Crystal Instruments Testare aleatoare a vibrațiilor

Testarea aleatoare a vibrațiilor este un sistem avansat ce oferă control și analiză precisă în timp real a vibrațiilor pe mai multe canale. Cu capacitatea de a activa până la 128 de canale pentru control și crestătură, acest sistem este ideal pentru testarea și monitorizarea agitatorului cu o singură axă. Oferind o gamă largă de frecvențe, rezoluție spectrală variabilă și funcții avansate de siguranță, acest sistem este esențial pentru testarea vibrațiilor într-o varietate de aplicații industriale și de cercetare.
 
Cod Produs: C661 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
     Descarca brosura aici

Testarea aleatoare a vibrațiilor este un sistem avansat care oferă control și analiză precisă în timp real a vibrațiilor pe mai multe canale. Este proiectat pentru a testa și monitoriza agitatorul cu o singură axă, permițând utilizatorilor să activeze până la 128 de canale pentru control și crestătură, în timp ce restul canalelor pot fi desemnate pentru monitorizare și înregistrare a datelor de timp.


Acest sistem poate opera la o gamă largă de frecvențe, până la 46 kHz, și oferă o rezoluție spectrală variabilă pentru a se potrivi nevoilor utilizatorului. De asemenea, include un timp de buclă rapid de mai puțin de 15 ms și poate atinge un interval dinamic de control de 90 dB.

                                                             

Unul dintre avantajele unice ale acestui sistem este optimizarea deplasării pentru vibrații aleatoare, care reduce deplasarea cu 10% până la 20%, fără a afecta profilul PSD țintă. De asemenea, funcția multi-rezoluție permite aplicarea unei rezoluții diferite în funcție de intervalul de frecvență, îmbunătățind precizia testelor.


Sistemul include și o serie de măsuri de siguranță, cum ar fi detectarea buclă deschisă, limitele de siguranță ale agitatorului și limitarea unității pentru a preveni deteriorarea echipamentului.
În plus, utilizatorii pot beneficia de înregistrarea continuă a datelor și de monitorizarea prin EDM Cloud, care le permite să acceseze și să gestioneze testele de vibrații de la distanță, folosind un spațiu de stocare în cloud securizat.
Top of Form

 
 1. Control și analiză precisă: Sistemul oferă un control precis și analiză în timp real a vibrațiilor pe multiple canale, asigurând rezultate fiabile și detaliate.
 2. Capacitate extinsă: Poate gestiona până la 512 canale de intrare, din care până la 128 pot fi activate pentru control și crestătură.
 3. Gama largă de frecvențe: Poate testa vibrații într-o gamă extinsă de frecvențe, inclusiv până la 46 kHz, acoperind o varietate de aplicații.
 4. Rezoluție spectrală variabilă: Oferă o gamă de opțiuni pentru rezoluția spectrală, adaptabilă la nevoile specifice ale utilizatorului.
 5. Timp de buclă rapid: Cu un timp de buclă de mai puțin de 15 ms, permite o reacție rapidă și precisă în timpul testelor.
 6. Măsuri de siguranță avansate: Include funcții precum detectarea buclă deschisă și limite de siguranță pentru a proteja echipamentul și a asigura o utilizare sigură.
 7. Optimizare și funcții avansate: Beneficiază de algoritmi de optimizare pentru minimizarea deplasării în timpul testelor, precum și de funcții avansate cum ar fi controlul multi-rezoluție.
 8. Monitorizare și acces la distanță: Utilizatorii pot monitoriza și gestiona teste folosind EDM Cloud, oferind acces la datele de testare de la distanță și posibilitatea de a gestiona testele într-un mod eficient și convenabil.

 

Specificatii tehnice:

· Gama de frecvențe: Până la 46 kHz, permitând testarea într-o varietate largă de frecvențe.

· Rezoluție spectrală: Disponibilă în variantele 200, 400, 800, 1.600, 3.200 și 6.400. Pentru toate cele 8 canale, rezoluția este de 3.200, iar opțional poate ajunge până la 25.600 cu Multi-Resolution activat.
· Timp de buclă: 12,5 ms pentru 2000 Hz, asigurând o reacție rapidă și precisă a sistemului.
· Număr mediu: De la 1 până la 500 (echivalent cu 2 - 1000 DOF), oferind flexibilitate în configurarea testelor.
· Raport de suprapunere: Poate fi setat la niciunul, 50%, 75% și 87,5%, permițând ajustarea modului în care spectrul de vibrații este generat.
· Interval dinamic de control: Minim 90 dB, asigurând o acoperire extinsă a spectrului de vibrații și precizie în control.
· Precizia controlului: ±1 dB la 99% de încredere cu 200 DOF, garantând rezultate precise și fiabile.
· Drive Sigma Clipping: Disponibil în intervalul de 3 - 10, oferind posibilitatea de a ajusta semnalul aleator pentru a corespunde nevoilor specifice.
Parametrii de control
 
 • Gama de frecvente : pana la 46 kHz
 • Rezoluție spectrală : 200, 400, 800, 1.600, 3.200 și 6.400. 3.200 pentru toate cele 8 canale. 25.600 opțional.
 • Rezoluție spectrală (Multi-Resolution este activat) : Cu Multi-Resolution activat, rezoluții echivalente de până la 25.600 de linii pentru toate cele 8 canale/modul.
 • Timp buclă : 12,5 ms pentru 2000 Hz.
 • Număr mediu : 1 - 500 (2 - 1000 DOF)
 • Raport de suprapunere : niciunul, 50%, 75% și 87,5%
 • Interval dinamic de control : 90 dB
 • Precizia controlului : ±1 dB la 99% de încredere cu 200 DOF
 • Drive Sigma Clipping : 3 - 10Hardware pentru testarea aleatorie a vibrațiilor

Opțiuni software de testare aleatorie a vibrațiilor
 • Sine-on-Random Vibration Testing
 • Testare ale vibrațiilor aleatoriu-pe-aleatoriu
 • Controlul Kurtosis pentru testarea vibrațiilor
 • Spectrul de daune de oboseală în mod aleatoriu

 

 1. Control precis: Sistemul oferă un control precis al vibrațiilor pe mai multe canale, permițând utilizatorilor să regleze și să monitorizeze vibrațiile în timp real.
 2. Analiză în timp real: Permite analiza în timp real a datelor de vibrație pe mai multe canale, furnizând informații detaliate despre comportamentul sistemului testat.
 3. Optimizare a deplasării: Algoritmul proprietar minimizează deplasarea în timpul testării de control ale vibrațiilor aleatoare, asigurând că profilul PSD țintă poate fi atins cu un nivel minim de deplasare.
 4. Funcție multi-rezoluție: Oferă caracteristica multi-rezoluție care aplică rezoluția selectată în intervalul de frecvență înaltă și de 8 ori rezoluția în domeniul de frecvență joasă, îmbunătățind precizia testelor.
 5. Măsuri de siguranță avansate: Include detecție buclă deschisă, limite de siguranță ale agitatorului și alte măsuri de protecție pentru a asigura utilizarea sigură a echipamentului.
 6. Monitorizare prin EDM Cloud: Utilizatorii pot monitoriza și gestiona testele de vibrații de la distanță, folosind un spațiu de stocare în cloud securizat, oferind acces la datele de testare de la orice locație.
 7. Compatibilitate extinsă: Sistemul este compatibil cu o gamă largă de aplicații și industrii, de la testarea echipamentelor industriale până la cercetarea științifică.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!