Dongling Shaker electrodinamic seria ESD

Excitatorul modal din seria ESD este o soluție avansată pentru analiza modală și structurală în diverse domenii industriale. Cu o construcție modernă și tehnologie avansată, acest agitator cu microvibrații oferă performanță de vârf, eficiență energetică ridicată și fiabilitate remarcabilă. Fiind aplicabil pe scară largă în industrie, laboratoare și domenii educaționale, este esențial pentru evaluarea și analiza structurală într-o gamă variată de aplicații.
Cod Produs: C258 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descraca brosura aici

   Descarca modelele aici


Excitatorul modal din seria ESD este o soluție avansată pentru analiza modală și structurală în diverse domenii industriale, cum ar fi industria aerospațială, militară, comunicații, automobile, electronice și uz casnic. Cu o construcție modernă și tehnologie avansată, acest agitator cu microvibrații oferă o performanță de vârf și o fiabilitate remarcabilă.


Beneficiind de o structură cu magnet permanent, excitatorul modal maximizează intensitatea câmpului magnetic și minimizează volumul, asigurând în același timp o eficiență energetică ridicată. Nu necesită un amplificator de putere separat, ceea ce simplifică configurarea și reduce generarea de căldură.

Proiectat și asamblat folosind o linie de asamblare modernă și eficientă, acest excitator este produs în masă pentru a satisface cerințele pieței internaționale și locale. Producția la scară largă contribuie la reducerea costurilor, oferind un raport preț-performanță atractiv.

Cu un sistem de control al calității de încredere, excitatorul modal din seria ESD asigură performanță și calitate superioare, fiind preferat de clienți din diverse industrii și sectoare de cercetare. Fiind aplicabil în laboratoare, industrii și domenii educaționale, acest agitator este esențial pentru analiza și evaluarea structurală într-o gamă largă de aplicații.
 
 1. Bază largă de frecvențe: Acoperă o gamă extinsă de frecvențe, de la 5 la 4000 Hz, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de aplicații de analiză modală și structurală.
 2. Construcție cu magnet permanent: Utilizează o structură cu magnet permanent pentru a maximiza intensitatea câmpului magnetic și pentru a minimiza volumul, oferind în același timp o eficiență energetică ridicată.
 3. Eficiență energetică: Nu necesită un amplificator de putere separat, ceea ce reduce consumul de energie și generarea de căldură.
 4. Stabilitate ridicată: Asigură o stabilitate și o performanță fiabilă în diverse condiții de lucru și medii de aplicare.
 5. Producție la scară largă: Este fabricat folosind o linie de asamblare modernă și eficientă, care permite producția în masă și reduce costurile, oferind un raport preț-performanță ridicat.
 6. Controlul calității: Beneficiază de un sistem de control al calității remarcabil, care garantează performanța și calitatea superioară a excitatoarelor modale.
 7. Aplicabilitate variată: Este potrivit pentru analiza modală și structurală în diverse industrii, inclusiv aerospațială, militară, comunicații, automobile, electronice, uz casnic, laboratoare și industria educației și cercetării științifice.

 1. Generare de microvibrații: Principala funcție a acestui produs este generarea de microvibrații controlate, esențiale pentru analiza modală și structurală a diferitelor obiecte și sisteme.
 2. Excitare precisă a structurilor: Excitatorul este proiectat pentru a oferi o excitare precisă a structurilor de testare, permițând cercetătorilor și inginerilor să obțină date fiabile și relevante în procesul de analiză.
 3. Asigurarea stabilității și repetabilității: Oferă stabilitate și repetabilitate în generarea de vibrații, ceea ce este esențial pentru efectuarea de teste precise și pentru obținerea de rezultate consistente.
 4. Compatibilitate cu echipamente de analiză: Produsul poate fi integrat și utilizat împreună cu o gamă largă de echipamente de analiză, cum ar fi accelerometrele, analizoarele de spectru și software-ul de analiză modală.
 5. Adaptabilitate la diverse aplicații: Este conceput pentru a fi utilizat într-o varietate de aplicații, inclusiv testarea materialelor, caracterizarea structurilor mecanice și evaluarea performanței sistemelor complexe.
 6. Eficiență energetică: Funcționează cu o eficiență energetică ridicată, consumând mai puțină energie și generând mai puțină căldură în comparație cu alte metode de excitare a structurilor.
 7. Facilitarea analizei modale și structurale: Prin generarea de vibrații controlate, excitatorul facilitează procesul de analiză modală și structurală, ajutând la identificarea modurilor de vibrație, frecvențelor naturale și a altor caracteristici importante ale sistemului testat.
Top of Form

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!