Crystal Instruments Software de inregistrare cu formă de undă de timp

Crystal Instruments oferă soluții software și hardware pentru achiziția și înregistrarea datelor de timp în aplicații critice de testare a vibrațiilor. Aceste soluții sunt concepute pentru a satisface cerințele diverse ale diferitelor industrii, oferind interfețe intuitive, echipamente fiabile și capacitatea de a gestiona sincronizarea datelor de timp pentru analiza precisă a vibrațiilor.
Top of Form

 
Cod Produs: C624 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Crystal Instruments oferă o gamă cuprinzătoare de soluții software și hardware pentru achiziția și înregistrarea datelor de timp în aplicații critice de testare a vibrațiilor. Aceste soluții sunt proiectate pentru a satisface cerințele variate ale diferitelor industrii, începând de la monitorizarea vibrațiilor la sol a activității feroviare până la testarea în laborator a dispozitivelor de rachete și multe altele.

Software-ul oferit de Crystal Instruments este conceput pentru a permite utilizatorilor să achiziționeze, să înregistreze și să analizeze datele de timp legate de vibrații în mod eficient și precis. Acest software este intuitiv și ușor de utilizat, oferind interfețe grafice avansate care facilitează gestionarea datelor și interpretarea rezultatelor. Utilizatorii au acces la o varietate de instrumente de analiză și funcționalități personalizabile pentru a extrage informații valoroase din datele înregistrate.

În ceea ce privește hardware-ul, Crystal Instruments oferă echipamente de înregistrare a datelor de înaltă calitate, care sunt fiabile și precis calibrate pentru a asigura înregistrări exacte și consistente ale timpului și vibrațiilor. Aceste echipamente sunt proiectate pentru a fi ușor de integrat în diferite medii și aplicații, oferind flexibilitate și fiabilitate în funcționare.

Un aspect crucial al soluțiilor oferite de Crystal Instruments este capacitatea de a gestiona sincronizarea datelor de timp și de a le integra cu alte tipuri de date. Acest lucru este esențial în aplicații în care este necesară colectarea și analiza datelor de la mai multe surse pentru a obține o imagine completă și precisă a fenomenelor studiate.

Soluțiile software și hardware oferite de Crystal Instruments reprezintă un instrument valoros pentru cercetători, ingineri și alte persoane implicate în testarea și monitorizarea vibrațiilor. Ele asigură înregistrarea precisă a datelor de timp și facilitează analiza acestora pentru a extrage informații relevante și utile pentru diverse aplicații industriale și de cercetare.
 
1. Ce hardware aleg?
Pentru orice aplicație, alegerea unei platforme de achiziție de date compatibilă cu mediul aplicației este crucială. Crystal Instruments are o varietate de platforme hardware pentru a satisface cerințele oricărui mediu și pentru a satisface echilibrul dintre constrângerile aplicației și caracteristicile necesare.

Specificatii fizice:
Factorul de formă, dimensiunea totală și alte criterii pentru linia hardware Crystal Instruments sunt listate în tabelul de mai jos:

   Specificatii electrice:
Cele mai relevante specificații electrice pentru linia hardware Crystal Instruments sunt enumerate în tabelul de mai jos:
Platformă hardware Spider-80X V2 Spider-80Xi Spider-80SGi Spider-80Ti Spider-20HE/20i CoCo-70X CoCo-80X CoCo-90X  
Tensiune sau alimentare 15 VDC 4 slot: 12 – 30 VDC
8 slot: 100 - 240 VAC (47 - 440 Hz)
20HE: 15 VDC
20i: 12-24 VDC (±10%)
15 V  
(±10%)  
Consumul de energie mai puțin de 15 W 4 slot: mai puțin de 50 W când sunt configurate 32 de canale
8 slot: mai puțin de 90 W când sunt configurate 64 de canale
Ambele: mai puțin de 6 W 12 W 14 W maxim, 8 W cu LCD oprit  
   
Durata de viata a bateriei N / A 4 slot: 4 ore cu Spider-Battery furnizată 20HE: 6 ore sau mai mult în funcționare completă 7-9 ore 6-8 ore  

 


 


2. Ce voi măsura și cum îl voi măsura?
Unitățile Spider și CoCo pot interfața cu mai multe tipuri de senzori diferite, pot măsura o mare varietate de cantități de măsurare și pot adapta multe moduri de intrare diferite.

