Dali Detector FPA cu infraroșu nerăcit DLC640(25μm)

DLC640 (25μm) este un detector FPA cu infraroșu de tip microbolometru nerăcit, proiectat și produs de compania Dali. Acest detector este utilizat pe scară largă în producția industrială datorită performanțelor sale avansate. Este ideal pentru aplicații precum termografia, supravegherea de securitate, vizualizarea pe timp de noapte a vehiculelor și alte utilizări similare. Detectorul este recunoscut pentru rezoluția sa înaltă și sensibilitatea sporită, oferind un zgomot termic redus și un răspuns rapid, ceea ce îl face extrem de eficient în diverse condiții de operare. Aceste caracteristici îl fac să fie preferat în situații unde fiabilitatea și precizia sunt esențiale, beneficiind de o calificare standard militară care confirmă robustețea și durabilitatea sa.Top of Form
Cod Produs: C765 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
DLC640 (25μm) este un detector cu infraroșu, dezvoltat pe tehnologia microbolometrului nerăcit, care constituie o soluție de top în domeniul imagisticii termice. Acest produs a fost conceput de compania Dali și este integrat într-o gamă variată de sisteme datorită calităților sale superioare. Cu o rezoluție impresionantă de 640x480 pixeli, detectorul asigură imagini clare și detaliate, esențiale pentru aplicatii critice precum monitorizarea termică în industrii sau supravegherea zonelor extinse.

Detectorul este dotat cu caracteristici avansate care îmbunătățesc performanța în condiții dificile, cum ar fi un zgomot termic redus și un timp de răspuns rapid, facilitând detectarea rapidă și precisă a variațiilor de temperatură. Sensibilitatea sa ridicată permite captarea unor imagini termice de înaltă calitate chiar și în scenarii cu iluminare slabă, cum ar fi vizualizarea pe timp de noapte a vehiculelor sau monitorizarea mediilor puțin accesibile.

Cu o construcție robustă și respectând standardele militare, DLC640 (25μm) este proiectat să funcționeze în cele mai exigente condiții, având o gamă extinsă de temperaturi de operare. Această durabilitate îl face ideal pentru utilizare în medii extreme, fie că este vorba de temperaturi scăzute sau ridicate. Adaptabilitatea sa largă și fiabilitatea îl recomandă pentru o varietate de aplicații industriale și comerciale, de la cercetare și dezvoltare până la implementări pe teren în scopuri de securitate.

DLC640 (25μm) de la Dali nu este doar un simplu component hardware, ci o soluție avansată de imagistică termică care aduce valoare adăugată în multiple sectoare, garantând performanțe de vârf și fiabilitate în condiții variate de utilizare.
 1. Rezoluție: 640×480 pixeli, cu un pas al pixelilor de 25μm, ceea ce asigură o imagine clară și detaliată.
 2. Frecvența cadrelor: Variază între 25 Hz pentru modul singular și 50 Hz pentru modul dublu, permitând captarea fluidă a mișcării.
 3. Uniformitate ridicată: Detectorul menține o consistență în calitatea imaginii termice pe întreaga suprafață a senzorului.
 4. Zgomot termic scăzut: Reduce interferențele în imagine, oferind detalii mai clare, mai ales în condiții de temperatură scăzută.
 5. Timp integral scurt: Permite senzorului să reacționeze rapid la schimbările de temperatură din mediul înconjurător.
 6. Sensibilitate ridicată: Captează variații fine de temperatură, esențiale pentru aplicații precum termografia.
 7. Interval de temperatură de funcționare: Operațional de la -40 până la +60, ideal pentru utilizare în condiții extreme.
 8. Standarde militare: Conformitate cu standardele MIL-STD-810 și -883, indicând durabilitate și rezistență în condiții dure.
 9. Material: Fabricat din siliciu amorf, care conferă stabilitate și performanță termică.
 10. Dimensiunea matricei: 640×480 pixeli, asigurând o acoperire largă și detaliată a zonei monitorizate.
 11. Gama spectrală: 8-14μm, optimizată pentru detectarea radiațiilor infraroșii.
 12. Controlul temperaturii: Utilizarea tehnologiei de control termoelectric (TEC) pentru menținerea stabilității senzorului.
 13. NETD (Noise Equivalent Temperature Difference): ≤60mK, oferă o sensibilitate termică excelentă pentru detectarea diferențelor minime de temperatură.
 14. Constanta de timp termică: ≤5ms, pentru o răspundere rapidă la schimbările de temperatură.
 15. În mod receptiv: ≥8mV/K, indicând o mare eficiență în conversia variațiilor de temperatură în semnal electric.
 16. Operabilitate: ≥99%, asigură fiabilitate și consistență în performanța senzorului.
 17. Alimentare electrică: 5V, pentru o integrare ușoară în diverse sisteme.
 18. Consumul de energie: ≤300mW, eficient din punct de vedere energetic, exclusiv TEC.
 19. Ieșire: Oferă opțiuni de ieșire analogică simplă sau dublă, pentru versatilitate în aplicare.
 20. Dimensiune: 32 mm × 23,5 mm × 7,6 mm, compact și ușor de integrat în diverse dispozitive.

 • Termografie: Detectorul este capabil să realizeze imagini termografice detaliate, ceea ce îl face util în inspecțiile industriale, unde poate identifica probleme precum supraincălzirea componentelor sau pierderile de energie.
 • Supraveghere de securitate: Datorită rezoluției sale înalte și sensibilității ridicate, este excelent pentru sistemelor de supraveghere, captând imagini clare chiar și în condiții de iluminare scăzută sau pe timp de noapte.
 • Vizualizare nocturnă pentru vehicule: Permite vehiculelor să detecteze și să navigheze în condiții de vizibilitate scăzută, îmbunătățind siguranța șoferului și a pasagerilor prin identificarea rapidă a obstacolelor pe drum.
 • Monitorizarea și controlul proceselor industriale: Prin capacitatea sa de a funcționa într-un interval larg de temperaturi și de a detecta variații minore de căldură, detectorul este esențial în monitorizarea proceselor care necesită control precis al temperaturii.
 • Aplicații militare și de apărare: Conformitatea cu standardele militare MIL-STD face acest detector potrivit pentru aplicații în domeniul apărării, unde performanța și fiabilitatea sunt critice.
 • Cercetare și dezvoltare: Utilizat în cercetarea științifică pentru a studia proprietățile termice ale diverselor materiale sau pentru a observa fenomene care nu pot fi detectate cu tehnologii vizuale obișnuite.
 • Sisteme de alertă timpurie pentru incendii: Sensibilitatea sa ridicată la schimbările de temperatură permite detectarea precoce a incendiilor, oferind timp valoros pentru evacuare și intervenție.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!