Crystal Instruments Controlul vibrațiilor sinusoidale MIMO

Controlul vibrațiilor sinusoidale MIMO este un sistem avansat pentru gestionarea și analiza vibrațiilor în timp real, utilizând multiple canale de intrare și ieșire. Acest sistem permite controlul precis al vibrațiilor în diverse aplicații, inclusiv testarea vibrațiilor, sistemele de agitare MIMO și testarea vibrațiilor de șoc. De asemenea, oferă funcționalități suplimentare precum înregistrarea continuă a datelor și monitorizarea prin intermediul EDM Cloud.Top of Form

 
Cod Produs: C695 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Controlul vibrațiilor sinusoidale MIMO este un sistem avansat care oferă capacitatea de a gestiona și analiza vibrațiile în timp real, utilizând multiple canale de intrare și ieșire. Acest sistem permite controlul precis al vibrațiilor în diverse aplicații, fără a implica specificații tehnice specifice. Utilizând tehnologie MIMO (Multiple Input, Multiple Output), acest sistem poate manipula mai multe semnale de intrare și ieșire simultan, facilitând astfel analiza și ajustarea parametrilor de vibrație în timp real.


Controlul vibrațiilor sinusoidale MIMO poate fi utilizat într-o varietate de contexte, inclusiv testarea vibrațiilor, sistemele de agitare MIMO, testarea aleatoare a vibrațiilor și testarea vibrațiilor de șoc, printre altele. Cu ajutorul acestui sistem, utilizatorii pot efectua testări precise și complexe pentru a evalua răspunsul sistemelor lor la vibrații și pentru a identifica eventualele probleme sau defecțiuni.

În plus, acest sistem oferă funcționalități suplimentare precum înregistrarea continuă a datelor și monitorizarea prin intermediul EDM Cloud, care permit utilizatorilor să înregistreze și să analizeze datele de vibrație în timp real și să acceseze informațiile relevante de oriunde în lume, utilizând un flux de autentificare securizat.
 
 1. Capacitatea de a gestiona și analiza vibrațiile în timp real, utilizând multiple canale de intrare și ieșire.
 2. Suport pentru până la 512 canale de intrare și până la 8 canale de ieșire (shakers).
 3. Posibilitatea de a activa canalele de intrare pentru control, monitorizare și înregistrare a datelor de timp.
 4. Controlul precis al frecvenței și vitezei de măturare a vibrațiilor într-un interval larg.
 5. Parametri de control ajustabili, inclusiv intervalul de frecvență, viteza de măturare, creșterea ratei de baleiaj și rata de compresie.
 6. Suport pentru diverse strategii de măsurare, cum ar fi filtrul, RMS, medie și vârf.
 7. Funcționalități de siguranță incluse, cum ar fi detectarea buclei deschise și limitele de siguranță ale agitatorului.
 8. Capacitatea de a înregistra continuu datele de vibrație și de a le analiza ulterior cu Crystal Instruments Post Analyzer.
 9. Monitorizare prin intermediul EDM Cloud, cu posibilitatea de a accesa și gestiona datele de oriunde în lume, utilizând un flux de autentificare securizat.

 • Interval de frecvență acceptat: 0,1 Hz până la 4.900 Hz.
 • Capacitatea de a gestiona până la 512 canale de intrare și până la 8 canale de ieșire (shakers).
 • Viteza de măturare a frecvenței: jurnal (oct/min): 0,001 până la 6000; jurnal (dec/min): 0,001 până la 2000; Linear (Hz/Sec): 0,001 până la 6000.
 • Creșterea ratei de baleiaj: Log (oct/min): 0,001 până la 6; Log (Dec/Min): 0,001 până la 2; Linear (Hz/Sec): 0,001 până la 6.
 • Parametri de control ajustabili, inclusiv rata de compresie, rata de rampă și rezoluția de afișare a spectrului.
 • Strategii de măsurare multiple suportate, cum ar fi filtrul, RMS, medie și vârf.
 • Funcționalități de siguranță incluse, cum ar fi detectarea buclei deschise și limitele de siguranță ale agitatorului.
 • Capacitatea de a înregistra continuu datele de vibrație și de a le analiza ulterior cu Crystal Instruments Post Analyzer.
 • Monitorizare prin intermediul EDM Cloud, cu posibilitatea de a accesa și gestiona datele de oriunde în lume, utilizând un flux de autentificare securizat.

 1. Controlul precis al vibrațiilor: Produsul permite ajustarea precisă a parametrilor de vibrație, cum ar fi frecvența, amplitudinea și durata, pentru a obține rezultatele dorite în testele de vibrații.
 2. Analiza în timp real: Capacitatea de a analiza și interpreta datele de vibrații în timp real, oferind informații imediate despre comportamentul sistemului testat.
 3. Suport pentru multiple canale de intrare și ieșire: Produsul poate gestiona simultan mai multe semnale de intrare și ieșire, permițând o testare complexă și detaliată a sistemelor cu mai multe componente.
 4. Înregistrarea continuă a datelor: Posibilitatea de a înregistra datele de vibrație pe tot parcursul testelor pentru analize ulterioare și pentru a identifica eventualele probleme sau anomalii.
 5. Monitorizare și gestionare remote: Utilizatorii pot monitoriza și gestiona testele de vibrații de la distanță, prin intermediul EDM Cloud, asigurând accesul la datele relevante în timp real de oriunde în lume.
 6. Funcționalități de siguranță: Produsul include funcții de siguranță, cum ar fi detectarea buclei deschise și limitele de siguranță ale agitatorului, pentru a preveni daunele sau accidentele în timpul testelor.
 7. Flexibilitate în configurare: Produsul oferă o gamă variată de opțiuni de configurare, permițând utilizatorilor să adapteze testele de vibrații în funcție de nevoile și cerințele specifice ale aplicațiilor lor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!