Crystal Instruments Testarea vibrațiilor sinusoidale

Testarea vibrațiilor sinusoidale este un sistem avansat pentru analizarea și testarea comportamentului vibrațional al obiectelor. Cu un control precis și în timp real pe multiple canale, acest sistem permite efectuarea testelor măturate și a agitatorilor cu o singură axă. Dotat cu tehnologii avansate și caracteristici unice, cum ar fi vizualizarea vibrațiilor EDM și modul Black Box, acesta oferă performanțe de înaltă calitate și flexibilitate pentru cercetare și dezvoltare în domeniul ingineriei și științei materialelor.
 
Cod Produs: C668 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (2)
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Testarea vibrațiilor sinusoidale este un sistem avansat conceput pentru a efectua teste precise și detaliate asupra comportamentului vibrațional al diferitelor obiecte sau structuri. Acest sistem oferă un control de înaltă calitate și în timp real asupra multiplelor canale, utilizând forme de undă sinusoidale.


Cu capacități extinse de măsurare și control, testarea vibrațiilor sinusoidale permite utilizatorilor să efectueze o gamă largă de experimente și analize, inclusiv testarea vibrațiilor măturate și a agitatorilor cu o singură axă. Fiind echipat cu tehnologii avansate, sistemul asigură o acuratețe deosebită și o reproducere fidelă a semnalelor, facilitând astfel înțelegerea și evaluarea comportamentului vibrațional al obiectelor testate.

Cu un design hardware inovator, sistemul oferă un timp de buclă rapid, asigurând o reacție imediată și precisă în timpul testelor. Capacitatea sa de a gestiona până la 512 canale de intrare permite utilizatorilor să efectueze teste complexe și detaliate, obținând date semnificative și relevante pentru analize ulterioare.

Interfața utilizator prietenoasă și intuitivă permite utilizatorilor să configureze și să controleze testele în mod eficient și simplu. De asemenea, sistemul este echipat cu funcții avansate de creastătură și limitare, care îmbunătățesc controlul și monitorizarea procesului de testare, asigurând astfel siguranța și integritatea sistemului și a obiectelor testate.

În plus, sistemul oferă caracteristici unice, cum ar fi vizualizarea vibrațiilor EDM, care facilitează analiza și interpretarea rezultatelor testelor. De asemenea, modul Black Box permite funcționarea sistemului fără necesitatea unui PC conectat, oferind astfel o flexibilitate sporită și oportunități extinse de utilizare.

Testarea vibrațiilor sinusoidale reprezintă o soluție completă și eficientă pentru efectuarea testelor și analizelor vibraționale, oferind performanțe de înaltă calitate, precizie și fiabilitate. Este un instrument indispensabil pentru cercetare, dezvoltare și evaluare în domeniul ingineriei și științei materialelor.

 
 1. Control precis și în timp real pe mai multe canale: Sistemul oferă un control de înaltă calitate și în timp real asupra mai multor canale, permitând efectuarea testelor detaliate și precise.
 2. Testare a vibrațiilor măturate și a agitatorilor cu o singură axă: Capacitatea de a efectua teste măturate și de a controla agitatorii cu o singură axă extinde gama de aplicații și posibilități de testare.
 3. Design hardware inovator: Cu un design hardware inovator, sistemul asigură un timp de buclă rapid și o reacție precisă în timpul testelor.
 4. Suport pentru până la 512 canale de intrare: Capacitatea de a gestiona un număr mare de canale de intrare permite efectuarea testelor complexe și detaliate.
 5. Interfață utilizator intuitivă: Interfața utilizator prietenoasă și intuitivă facilitează configurarea și controlul testelor în mod eficient și simplu.
 6. Funcții avansate de creastătură și limitare: Funcțiile avansate de creastătură și limitare îmbunătățesc controlul și monitorizarea procesului de testare, asigurând siguranța și integritatea sistemului și a obiectelor testate.
 7. Caracteristici unice, cum ar fi vizualizarea vibrațiilor EDM și modul Black Box: Funcții unice precum vizualizarea vibrațiilor EDM și modul Black Box oferă oportunități extinse de analiză și utilizare.

 • Control și ajustare precisă a parametrilor vibraționali: Utilizatorii pot controla și ajusta precis parametrii vibraționali, cum ar fi frecvența, amplitudinea și faza, pentru a efectua teste și analize specifice.
 • Generare și analiză a formelor de undă sinusoidale: Sistemul permite generarea și analiza formelor de undă sinusoidale, inclusiv măturarea frecvențelor și alte forme de undă personalizate.
 • Monitorizare și înregistrare a datelor: Utilizatorii pot monitoriza în timp real și înregistra datele de vibrație pentru analize ulterioare și evaluări.
 • Crearea și gestionarea profilurilor de testare: Funcția de creare și gestionare a profilurilor de testare permite utilizatorilor să salveze și să acceseze configurații de testare predefinite pentru diferite aplicații și scenarii.
 • Analiză și raportare a rezultatelor: Sistemul oferă instrumente pentru analiza și raportarea rezultatelor testelor, inclusiv generarea de grafice, diagrame și rapoarte detaliate.
 • Compatibilitate cu echipamente suplimentare: Produsul poate fi integrat cu alte echipamente și sisteme de testare pentru a extinde funcționalitatea și capacitatea de testare.
 • Funcții avansate de securitate și protecție: Sistemul include funcții avansate de securitate și protecție pentru a asigura integritatea datelor și siguranța sistemului în timpul testelor.

 1. Gamă de frecvențe: Până la 46 kHz, permițând testarea într-o varietate largă de frecvențe vibraționale.
 2. Viteză de măturare: Variabilă în funcție de preferințe, de la valori extrem de mici, cum ar fi 0,001 oct/min sau Hz/sec, până la valori mari, cum ar fi 6000 oct/min sau Hz/sec.
 3. Creștere ratei de baleiaj: Disponibilă în mod logaritmic (oct/min și dec/min) sau liniar (Hz/sec), cu valori cuprinse între 0,001 și 6, permițând ajustări precise ale ratei de baleiaj.
 4. Controlul vitezei de baleiaj: Flexibil, cu opțiuni de control în diverse unități precum oct/min, Hz/sec, dec/min, Sweeps/min, Sweep Time/Sweep, Cicluri/min.
 5. Schimbarea nivelului: Personalizabilă în rate logaritmice sau lineare, oferind flexibilitate în ajustarea nivelului de testare.
 6. Rezoluție de afișare a spectrului: Variabilă între 256 și 4096, permițând o vizualizare detaliată a spectrului de frecvențe.
 7. Timp de buclă: Tipic mai mic de 10 ms, asigurând o reacție rapidă și precisă în timpul testelor.
 8. Interval dinamic de control: Tipic de 100 dB, oferind o gamă largă de sensibilitate în măsurătorile vibraționale.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!