Dali Seria D900 — Modul FPA răcit

Seria D900, modelul Modul FPA răcit, este un instrument avansat pentru termoviziune, optim pentru detectarea precisă la distanțe mari. Compact și ușor, modulul se integrează facil în diverse aplicații, de la sisteme aeropurtate la apărare aeriană. Oferă imagini termice de înaltă claritate, este adaptabil la diverse lentile și asigură o operare eficientă în condiții diverse, fiind ideal pentru monitorizări detaliate și misiuni critice.
Cod Produs: C770 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Seria D900, modelul Modul FPA răcit, reprezintă un echipament de înaltă tehnologie proiectat pentru a răspunde cerințelor exigente din domeniul observațiilor precise la distanță mare. Dispozitivul este specializat în captarea și analiza imaginilor termice, fiind o soluție ideală pentru aplicații diverse, de la supravegherea aeropurtată la sistemele de apărare aeriană și navală.

Acest modul se distinge prin sensibilitatea sa remarcabilă și capacitatea de a livra imagini de o claritate excepțională, chiar și în condiții de zgomot scăzut. Prin designul său compact și greutatea minimă, se integrează cu ușurință în diferite platforme, fără a compromite performanța generală a sistemelor gazdă. Flexibilitatea sa este amplificată de compatibilitatea cu o gamă largă de lentile, permitând utilizatorilor să customizeze modulul conform nevoilor specifice fiecărei misiuni.

Capabilitățile de ajustare manuală sau automată a luminozității și câștigului, împreună cu opțiunile avansate de polaritate a imaginii și reducere a zgomotului, fac din acest modul un instrument valoros în gestionarea și interpretarea datelor vizuale în condiții variate de operare. Funcția de calibrare automată la pornire și posibilitatea ajustării manuale în stare stabilă asigură o acuratețe consistentă și performanță de lungă durată.

Fiind proiectat să funcționeze eficient într-un interval larg de temperaturi ambientale, Modulul FPA răcit din seria D900 este robust și fiabil, gata să facă față provocărilor din cele mai dure medii de operare. Acesta este alimentat printr-un sistem eficient care minimizează consumul de energie, oferind o soluție optimă pentru proiecte care necesită autonomie crescută și dependență redusă de resurse externe.

Modulul FPA răcit este o alegere excelentă pentru profesioniștii care necesită un echipament avansat de termoviziune, capabil să ofere detalii fine și să contribuie la succesul misiunilor critice în multiple scenarii operative.
 1. Tip detector: Microbolometru FPA răcit.
 2. Rezoluție: 320×256 pixeli.
 3. NETD (Noise Equivalent Temperature Difference): ≤10mk F2, @f/1.300K, 50Hz și ≤13mk F4, @f/1.300K, 50Hz.
 4. Frecvența cadrelor: 50 Hz.
 5. Gama spectrală: 3,7 ~ 4,8μm.
 6. Timp de pornire: Mai puțin de 7 minute la 25°C.
 7. Reglaj câștig și luminozitate: Ajustare manuală și automată disponibilă, cu 2 moduri fixe și 8 moduri definite de utilizator.
 8. Polaritatea imaginii: Opțiuni Whitehot / Blackhot.
 9. Reducerea zgomotului: Da.
 10. Funcția de îmbunătățire a imaginii: Da.
 11. Funcția de calibrare: Automată la pornire și manuală în stare stabilă.
 12. Cursor încrucișat: Funcție disponibilă cu opțiunea pornit/oprit.
 13. Alimentare electrică: 27V ± 3V DC.
 14. Consumul de energie: Sub 14W la o temperatură de 25°C în funcționare normală.
 15. Capacitatea de acționare a motorului obiectivului: 8V 100mA.
 16. Mediu de operare: Temperatura de operare între -30°C și +50°C; Temperatura de depozitare între -40°C și +65°C.
 17. Greutate: 1.8 kg.
 18. Dimensiuni: 164×105×110 mm.
 19. Interfețe disponibile: Alimentare, ieșire video analogică (PAL), ieșire video digitală (semnal digital de 16 biți), port serial (RS422, personalizabil la RS232/RS485).

