Status Pro µLevel 40

µLevel 40 este un sistem de măsurare diferențială de înaltă precizie, conceput pentru profesioniști. Cu cea mai mare stabilitate și acuratețe în măsurările la nivelul de µm/m, acest sistem permite alinierea precisă a mașinilor și măsurarea erorilor de ruliu și înclinare simultan, oferind rezultate fiabile și consistente. Cu afișajul extern inclus, utilizarea este simplă și eficientă, fiind o alegere ideală pentru aplicațiile industriale care necesită nivelare și aliniere precisă.
 
Cod Produs: C279 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
µLevel 40 reprezintă un sistem de măsurare diferențială de vârf, creat pentru lucrătorii profesioniști din diverse industrii. Cu precizia sa remarcabilă la nivelul de µm/m, acest sistem oferă cea mai mare stabilitate, acuratețe și repetabilitate disponibile pe piață. Cu o fluctuație de doar 6µm în decurs de 4 ore, µLevel 40 garantează rezultate precise și constante în timp, indiferent de mediul de lucru sau de condițiile de operare.

Acest sistem este echipat cu un afișaj extern inclus, care facilitează alinierea precisă a picioarelor mașinii, în timp ce sistemul de măsurare este poziționat deasupra acesteia. Această funcționalitate îmbunătățește eficiența procesului de nivelare și minimizează timpul necesar pentru a obține rezultate fiabile.

În plus față de măsurarea nivelului și a planeității, µLevel 40 permite și măsurarea erorii de ruliu și a erorii de înclinare simultan, oferind o perspectivă completă asupra geometriei și alinierii mașinii sau a componentelor sale. Această caracteristică este esențială în numeroase aplicații industriale, unde este crucială menținerea nivelului și a alinierii precise pentru performanță optimă și siguranță.

Interfața intuitivă și designul ergonomic fac utilizarea sistemului µLevel 40 extrem de simplă și accesibilă pentru lucrătorii din diverse domenii și niveluri de expertiză. În plus, compatibilitatea sa cu diverse echipamente și mașini industriale asigură o integrare facilă în procesele de producție existente.


     

 
 1. Precizie ridicată: Asigură cea mai mare stabilitate, acuratețe și repetabilitate în măsurările diferențiale, cu o fluctuație de doar 6µm în decurs de 4 ore.
 2. Măsurare diferențială: Permite măsurarea erorii de ruliu și a erorii de înclinare simultan, oferind o perspectivă completă asupra alinierii și geometriei mașinii.
 3. Afișaj extern inclus: Facilitează alinierea precisă a picioarelor mașinii, în timp ce sistemul de măsurare este poziționat deasupra acesteia.
 4. Design ergonomic: Interfața intuitivă și designul ergonomic fac utilizarea simplă și accesibilă pentru lucrătorii din diverse domenii.
 5. Compatibilitate extinsă: Compatibil cu diverse echipamente și mașini industriale, asigurând o integrare facilă în procesele de producție existente.
 6. Fiabilitate: Construit pentru a rezista în medii industriale și pentru a furniza performanță constantă în timp, reducând timpul și costurile de întreținere.
 7. Eficiență crescută: Minimizează timpul necesar pentru a obține rezultate fiabile și precise, îmbunătățind eficiența procesului de nivelare și aliniere.
 8. Versatilitate: Potrivit pentru diverse aplicații industriale care necesită nivelare și aliniere precisă, oferind o soluție completă și eficientă pentru nevoile profesioniștilor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!