Crystal Instruments Controlul Kurtosis în mod aleatoriu

Controlul Kurtosis este un sistem avansat de testare a vibrațiilor, care utilizează controlul Kurtosis pentru ajustarea distribuției amplitudinii unei vibrații aleatorii. Acest sistem permite simularea mai precisă a condițiilor de vibrație întâlnite în mediile reale, contribuind la identificarea și evaluarea eficientă a riscurilor și defecțiunilor, și facilitând optimizarea produselor sau sistemelor pentru performanțe superioare în condiții reale de utilizare.
 
Cod Produs: C663 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Controlul Kurtosis în testarea vibrațiilor este o tehnică avansată utilizată pentru ajustarea distribuției amplitudinii unei vibrații aleatorii în scopul reflectării mai precise a mediului real. Întrucât multe medii de vibrație din lumea reală sunt caracterizate de semnale care prezintă o valoare ridicată a curtozei în comparație cu distribuțiile gaussiene aleatoare, controlul Kurtosis vine în sprijinul simulării acestor condiții realiste în testele de vibrație.


Curtoza, sau kurtosis în engleză, este o măsură a frecvenței aparițiilor de vârfuri mari într-o formă de undă. Prin ajustarea acestei curtoze, controlul Kurtosis permite reproducerea mai fidelă a comportamentului vibrațiilor din mediile reale, în care vârfurile de intensitate sunt adesea mult mai mari decât cele dintr-o distribuție gaussiană pură.

                                             

Principiul de funcționare al controlului Kurtosis constă în modificarea distribuției amplitudinii vibrației generate, astfel încât să corespundă mai bine cu caracteristicile așteptate ale mediilor reale. Aceasta înseamnă că semnalul de testare va conține mai multe vârfuri "anormale" în distribuția amplitudinii, reflectând mai fidel mediul real.


Prin aplicarea controlului Kurtosis în testarea vibrațiilor, se obțin rezultate mai precise și relevante pentru condițiile reale de funcționare ale produselor sau sistemelor testate. Acest lucru poate contribui la identificarea potențialelor riscuri sau defecțiuni într-un mod mai eficient, facilitând astfel procesul de optimizare și îmbunătățire a produselor sau sistemelor pentru performanțe superioare în condiții reale de utilizare.

 
Controlul Kurtosis: Sistemul utilizează tehnologia avansată de control Kurtosis pentru ajustarea distribuției amplitudinii vibrațiilor, permitând simularea mai fidelă a mediilor reale de vibrație.
Testare aleatorie a vibrațiilor: Produsul oferă capacități extinse pentru testarea aleatorie a vibrațiilor, adaptându-se la o varietate de scenarii și medii de testare.
Multi-rezoluție: Sistemul beneficiază de caracteristica puternică multi-rezoluție, aplicând rezoluția selectată în domeniul de frecvență înaltă și de 8 ori rezoluția în domeniul de frecvență joasă.
Înregistrare continuă a datelor: Produsul permite înregistrarea continuă a semnalelor de intrare și de transmisie, facilitând analiza ulterioară și monitorizarea performanței în timp real.
Suport pentru un număr mare de canale: Sistemul poate gestiona până la 512 canale de intrare, oferind o capacitate extinsă de testare și monitorizare.
Interfață flexibilă de utilizator: Produsul este echipat cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să configureze și să monitorizeze testele cu ușurință.
Integrare cu EDM Cloud: Produsul se integrează cu EDM Cloud, oferind utilizatorilor acces la datele live și la jurnalele de testare pentru analiza și monitorizarea performanței de la distanță.
 

 1. Capacitate de control: Sistemul poate controla și ajusta distribuția amplitudinii vibrațiilor folosind tehnologia Kurtosis, într-un interval de valori între 3 și 10.
 2. Număr maxim de canale: Produsul suportă până la 512 canale de intrare pentru testare și monitorizare.
 3. Rezoluție multiplă: Sistemul aplică rezoluția selectată în domeniul de frecvență înaltă și de 8 ori rezoluția în domeniul de frecvență joasă, permițând o analiză detaliată și precisă a semnalului.
 4. Interval de frecvență: Produsul poate testa vibrațiile într-un interval larg de frecvențe, adaptându-se la cerințele specifice ale aplicațiilor.
 5. Interfață utilizator: Sistemul este echipat cu o interfață de utilizator intuitivă, care permite configurarea și monitorizarea testelor în timp real.
 6. Capacitate de înregistrare a datelor: Produsul permite înregistrarea continuă a semnalelor de intrare și de transmisie, cu suport pentru variabilitatea ratei de eșantionare.
 7. Integrare cu EDM Cloud: Sistemul se integrează cu EDM Cloud, oferind acces la datele live și la jurnalele de testare pentru analiza și monitorizarea performanței de la distanță.
 8. Compatibilitate hardware: Produsul este compatibil cu o gamă largă de controlere și hardware de testare a vibrațiilor, asigurând interoperabilitate și flexibilitate în utilizare.


Hardware de testare a vibrațiilor
 • Controler de testare a vibrațiilor Spider-81/81B
 • Controler de testare a vibrațiilor cu canale înalte Spider-80X/80Xi - scalare până la 512 canale
 • Spider-80M - Sistem de control al testului de vibrații MIMO


Opțiuni legate de software de testare a vibrațiilor
 • Testare aleatoare a vibrațiilor
 • Testarea vibrațiilor în mod mixt
 • Controlul Kurtosis pentru testarea vibrațiilor
 • Spectrul de deteriorare prin oboseală în testarea aleatorie a vibrațiilor

 

· Controlul Kurtosis: Sistemul permite ajustarea distribuției amplitudinii vibrațiilor folosind tehnologia Kurtosis, pentru a simula mai precis condițiile de vibrație din mediile reale.
· Testare aleatorie a vibrațiilor: Produsul oferă capacități avansate pentru generarea și efectuarea testelor aleatorii a vibrațiilor, adaptându-se la diverse scenarii de testare.
· Multi-rezoluție: Sistemul aplică o rezoluție variabilă în funcție de domeniul de frecvență, asigurând o analiză detaliată și precisă a semnalului de vibrație.
· Înregistrare continuă a datelor: Produsul permite înregistrarea continuă a semnalelor de intrare și de transmisie, facilitând analiza ulterioară și monitorizarea performanței în timp real.
· Integrare cu EDM Cloud: Sistemul se integrează cu EDM Cloud, oferind acces la datele live și la jurnalele de testare pentru analiza și monitorizarea performanței de la distanță.
· Compatibilitate hardware: Produsul este compatibil cu o gamă largă de controlere și hardware de testare a vibrațiilor, asigurând interoperabilitate și flexibilitate în utilizare.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!