Crystal Instruments Testarea vibrațiilor în mod mixt

Produsul este un controler de testare a vibrațiilor care permite efectuarea testelor aleatoare în mod mixt, precum Sine on Random (SoR) și Random on Random (RoR). Acesta poate simula mediile de vibrații complexe și poate gestiona până la 512 canale de intrare. Cu opțiuni avansate de înregistrare a datelor și analiză post-test, acest produs oferă o soluție completă pentru evaluarea și monitorizarea performanței în domeniul testării vibrațiilor. De asemenea, oferă suport pentru monitorizarea prin EDM Cloud, facilitând accesul și verificarea stării testelor de oriunde în lume.
 
Cod Produs: C662 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Testarea aleatoare a vibrațiilor în mod mixt este o metodă utilizată pentru simularea mediilor de vibrații complexe, cum ar fi cele generate de mașini cu piston sau rotație, precum paletele de rotor sau elice. Aceste teste pot fi realizate folosind două tipuri principale: Sine on Random (SoR) și Random on Random (RoR).


În testele SoR, se adaugă una sau mai multe componente de vibrații sinusoidale peste un profil aleatoriu de bandă largă. Aceste componente sinusoidale reprezintă excitații puternice cu o singură frecvență, în timp ce profilul aleator reprezintă nivelul de zgomot de fond sau excitația de bază.

În testele RoR, se suprapun unul sau mai multe profile aleatoare de bandă îngustă peste un profil aleator de bandă largă. Aceste profile de bandă îngustă pot acoperi un interval specific de frecvențe.

Ambele tipuri de teste permit simularea mediilor de vibrații complexe și pot fi configurate cu diferite numere de tonuri sinusoidale și benzi aleatorii, în funcție de necesități. De asemenea, datele de vibrații pot fi înregistrate continuu și analizate ulterior pentru evaluarea și monitorizarea performanței.

                                          
Testare aleatoare a vibrațiilor în mod mixt: Suportă atât teste SoR (Sine on Random) cât și RoR (Random on Random), permitând simularea mediilor de vibrații complexe.
Configurare flexibilă: Permite utilizatorilor să configureze numărul de tonuri sinusoidale și benzi aleatorii în funcție de necesități, oferind un grad ridicat de personalizare.
Înregistrare continuă a datelor: Posibilitatea de a înregistra continuu semnalele de intrare și de transmisie ale măsurătorilor, pentru analiză ulterioară.Analiză post-test avansată: Oferă instrumente puternice de analiză post-test pentru evaluarea și monitorizarea performanței.
Suport extins pentru canale: Gestionează până la 512 canale de intrare, asigurând o acoperire amplă a măsurătorilor.
Monitorizare prin EDM Cloud: Permite accesul și verificarea stării testelor de la distanță, prin intermediul platformei EDM Cloud, pentru o gestionare mai eficientă a datelor și a testelor.

 1. Capacitate de testare:
  • Suportă până la 512 canale de intrare pentru măsurători precise și detaliate.
 2. Moduri de testare:
  • Suportă atât modul SoR (Sine on Random) cât și modul RoR (Random on Random) pentru simularea mediilor de vibrații complexe.
 3. Configurare flexibilă:
  • Numărul de tonuri sinusoidale și benzi aleatorii poate fi configurat individual, oferind un grad ridicat de personalizare a testelor.
 4. Înregistrare a datelor:
  • Posibilitatea de a înregistra continuu semnalele de intrare și de transmisie pentru analiză post-test.
 5. Analiză post-test:
  • Oferă instrumente avansate de analiză post-test pentru evaluarea și monitorizarea performanței.
 6. Suport pentru EDM Cloud:
  • Monitorizarea și gestionarea testelor de la distanță prin intermediul platformei EDM Cloud, pentru acces și verificare ușoară a stării testelor.
 7. Compatibilitate hardware:
  • Se integrează cu diverse controlere de testare a vibrațiilor, inclusiv Spider-81/81B, Spider-80X/80Xi și Spider-80M MIMO.

                                            

 1. Control avansat al testelor: Permite utilizatorilor să configureze și să controleze cu precizie parametrii testelor, inclusiv numărul de tonuri sinusoidale, benzi aleatorii și alte setări relevante.
 2. Monitorizare în timp real: Oferă capacitatea de a monitoriza în timp real datele de intrare și de ieșire, permițând intervenții rapide și ajustări în timpul testelor.
 3. Analiză a datelor: Furnizează instrumente puternice de analiză post-test pentru evaluarea și interpretarea rezultatelor măsurătorilor, inclusiv generarea de rapoarte detaliate și identificarea de tendințe sau anomalii.
 4. Gestionare a datelor: Permite înregistrarea și stocarea datelor de testare pentru analiză ulterioară și referință, asigurând o gestionare eficientă a informațiilor.
 5. Interfață utilizator intuitivă: Dispune de o interfață prietenoasă și ușor de utilizat, care facilitează configurarea testelor și accesul la funcțiile și setările produsului.
 6. Compatibilitate extinsă: Integrare cu diverse controlere de testare a vibrațiilor și alte echipamente relevante, asigurând interoperabilitatea și flexibilitatea în utilizare.


Hardware de testare a vibrațiilor
 • Controler de testare a vibrațiilor Spider-81/81B
 • Controler de testare a vibrațiilor cu canale înalte Spider-80X/80Xi - scalare până la 512 canale
 • Controler de testare a vibrațiilor Spider-80M MIMO


Opțiuni legate de software de testare a vibrațiilor
 • Testare aleatoare a vibrațiilor
 • Controlul Kurtosis pentru testarea vibrațiilor
 • Spectrul de deteriorare prin oboseală în testarea aleatorie a vibrațiilor

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!