Dali Detector FPA cu infraroșu nerăcit DLC160(25μm)

Detectorul FPA cu infrarosu DLC160 dezvoltat de Dali este un dispozitiv avansat ce utilizează tehnologia microbolometru nerăcit pentru a detecta și vizualiza imagini termice în diverse aplicații industriale și de securitate. Având o rezoluție înaltă și o sensibilitate ridicată, acest detector oferă imagini clare și detaliate în diverse condiții de iluminare, inclusiv în întuneric total. Fiind compact și ușor, este ușor de integrat în diferite dispozitive și sisteme. Detectorul beneficiază și de o gamă largă de temperaturi de funcționare, fiind potrivit pentru utilizare în medii variate, de la temperaturi extreme de frig până la cele ridicate. De asemenea, datorită calificării sale militare și a proprietății sale de auto-intelectuală, este un instrument de încredere pentru aplicații critice în care fiabilitatea și performanța sunt esențiale.Top of Form
Cod Produs: C736 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Detectorul FPA cu infraroșu DLC160 dezvoltat de Dali este un produs inovator ce redefinește standardele în domeniul detectării și vizualizării termice. Cu o tehnologie avansată bazată pe microbolometru nerăcit, acest dispozitiv oferă o performanță remarcabilă într-o varietate de aplicații, de la termografie industrială la supravegherea de securitate și vizualizarea pe timp de noapte a vehiculelor.

Cu o rezoluție impresionantă de 160×120 pixeli și un pas al pixelilor de doar 25μm, acest detector livrează imagini clare și detaliate, permițând utilizatorilor să observe și să analizeze cu precizie detaliile termice din mediul înconjurător. Frecvența cadrelor variabilă între 30 și 100Hz asigură un răspuns rapid și capturarea adecvată a schimbărilor din mediul monitorizat.

Unul dintre punctele forte ale acestui detector este uniformitatea ridicată și zgomotul termic scăzut, care contribuie la calitatea superioară a imaginilor obținute. De asemenea, timpul integral scurt și sensibilitatea ridicată fac acest dispozitiv ideal pentru aplicații care necesită detectare rapidă și precisă a variațiilor de temperatură.Detectorul DLC160 este proiectat pentru a funcționa în condiții extreme, având un interval extins de temperatură de funcționare cuprins între -40°C și +60°C. Această caracteristică îl face potrivit pentru utilizare în medii variate, inclusiv în medii militare și industriale riguroase.


Beneficiind de calificarea standard militară și de proprietatea sa de auto-intelectuală, acest detector este un instrument de încredere în aplicații critice, unde fiabilitatea și performanța sunt esențiale. Compact și ușor, poate fi integrat cu ușurință în diverse sisteme și dispozitive, oferind un suport valoros în activitățile de monitorizare și detecție termică.

Detectorul FPA cu infraroșu DLC160 dezvoltat de Dali este o alegere excelentă pentru cei care caută un dispozitiv de înaltă performanță și fiabilitate în domeniul detecției și vizualizării termice.

 1. Rezoluție: 160×120 pixeli
 2. Pas al pixelilor: 25μm
 3. Frecvența cadrelor: 30-100Hz
 4. Uniformitate ridicată și zgomot termic scăzut
 5. Timp integral scurt și sensibilitate ridicată
 6. Interval extins de temperatură de funcționare: -40°C până la +60°C
 7. Calificare standard militară
 8. Proprietatea pe deplin auto-intelectuală
 9. Gama spectrală: 8-14μm
 10. Controlul temperaturii: TEC (Thermo-Electric Cooling)
 11. NETD (Noise Equivalent Temperature Difference): ≤60mK (f/1.300K, 30-100Hz)
 12. Constanta de timp termica: ≤5ms
 13. În mod receptiv: ≥8mV/K
 14. Operabilitate: ≥99%
 15. Alimentare electrică: 5V
 16. Consumul de energie: ≤100mW (excluzând TEC)
 17. Ieșire: o singură ieșire analogică
 18. Dimensiune: 20,8 mm × 14,6 mm × 6,5 mm (pin nu este inclus)
 19. Greutate: ≤6g
 20. Temperatura de depozitare: -40°C până la +85°C
 21. Standarde: MIL-STD-810 și -883

 • Material: Siliciu amorf
 • Dimensiunea matricei: 160×120 pixeli
 • Pasul pixelilor: 25μm
 • Factor de umplere: ≥60%
 • Gama spectrală: 8-14μm
 • Controlul temperaturii: TEC (Thermo-Electric Cooling)
 • Rata de cadre: 30-100Hz
 • NETD (Noise Equivalent Temperature Difference): ≤60mK (f/1.300K, 30-100Hz)
 • Constanta de timp termica: ≤5ms
 • În mod receptiv: ≥8mV/K
 • Operabilitate: ≥99%
 • Alimentare electrică: 5V
 • Consumul de energie: ≤100mW (excluzând TEC)
 • Ieșire: O singură ieșire analogică
 • Dimensiune: 20,8 mm × 14,6 mm × 6,5 mm (pin nu este inclus)
 • Greutate: ≤6g
 • Temperatura de Operare: -40°C până la +60°C
 • Temperatura de depozitare: -40°C până la +85°C
 • Standarde: MIL-STD-810 și -883

 1. Termografie: Detectorul este ideal pentru realizarea de imagini termice detaliate și precise în aplicații de termografie industrială, permitând identificarea și analiza diferențelor de temperatură în diferite componente și echipamente.
 2. Supraveghere de securitate: Cu capacitatea sa de a detecta și vizualiza schimbările de temperatură, acest dispozitiv poate fi utilizat în sisteme de supraveghere de securitate pentru monitorizarea zonelor sensibile și identificarea anomaliilor termice.
 3. Vizualizare pe timp de noapte a vehiculelor: Fiind capabil să observe și să afișeze imaginile în infraroșu, acest detector poate fi integrat în sistemele de vizualizare pe timp de noapte pentru vehicule, facilitând conducerea în condiții de vizibilitate redusă.
 4. Monitorizare industrială: Cu uniformitatea ridicată și sensibilitatea sa, acest detector poate fi folosit în monitorizarea proceselor industriale pentru detectarea rapidă a variațiilor de temperatură și identificarea problemelor potențiale în timp real.
 5. Aplicații militare: Datorită calificării sale militare și a fiabilității sale în condiții extreme, acest detector poate fi utilizat în diverse aplicații militare, inclusiv supravegherea, recunoașterea și identificarea de obiective.
 6. Fiabilitate și performanță: Cu o operabilitate de peste 99% și calificare standard militară, acest detector oferă o performanță de încredere în medii variate și în condiții dificile.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!