VibraSens Traductor de accelerație CT-A 425.51

Pe IndustrialMAG.ro adăugăm la portofoliul nostru Traductorul de accelerație CT-A 425.51 de la Vibrasens, o soluție de vârf pentru monitorizarea vibrațiilor mașinăriei industriale.

Demonstrând fiabilitate excepțională și precizie cu gamă de frecvență de 3 Hz-10 000 Hz și ieșire 4-20 mA, este ideal pentru medii dure. Rezistent și durabil, cu etanșare ermetică și materiale de înaltă calitate, este optimizat pentru echipamente cu viteze de până la 180 RPM, garantând performanțe de monitorizare superioare și certificare Atex pentru siguranță maximă.
Variante senzoriale:
Cod Produs: 425.51-VR20-3 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Traductorul de accelerație CT-A 425.51 reprezintă un aparat de vârf în domeniul monitorizării și evaluării vibrațiilor și accelerațiilor în medii industriale solicitante. Proiectat pentru a răspunde cerințelor ridicate ale industriei, acest dispozitiv impresionează prin precizia și fiabilitatea sa, devenind un partener indispensabil în menținerea eficienței și siguranței mașinăriilor industriale.


Cu o tehnologie avansată și o construcție solidă, CT-A 425.51 se distinge prin capacitatea sa de a furniza măsurători precise în timp real, chiar și în cele mai dificile condiții de operare. Designul său inovator, bazat pe un sistem microelectromecanic îmbunătățit, elimină erorile cauzate de factorii externi și deplasările inexacte, asigurând date fiabile și consistente.

Durabilitatea este o caracteristică esențială a acestui produs. Etanșarea ermetică realizată prin sudură laser oferă o protecție de înaltă clasă împotriva prafului, umidității și altor agenți de mediu, asigurând o funcționare fiabilă în orice condiții.
Compatibilitatea și flexibilitatea sunt aspecte cheie ale CT-A 425.51. Acesta este compatibil cu o gamă variată de echipamente industriale și se integrează perfect în sistemele existente, facilitând monitorizarea și controlul eficient al vibrațiilor și accelerațiilor.

Într-o lume industrială în continuă evoluție, CT-A 425.51 se remarcă ca un instrument esențial pentru optimizarea performanței și siguranței operaționale. De la monitorizarea constantă a vibrațiilor generale la detectarea precoce a problemelor mecanice, acest traductor devine un aliat de încredere pentru industria modernă.

 

 1. Tehnologie Avansată de Senzori MEMS: Traductorul CT-A 425.51 integrează o tehnologie avansată de senzori microelectromecanici (MEMS), reprezentând o paradigmă de excelență în monitorizarea precisă a vibrațiilor și accelerațiilor în medii industriale solicitante.
 2. Construcție Robustă și Hermetică: Cu o carcasă solidă din oțel inoxidabil AISI316L, sigilată ermetic prin sudură laser, CT-A 425.51 oferă o protecție integrală împotriva factorilor de mediu nocivi, inclusiv praful, umiditatea și substanțele chimice agresive, asigurând o funcționare fiabilă în condiții extreme.
 3. Performanță Fiabilă în Intervaluri Extinse de Frecvență: CT-A 425.51 demonstrează o performanță excepțională în măsurarea vibrațiilor și accelerațiilor într-un interval de frecvență extins, cuprinzând de la 3 Hz până la 10 000 Hz, garantând detectarea precoce a schimbărilor subtile în starea mașinăriilor industriale.
 4. Compatibilitate cu Standardele Internaționale de Siguranță și Eficiență: Produsul este conform cu cele mai recente standarde internaționale de monitorizare a vibrațiilor și accelerațiilor, inclusiv DIN ISO 10816 (acum ISO 20816), asigurând o compatibilitate perfectă și respectarea normelor de siguranță și eficiență în medii industriale diverse.
 5. Flexibilitate în Configurare și Integrare: CT-A 425.51 este proiectat pentru a fi extrem de flexibil și adaptabil la nevoile specifice ale diferitelor aplicații industriale. Opțiunile de configurare și conectivitate extinse permit integrarea facilă în sistemele existente și adaptarea la cerințele unice ale fiecărei aplicații.
 6. Monitorizare Continuă și Analiză Avansată a Datelor: Produsul oferă posibilitatea de monitorizare continuă a vibrațiilor generale și accelerațiilor, facilitând detectarea timpurie a anomaliilor și optimizarea performanței mașinăriilor industriale. De asemenea, CT-A 425.51 oferă opțiuni avansate pentru analiza datelor brute, permitând o înțelegere mai profundă a comportamentului sistemelor mecanice.
 7. Fiabilitate pe Termen Lung și Garanție de Durabilitate: Cu o construcție robustă și tehnologie de vârf, CT-A 425.51 oferă o fiabilitate pe termen lung, susținută de o garanție pe viață. Acest angajament către durabilitate și performanță îl transformă într-o investiție sigură și valoroasă pentru orice mediu industrial.

 1. Interval de Măsurare a Vibrațiilor:
  • Frecvența: 3 Hz până la 1000 Hz
  • Viteza: 25 mm/s (RMS) (pentru modelul 425.51-VR25-3 cu conector M12)
 2. Interval de Măsurare a Accelerațiilor:
  • Frecvența: 3 Hz până la 10 000 Hz
 3. Tip Senzor:
  • Sistem microelectromecanic îmbunătățit (MEMS)
 4. Ieșire Curent Analogic:
  • Interval: 4 mA până la 20 mA
 5. Temperatura Ambientală de Operare:
  • Interval: -55°C până la 120°C
 6. Protecție împotriva Factorilor de Mediu:
  • IP67, IP68, IP69K (etanșare ermetică prin sudură laser)
 7. Material:
  • Carcasă: Oțel inoxidabil AISI316L (DIN 1.4404)
 8. Dimensiuni și Greutate:
  • Dimensiuni: Hexagonal, 22mm (lățime) x 50mm (înălțime)
  • Greutate: 70 grame (2,5 oz)
 

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!