 • Tip detector: Microbolometru FPA răcit, care oferă performanțe superioare în detectarea căldurii emise de obiecte.
 • Rezoluție: 320×256 pixeli, oferind imagini termice detaliate și clare.
 • NETD (Noise Equivalent Temperature Difference):
  • ≤10mk la F2, cu setare de diafragmă @f/1.300K, la o frecvență de 50Hz
  • ≤13mk la F4, cu setare de diafragmă @f/1.300K, la o frecvență de 50Hz Aceste valori indică sensibilitatea foarte înaltă a detectorului în condiții de zgomot termic scăzut.
 • Frecvența cadrelor: 50 Hz, ce permite capturarea de imagini în timp real fără întârzieri perceptibile.
 • Gama spectrală: 3,7 ~ 4,8μm, optimizată pentru detectarea variațiilor de temperatură în acest interval specific.
 • Timp de pornire: Sub 7 minute la o temperatură ambiantă de 25°C, demonstrând o rapiditate eficientă pentru operațiuni prompte.
 • Ajustare câștig/luminozitate: Oferă atât reglaj manual, cât și automat pentru adaptarea la diferite condiții de lumină și contrast.
 • Polaritatea imaginii: Whitehot / Blackhot, utilizatori pot alege modul de vizualizare al imaginii termice pentru o analiză mai bună.
 • Funcții de îmbunătățire a imaginii și reducere a zgomotului: Aceste caracteristici îmbunătățesc calitatea vizuală a imaginii capturate.
 • Funcția de calibrare: Include calibrare automată la pornire și reglare manuală disponibilă în timpul funcționării pentru o acuratețe maximă.
 • Cursor încrucișat: Opțiune de activare/dezactivare pentru asistență în identificarea precisă a țintelor sau zonelor de interes.
 • Alimentare electrică: 27V ± 3V DC, stabil și adaptabil pentru diferite configurări de sistem.
 • Consum de energie: Sub 14W în condiții normale de operare la 25°C, indicând o eficiență energetică ridicată.
 • Capacitate de acționare a motorului obiectivului: 8V 100mA, oferind puterea necesară pentru ajustări fine ale focalizării obiectivului.
 • Mediu de operare: Temperatura de operare între -30°C și +50°C și temperatura de depozitare între -40°C și +65°C, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în condiții ambientale extreme.
 • Greutate: 1.8 kg, relativ ușor pentru capacitățile sale tehnice avansate.
 • Dimensiuni: 164×105×110 mm, compact și portabil pentru integrare facilă.
 • Interfețe: Include alimentare, ieșire video analogică (PAL), ieșire video digitală (semnal digital de 16 biți), și un port serial (RS422, personalizabil la RS232/RS485), oferind versatilitate în conexiuni și integrare sistemică.

 1. Ajustare Automată și Manuală a Luminozității și Câștigului: Această funcție permite utilizatorilor să controleze și să optimizeze calitatea imaginii în funcție de condițiile de iluminare și contrast din mediul înconjurător. Ajustările pot fi făcute manual pentru finețe maximă sau automat pentru confort și rapiditate.
 2. Polaritatea Imaginii (Whitehot / Blackhot): Această funcție permite schimbarea modului de vizualizare a imaginilor termice. Modul Whitehot arată sursele de căldură în alb, în timp ce Blackhot le arată în negru, oferind diferite perspective pentru analiza termică.
 3. Reducerea Zgomotului: Îmbunătățește claritatea imaginii termice prin diminuarea zgomotului de fond, ceea ce este crucial în identificarea detaliilor fine și în îmbunătățirea acurateței detecției.
 4. Funcția de Îmbunătățire a Imaginii: Această funcție procesează imaginile pentru a îmbunătăți claritatea și detaliile, facilitând interpretarea și analiza mai eficientă a datelor vizuale.
 5. Calibrare Automată la Pornire și Manuală în Stare Stabilă: Asigură că modulul funcționează cu precizie maximă prin ajustări periodice ale senzorilor și sistemelor interne, fie automat la pornire, fie manual după stabilizare.
 6. Cursor Încrucișat: Oferă utilizatorilor opțiunea de a activa sau dezactiva un cursor încrucișat pe imagine, ajutând la măsurarea și localizarea precisă a punctelor de interes.
 7. Porturi Complete pentru Integrare Ușoară: Inclusiv ieșiri video analogice și digitale și porturi seriale, care facilitează integrarea acestui modul în diferite sisteme și platforme.
 8. Diverse Lentile Disponibile: Permite adaptarea modulului pentru diferite distanțe și condiții de observație, mărind astfel versatilitatea și aplicabilitatea în diverse scenarii.
 9. Design Compact și Greutate Redusă: Facilitează instalarea și integrarea în platforme mobile, cum ar fi vehicule, nave sau sisteme aeropurtate, fără a adăuga greutate semnificativă.
 10. Robustețe și Fiabilitate în Condiții Extrem de Variate: Proiectat să opereze eficient într-un interval larg de temperaturi și condiții ambientale, asigurând fiabilitate în medii ostile

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!