Crystal Instruments Testarea accelerată a vibrațiilor

Testarea accelerată a vibrațiilor folosind spectrul de deteriorare a oboselii este o metodă pentru evaluarea rapidă a impactului vibrațiilor asupra materialelor și structurilor. Ea implică reproducerea rapidă a condițiilor de vibrație pentru a identifica profilurile care pot cauza cele mai mari daune într-un timp mai scurt, facilitând optimizarea designului și a proceselor de fabricație.
 
Cod Produs: C665 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)

Testarea accelerată a vibrațiilor folosind spectrul de deteriorare a oboselii este o metodă sofisticată și eficientă pentru evaluarea impactului vibrațiilor asupra materialelor și structurilor într-un interval de timp mai scurt. Această tehnică este esențială în domenii precum ingineria mecanică, aeronautică, automotive și alte domenii în care vibrațiile pot afecta integritatea și durabilitatea unui produs sau sistem.

Principiul de bază al testării accelerate constă în reproducerea rapidă a condițiilor de vibrație pe care un obiect le-ar întâlni într-un mediu real de funcționare sau în timpul utilizării normale. Acest lucru se realizează prin generarea de profiluri de vibrații complexe, care pot include atât vibrații aleatorii, cât și sinusoidale măturate, pentru a simula varietatea de solicitări din mediile reale.

Utilizând spectrul de deteriorare a oboselii (FDS), testarea accelerată se concentrează pe identificarea profilurilor de vibrații care ar putea cauza cele mai mari daune în timpul expunerii prelungite. FDS oferă o cale de calcul pentru a determina modul în care diferitele profile de vibrații pot contribui la oboseala materialului sau la deteriorarea structurii în timp.

Prin analiza și compararea acestor profile de vibrații accelerate, inginerii pot obține o înțelegere mai profundă a modului în care materialele și structurile reacționează la vibrații și pot lua decizii informate pentru îmbunătățirea proiectelor și produselor. Aceasta poate include ajustarea designului pentru a face produsele mai rezistente la vibrații, identificarea și eliminarea potențialelor puncte slabe sau optimizarea proceselor de fabricație pentru a reduce efectele vibrațiilor.

În plus, testarea accelerată a vibrațiilor permite economisirea timpului și costurilor asociate testelor conventionale de durabilitate, permițând inginerilor să obțină rapid date relevante pentru evaluarea și îmbunătățirea produselor lor.

Testarea accelerată a vibrațiilor folosind spectrul de deteriorare a oboselii este o metodă avansată și eficientă pentru evaluarea și optimizarea rezistenței la vibrații a materialelor și structurilor, având un impact semnificativ asupra dezvoltării produselor și a asigurării calității în numeroase domenii industriale.
 
 1. Eficiență în timp: Permite evaluarea rapidă a impactului vibrațiilor asupra materialelor și structurilor, reducând timpul necesar pentru testare și analiză.
 2. Optimizare a designului: Identifică profilurile de vibrații care pot provoca cele mai mari daune, facilitând ajustările în proiectarea produselor pentru a le face mai rezistente la vibrații.
 3. Reduz costurile: Economisește costurile asociate testelor convenționale de durabilitate prin accelerarea procesului de testare și generarea rapidă a datelor relevante.
 4. Analiză detaliată: Oferă o analiză detaliată a modului în care materialele și structurile reacționează la diferitele profile de vibrații, ajutând la luarea deciziilor informate pentru îmbunătățirea produselor.
 5. Diverse opțiuni de testare: Permite utilizatorilor să ajusteze parametrii testului, cum ar fi frecvența și durata, pentru a obține rezultatele dorite în funcție de nevoile specifice ale proiectului.
 6. Monitorizare și analiză în timp real: Furnizează posibilitatea de a monitoriza și analiza datele în timp real sau ulterior, permițând utilizatorilor să ia decizii în timp util în timpul testării.
 7. Compatibilitate și scalabilitate: Produsul poate fi utilizat cu diverse echipamente și sisteme de control al vibrațiilor, oferind flexibilitate și scalabilitate în funcție de cerințele specifice ale aplicației.

