performanțe superioare și fiabilitate în medii de testare intensive, contribuind la rezultate precise și consistente.
 • Structură compactă și greutate redusă: Acest lucru face ca echipamentul să fie ușor de mutat și transportat între diferite locații de testare sau laboratoare, facilitând flexibilitatea și mobilitatea în procesul de testare.
 • Frecvența de rezonanță extrem de mare: Acest aspect indică capacitatea agitatorului de a răspunde eficient la vibrații și de a simula condițiile de testare realiste pentru obiectele mici sau componente.
 • Eficiență energetică ridicată: Acest lucru contribuie la reducerea consumului de energie și a costurilor asociate cu operarea echipamentului pe termen lung, făcând seria ESS o opțiune economică și sustenabilă.

 1. Simularea vibrațiilor mecanice controlate: Principala funcție a acestor agitatoare este de a simula și de a aplica vibrații mecanice controlate asupra obiectelor sau componentelor testate. Aceste vibrații pot fi ajustate în termeni de frecvență, amplitudine și formă de undă pentru a recrea diverse scenarii de vibrații.
 2. Testarea durabilității și performanței produselor: Echipamentele de testare vibrațională sunt utilizate pentru a evalua rezistența și performanța produselor și componentelor în condiții de vibrații simulate. Acest lucru ajută la identificarea punctelor slabe și la îmbunătățirea proiectării și calității produselor.
 3. Separarea și screening-ul specimenelor mici: Agitatoarele electrodinamice pot fi folosite și pentru separarea și screening-ul specimenelor mici într-un mediu controlat de vibrații. Această funcție este utilă în diverse aplicații de laborator și cercetare.
 4. Calibrarea accelerometrelor: Datorită capacității lor de a genera vibrații controlate la frecvențe și amplitudini specifice, agitatoarele electrodinamice sunt utilizate în calibrarea accelerometrelor și altor dispozitive de măsurare a vibrațiilor. Acest lucru este esențial pentru asigurarea acurateții și fiabilității măsurătorilor.
 5. Testarea componentelor electronice și structurilor mecanice: Aceste agitatoare sunt folosite pentru testarea și evaluarea componentelor electronice, structurilor mecanice și altor produse pentru a verifica performanța și rezistența acestora la vibrații și șocuri.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!