Crystal Instruments Testarea clasică a vibrațiilor de șoc

Produsul este un sistem avansat de testare a vibrațiilor, conceput pentru a oferi control precis și analize în timp real pentru tranzitorii din domeniul timpului. Cu funcționalități extinse și o interfață software intuitivă, acest sistem permite efectuarea unei game variate de teste de vibrații, de la testarea clasică a vibrațiilor de șoc până la testarea vibrațiilor agitatorului cu o singură axă. Cu caracteristici precum analiza spectrului de răspuns la șoc, controlul multi-shaker și monitorizarea prin EDM Cloud, acest produs este soluția completă pentru necesitățile de testare a vibrațiilor.
 
Cod Produs: C675 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Produsul este un sistem complet de testare a vibrațiilor, conceput pentru a oferi control precis și analize în timp real pentru tranzitorii din domeniul timpului. Această platformă permite utilizatorilor să efectueze o varietate de teste de vibrații, inclusiv testarea clasică a vibrațiilor de șoc și testarea vibrațiilor agitatorului cu o singură axă. Cu până la 8 canale pentru control și 511 canale pentru monitorizare și înregistrarea datelor de timp, sistemul poate gestiona o gamă largă de aplicații și cerințe de testare.


Produsul oferă o serie de caracteristici și funcționalități avansate, cum ar fi profiluri de alarmă/anulare încorporate conform standardelor MIL-STD-810, analiza spectrului de răspuns la șoc și capacitatea de a genera diverse tipuri de pulsuri, inclusiv semisinus, haver-sinus și triunghi. Cu o frecvență de eșantionare de până la 102,4 kHz și dimensiuni variabile ale blocului de timp, utilizatorii pot adapta setările pentru a se potrivi nevoilor lor specifice de testare.

Interfața software oferă o gamă largă de funcționalități, inclusiv vizualizarea vibrațiilor într-un mediu 3D și capacitatea de a rula mai multe instanțe simultan pe același computer. Modul Black Box permite funcționarea fără un PC conectat, iar controlul multi-shaker (MSC) permite monitorizarea mai multor teste de agitare de la o singură stație PC.

Produsul este compatibil cu diverse standarde de testare, inclusiv MIL-STD-810G, MIL-STD-810H și ISO 8568, și oferă o varietate de opțiuni de compensare și profiluri de referință pentru a se adapta diferitelor cerințe de testare.
Utilizatorii pot beneficia de monitorizarea prin EDM Cloud, care permite accesul la datele de testare de oriunde în lume și stocarea sigură a acestora într-un spațiu de stocare în cloud furnizat de Crystal Instruments.
 
 1. Control precis: Sistemul oferă control precis al vibrațiilor, permitând utilizatorilor să ajusteze parametrii pentru a obține rezultatele dorite.
 2. Analize în timp real: Capacitatea de a efectua analize în timp real pentru tranzitorii din domeniul timpului, asigurând o monitorizare precisă și eficientă a testelor.
 3. Multicanal: Produsul poate gestiona până la 8 canale pentru control și până la 511 canale pentru monitorizare și înregistrarea datelor de timp, permitând testarea și monitorizarea multiple simultan.
 4. Conformitate standardelor: Sistemul este compatibil cu diverse standarde de testare, cum ar fi MIL-STD-810G, MIL-STD-810H și ISO 8568, asigurând conformitatea cu cerințele industriei.
 5. Varietate de pulsuri: Posibilitatea de a genera diverse tipuri de pulsuri, inclusiv semisinus, haver-sinus, dinte de ferăstrău cu vârf terminal, dinte de ferăstrău cu vârf inițial, triunghi, dreptunghi și trapez, pentru a satisface diversele nevoi de testare.
 6. Interfață software avansată: Interfața software intuitivă oferă o gamă largă de funcționalități, inclusiv vizualizarea vibrațiilor în 3D și capacitatea de a rula mai multe instanțe simultan pe același computer.
 7. Monitorizare prin EDM Cloud: Utilizatorii pot accesa datele de testare de oriunde în lume și le pot stoca în siguranță într-un spațiu de stocare în cloud furnizat de Crystal Instruments, pentru o monitorizare și gestionare mai ușoară a datelor de testare.

 

 • Frecvența de eșantionare: Până la 102,4 kHz, asigurând captarea detaliată a datelor în timpul testelor.
 • Dimensiunea blocului de timp: De la 512 la 65.536 de puncte, permițând ajustarea rezoluției înregistrării în funcție de nevoile specifice ale testului.
 • Număr mediu pentru control: 1 – 4, oferind posibilitatea de a media multiplele măsurători pentru a reduce zgomotul și a îmbunătăți precizia.
 • Metoda de pornire a testului: Variate tipuri de excitație, inclusiv impuls pozitiv, impuls negativ, aleatoriu cu control în buclă închisă și aleatoriu cu buclă deschisă, pentru a satisface diversele cerințe de testare.
 • Tipuri de unde de șoc acceptate: Semisinusoidal, sinusoidal, dinte de ferăstrău cu vârf terminal, dinte de ferăstrău cu vârf inițial, triunghi, dreptunghi și trapez, pentru a permite testarea diverselor scenarii.
 • Opțiuni de compensare: Incluzând semisinus, dreptunghiular, dreptunghiular dublu, dreptunghiular rotunjit sau optim de deplasare, pentru ajustarea precisă a compensării în funcție de cerințele testului.
 • Capacitate de control multi-shaker (MSC): Permite monitorizarea și controlul mai multor teste de agitare de la o singură stație PC, facilitând gestionarea eficientă a testelor multiple.

 1. Control avansat al vibrațiilor: Capacitatea de a controla și de a genera diverse tipuri de vibrații, inclusiv semisinus, haver-sinus, dinte de ferăstrău cu vârf terminal, dinte de ferăstrău cu vârf inițial, triunghi, dreptunghi și trapez, pentru a simula condiții variate de testare.
 2. Analiză în timp real: Sistemul oferă analize în timp real pentru tranzitorii din domeniul timpului, permițând monitorizarea și analizarea imediată a datelor de testare.
 3. Interfață grafică intuitivă: Interfața software intuitivă oferă o experiență prietenoasă utilizatorului, facilitând configurarea testelor, vizualizarea datelor și analiza rezultatelor.
 4. Monitorizare și înregistrare extinsă a datelor: Capacitatea de a monitoriza și înregistra datele de testare în timp real, oferind o gamă largă de opțiuni pentru înregistrarea și stocarea datelor.
 5. Conformitate cu standardele industriale: Produsul este conceput pentru a respecta diversele standarde industriale, cum ar fi MIL-STD-810G, MIL-STD-810H și ISO 8568, asigurând o conformitate precisă cu cerințele de testare.
 6. Capacitate de control multi-shaker: Posibilitatea de a monitoriza și controla mai multe teste de agitare de la o singură stație PC, optimizând eficiența și gestionarea testelor multiple.
 7. Monitorizare prin EDM Cloud: Utilizatorii pot accesa și gestiona datele de testare de oriunde în lume prin intermediul EDM Cloud, oferind o modalitate convenabilă de a monitoriza și gestiona rezultatele testelor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!