Crystal Instruments Testarea vibrațiilor multi-sinus

Testarea vibrațiilor multi-sinus este o metodă avansată de evaluare a comportamentului structural, folosind mai multe tonuri sinusoide simultan. Această tehnică permite o acoperire mai largă a spectrului de frecvențe și o analiză mai detaliată, conducând la rezultate precise și eficiente într-un timp mai scurt.
 
Cod Produs: C672 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Testarea vibrațiilor multi-sinus este o metodă avansată și eficientă de evaluare a comportamentului structural al obiectelor în diverse medii și condiții. Această tehnologie utilizează o abordare inovatoare pentru a excita simultan mai multe frecvențe de rezonanță, contribuind astfel la o analiză mai completă și detaliată a răspunsului vibrațional al sistemelor testate.


Prin generarea și aplicarea simultană a mai multor tonuri sinusoide, testarea vibrațiilor multi-sinus permite acoperirea mai amplă a spectrului de frecvențe și identificarea mai precisă a comportamentului dinamic al structurilor. Acest lucru conduce la o reducere semnificativă a timpului de testare, în timp ce oferă în continuare rezultate fiabile și detaliate.

Flexibilitatea acestui sistem permite configurarea precisă a frecvențelor sinusoidale, fie distribuite uniform pe spectru, definite manual sau setate ca armonici. De asemenea, posibilitatea de a controla tonurile individual, atât manual, cât și prin programe de rulare, oferă utilizatorilor un nivel ridicat de personalizare și control asupra procesului de testare.

Cu o gamă largă de parametri de control, cum ar fi viteza de măturare, rezoluția în frecvență și intervalul dinamic, testarea vibrațiilor multi-sinus asigură o acuratețe și o acoperire completă a datelor, facilitând analiza și interpretarea rezultatelor.

Pe lângă eficiența și precizia în testarea vibrațiilor, acest sistem oferă și caracteristici avansate de vizualizare și monitorizare a vibrațiilor, precum și posibilitatea de înregistrare continuă a datelor pentru analize ulterioare. Aceste funcționalități îmbunătățesc în mod semnificativ capacitatea utilizatorilor de a înțelege și de a interpreta comportamentul structural al sistemelor testate.

Testarea vibrațiilor multi-sinus reprezintă o soluție puternică și versatilă pentru evaluarea și analiza comportamentului vibrațional al structurilor în diverse aplicații și industrii. Prin combinația dintre eficiență, precizie și funcționalități avansate, acest sistem oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru a obține rezultate detaliate și fiabile într-un timp cât mai scurt posibil.
 
 1. Generare simultană a mai multor frecvențe: Permite excitația simultană a mai multor tonuri sinusoide pentru acoperirea eficientă a spectrului de frecvențe.
 2. Configurare flexibilă a frecvențelor: Utilizatorii pot configura frecvențele sinusoidale uniform pe spectru, manual sau ca armonici.
 3. Control individual al tonurilor: Posibilitatea de a controla manual sau prin programe de rulare pornirea și oprirea fiecărui ton în mod individual.
 4. Parametri de control variabili: Gama largă de parametri de control, inclusiv viteza de măturare, rezoluția în frecvență și intervalul dinamic, oferă flexibilitate și acuratețe în testare.
 5. Vizualizare și monitorizare avansate: Caracteristici integrate pentru vizualizarea și monitorizarea vibrațiilor, facilitând interpretarea rezultatelor.
 6. Înregistrare continuă a datelor: Capacitatea de a înregistra continuu semnalele de intrare și de transmisie pentru analize ulterioare.
 7. Compatibilitate extinsă: Suport pentru o gamă variată de hardware de testare a vibrațiilor Spider, inclusiv controlere și dispozitive de achiziție a datelor.
 8. Eficiență și precizie: Asigură obținerea de rezultate fiabile și detaliate într-un timp cât mai scurt posibil.

 1. Număr maxim de tonuri sinusoidale: Până la 10 tonuri simultane.
 2. Configurare a frecvențelor sinusoidale:
  • Uniform pe spectru.
  • Definite manual.
  • Setate ca armonici.
 3. Control al tonurilor:
  • Pornire și oprire controlate individual, manual sau prin programe de rulare.
 4. Gama de frecvențe:
  • Până la 46 kHz.
 5. Viteza de măturare:
  • Jurnal (oct/min): 0,01 până la 6000.
  • Jurnal (dec/min): 0,001 până la 2000.
  • Linear (Hz/Sec): 0,001 până la 6000.
 6. Rezoluție de afișare a spectrului: 256 până la 4.096.
 7. Interval dinamic de control: 90 dB tipic.
 8. Filtre de urmărire:
  • Lățime de bandă proporțională: 7%, 12%, 25%, 50%, 100%.
  • Lățimea de bandă fixă este calculată automat.
 9. Precizie control: ±1 dB la o încredere de 99% cu un număr mediu de 100.
 10. Rezoluție în frecvență: Până la 0,0001 Hz.
 11. Număr mediu: 1 – 2000.

 • Generare simultană a mai multor frecvențe: Permite generarea și aplicarea simultană a mai multor tonuri sinusoide pentru excitația și testarea eficientă a structurilor.
 • Control flexibil al tonurilor: Utilizatorii pot controla individual fiecare ton sinusoidal, având posibilitatea de a le porni și opri manual sau prin programe de rulare.
 • Configurare variabilă a frecvențelor: Posibilitatea de a configura frecvențele sinusoidale uniform pe spectru, definite manual sau setate ca armonici, oferind flexibilitate în testare.
 • Vizualizare și monitorizare avansate: Funcții integrate pentru vizualizarea și monitorizarea vibrațiilor, facilitând interpretarea rezultatelor și identificarea rapidă a problemelor.
 • Înregistrare continuă a datelor: Capacitatea de a înregistra continuu semnalele de intrare și de transmisie pentru analize ulterioare și pentru păstrarea datelor de testare.
 • Compatibilitate extinsă: Suport pentru o varietate de hardware de testare a vibrațiilor Spider, inclusiv controlere și dispozitive de achiziție a datelor, asigurând interoperabilitate și integrare ușoară în diverse medii de testare.
 • Eficiență și precizie: Asigură obținerea de rezultate precise și detaliate într-un timp cât mai scurt posibil, contribuind la optimizarea proceselor de testare și analiză.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!