                     

1. Capacitate maximă de profilare: Suport pentru până la 400 de puncte de profil, permițând o varietate de configurații și ajustări pentru testare.
2. Opțiuni de afișaj: Posibilitatea de a vizualiza spectrul de deteriorare prin oboseală (FDS) și alte date relevante, cum ar fi spectrul de frecvență și analizele de amplitudine-timp.
3. Frecvență de analiză: Suport pentru analiza la frecvențe joase și înalte, inclusiv opțiuni de analiză la 1/24 de octavă pentru o detaliere fină a spectrului de vibrații.
4. Durată de viață țintă: Posibilitatea de a seta o durată de viață țintă pentru obiectul sau materialul testat, facilitând evaluarea riscurilor de deteriorare și determinarea timpului necesar pentru testare.
5. Durată a testului: Flexibilitate în setarea duratei testului pentru a se potrivi cu necesitățile specifice ale proiectului și pentru a obține rezultate relevante într-un interval de timp rezonabil.
6. Compatibilitate hardware: Integrare cu diverse echipamente de testare a vibrațiilor, inclusiv controlere de testare a vibrațiilor accelerate și sisteme de măsurare MIMO (Multiple Input, Multiple Output).
7. Monitorizare și analiză: Capacitatea de a înregistra și analiza datele în timp real, precum și posibilitatea de a accesa și gestiona datele de la distanță folosind tehnologia Cloud.
8. Flexibilitate software: Opțiuni de testare aleatoare și mixte, control al kurtosisului pentru testarea vibrațiilor, monitorizare prin intermediul EDM Cloud și altele.


Hardware de testare a vibrațiilor accelerate
 • Controler de testare a vibrațiilor accelerate Spider-81/81B
 • Controler de testare a vibrațiilor cu canale înalte Spider-80X/80Xi - scalare până la 512 canale
 • Spider-80M - Sistem de control al testului de vibrații MIMO


Opțiuni legate de software de testare a vibrațiilor
 • Testare aleatoare a vibrațiilor
 • Testarea vibrațiilor în mod mixt
 • Controlul Kurtosis pentru testarea vibrațiilor
 • Spectrul de deteriorare prin oboseală în testarea aleatorie a vibrațiilor

 1. Generare profiluri de vibrații: Permite generarea rapidă și precisă a profilurilor de vibrații, inclusiv vibrații aleatoare și sinusoidale măturate, pentru simularea condițiilor de lucru reale.
 2. Calcul FDS: Utilizează spectrul de deteriorare a oboselii (FDS) pentru a evalua potențialul de deteriorare al materialelor și structurilor în timpul expunerii la vibrații, facilitând identificarea profilurilor care ar putea cauza cele mai mari daune.
 3. Optimizare a testelor: Ajută la reducerea timpului și costurilor de testare prin identificarea rapidă a profilurilor de vibrații care necesită o atenție deosebită și focalizarea resurselor pe acestea.
 4. Monitorizare și analiză în timp real: Furnizează capacitatea de a monitoriza și analiza datele de vibrații în timp real, permițând intervenții imediate și luarea deciziilor în timp util în timpul testelor.
 5. Flexibilitate în ajustări: Permite utilizatorilor să ajusteze parametrii testului, cum ar fi frecvența, amplitudinea și durata, pentru a se potrivi cu cerințele specifice ale proiectului și pentru a obține rezultatele dorite.
 6. Compatibilitate hardware: Integrare cu diverse echipamente de testare a vibrațiilor accelerate și sisteme de măsurare, oferind flexibilitate și interoperabilitate în mediul industrial.
 7. Analiză și raportare: Furnizează instrumente avansate de analiză a datelor și generare de rapoarte pentru interpretarea rezultatelor și comunicarea acestora către părțile interesate.
 8. Securitate și gestionare a datelor: Asigură securitatea și confidențialitatea datelor de testare, precum și posibilitatea de a gestiona și accesa datele de la distanță prin intermediul tehnologiei Cloud.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!