Crystal Instruments Software de testarea automată a producției


Produsul de testarea automată a producției este o soluție integrată hardware și software pentru testarea automată a producției, concentrându-se pe măsurarea sunetului și vibrațiilor în medii industriale. Cu module hardware personalizate și software avansat, permite controlul precis al procesului de testare și generarea rapoartelor personalizate. Interfața intuitivă oferă utilizatorilor posibilitatea de a configura și controla teste complexe cu ușurință, fără a fi necesară o expertiză tehnică profundă. Cu caracteristici extinse și integrare cu alte programe de scripting, este o soluție eficientă pentru îmbunătățirea calității produselor și menținerea competitivității în mediul de producție modern.
 
Cod Produs: C626 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Software-ul este un sistem avansat de testare automată a producției, dezvoltat pentru a îmbunătăți controlul calității și eficiența în mediile de producție moderne. Este conceput pentru a oferi soluții integrate pentru testarea sunetului și vibrațiilor într-o varietate de aplicații industriale.

Acest sistem este proiectat să ofere un control precis și flexibil asupra procesului de testare, folosind o combinație de hardware și software specializate. Este echipat cu module hardware personalizate și software avansat, care permit utilizatorilor să efectueze o gamă largă de teste de calitate, de la testarea componentelor individuale până la validarea produselor finite.

Interfața utilizatorului este intuitivă și ușor de folosit, permițând inginerilor și operatorilor să configureze și să controleze teste complexe cu ușurință. Acest lucru face posibilă adaptarea sistemului la cerințele specifice ale fiecărei linii de producție, fără a fi necesară o expertiză tehnică profundă.

Produsul oferă, de asemenea, o serie de caracteristici avansate, cum ar fi posibilitatea de a integra cu alte programe de scripting și de a genera rapoarte personalizate în diferite formate. Aceste funcționalități extinse permit utilizatorilor să optimizeze procesul lor de testare și să obțină rezultate precise și fiabile într-un mod eficient.

Sistemul de testare automată a producției este o soluție inovatoare și indispensabilă pentru companiile moderne care își doresc să îmbunătățească calitatea produselor lor și să rămână competitive într-un mediu de producție în continuă schimbare.

 
 1. Hardware personalizat: Sistemul este echipat cu module hardware specializate, inclusiv analizoare/controlere multicanal.
 2. Conectivitate Ethernet: Oferă comunicare Ethernet IEEE 1588 Precision Time Protocol (PTP), asigurând sincronizarea precisă a datelor.
 3. Flexibilitate în programare: Poate fi programat pentru a îndeplini mai multe sarcini complexe de măsurare, utilizând software-ul de management al datelor de inginerie (EDM).
 4. Controlul prin interfață intuitivă: Interfața utilizatorului EDM oferă o experiență simplă și intuitivă pentru configurarea și controlul testelor.
 5. Compatibilitate cross-platform: Este compatibil cu diferite sisteme de operare, inclusiv Android, Linux, iOS și Microsoft Windows.
 6. Integrare cu alte programe: API-ul Spider facilitează integrarea cu alte programe de scripting, cum ar fi LabView și Matlab.
 7. Scalabilitate: Sistemul este proiectat pentru a fi scalabil, permițând conectarea mai multor front-end-uri pentru testarea simultană a mai multor dispozitive.
 8. Flexibilitate în testare: Oferă posibilitatea de a efectua o gamă largă de teste, inclusiv testarea limită și testarea funcționalității, cu posibilitatea de a stabili toleranțe de trecere/eșec.
 9. Generare de rapoarte personalizate: Permite utilizatorilor să genereze rapoarte personalizate în diferite formate, inclusiv XML, OpenOffice, PDF și Microsoft Word.
 10. Monitorizare și răspuns automat: Folosește reguli de acțiune pentru evenimente (EAR) pentru a permite personalizarea răspunsului sistemului la diferite evenimente de testare.
Top of Form

 

 • Testare automată a producției: Furnizează funcționalități pentru automatizarea și controlul procesului de testare în mediul de producție.
 • Măsurători de sunet și vibrații: Permite măsurarea și analiza sunetului și a vibrațiilor în diferite aplicații industriale.
 • Programare flexibilă: Permite programarea și configurarea testelor complexe folosind software-ul de management al datelor de inginerie (EDM).
 • Control intuitiv: Oferă o interfață utilizator intuitivă care permite inginerilor să configureze și să controleze teste fără a fi nevoie de expertiză tehnică profundă.
 • Integrare cu alte programe: API-ul Spider facilitează integrarea cu alte programe de scripting, cum ar fi LabView și Matlab, extinzând capacitățile de testare și analiză.
 • Generare de rapoarte personalizate: Permite generarea rapoartelor personalizate în diferite formate, inclusiv XML, OpenOffice, PDF și Microsoft Word, pentru analiza rezultatelor testelor.
 • Monitorizare și răspuns automat: Folosește reguli de acțiune pentru evenimente (EAR) pentru a permite personalizarea răspunsului sistemului la diferite evenimente de testare.
 • Scalabilitate: Este proiectat pentru a fi scalabil, permițând conectarea mai multor dispozitive și extinderea capacităților de testare în funcție de nevoile liniei de producție.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!