Integrarea senzorilor:
Tipuri de senzori care se integrează cu CoCo și Spider Hardware
Accelerare
Forta
Cuplu
Presiune (consultați tabelul cu senzori Scanivalve)
Viteză unghiulară
Deplasare
Camp magnetic
Presiunea sonoră
Încordare Toate tipurile de pod/rozetă
Configurații personalizate de rozete [Spider]

Setarea de rozetă personalizată scutește utilizatorii de a efectua calcule suplimentare după ce datele sunt salvate.
 
Modele de senzori compatibile cu CoCo și Spider Hardware
Accelerare Dytran 7603B, 7503, 7523A2, Endevco 7264C, Kistler Type 8395A, DTS 6DX PRO seria
Forta Omega LCM 901, Futek FFP350
Cuplu Seria Omega TQ-130, Futek TDD400, Futek TRS300, Futek TAT200, TAT420
Presiune Seria Omega PX309, Spec. de măsurare EB100, Futek PMP927
Viteză unghiulară DTS ARS Pro-300, ARS Pro-1500, ARS Pro-8K, ARS Pro-18k
Deplasare Seria Omega E2E-3DC
   
Camp magnetic   
Analog Devices AD22151
Presiunea sonoră InvenSense ICS40618
Încordare Configurabil ca Sfert, Half sau Full BridgeCantitari de masurat:
Capacitate Spider:
Linia de produse Spider poate măsura simultan 19 cantități de măsurare diferite:

Capacitate CoCo: Linia de produse CoCo permite utilizatorilor să obțină 13 cantități de măsurare diferite, în timp ce un ecran tactil (ale modele) oferă o configurare ușoară de testare.Moduri de intrare:
Moduri de introducere Spider:
Linia de produse Spider este compatibilă cu următoarele moduri de introducere:Diferite module Spider sunt mai specializate pentru anumite moduri de intrare.

Moduri de intrare CoCo:
Linia de produse Coco acceptă 5 moduri de introducere: 

3. Ce interfață voi folosi?
Unitățile Crystal Instruments Spider și CoCo folosesc interfețe intuitive și simple pentru a simplifica procesul de achiziție a datelor.
Modulele Spider sunt configurate cu software-ul EDM Dynamic Signal Analyzer (DSA) . Această linie de produse poate rula fără o conexiune live la PC și, de asemenea, interfață cu software- ul de achiziție de date de timp mai de bază .
Unitățile CoCo pot fi configurate cu software-ul CoCo DSA. Unitățile CoCo au, de asemenea, o interfață software interactivă și un ecran.

Spider folosește un afișaj al tabloului de bord extrem de personalizabil, care este accesat prin intermediul software-ului pentru computer pentru managementul datelor de inginerie (EDM):


CoCo se conectează la un PC prin suita de software EDM, iar interfața cu utilizatorul unității oferă senzația familiară a unui dispozitiv mobil personal:
      

 

4. Cum va avea loc înregistrarea?
Combinația de software și hardware Crystal Instruments poate îndeplini o varietate de sarcini în timpul înregistrării datelor. Pentru a răspunde „Cum ar trebui să aibă loc înregistrarea?” mai apar trei intrebari:
  1. Ce poate inițializa înregistrarea?
  2. Ce se poate face în timpul înregistrării?
  3. Ce se poate face după înregistrare?

Înainte de a aborda aceste întrebări, să facem un scurt ocol și să avem o scurtă prezentare generală a modului în care sunt achiziționate datele de hardware-ul Spider și CoCo.
Atât hardware-ul Spider, cât și CoCo utilizează convertoare duale analog-digital (ADC) pentru a capta date atât la frecvențe joase, cât și la frecvențe înalte, fără saturație în intervalul de frecvență inferioară. Semnalele rezonante cu amplitudine mare sunt filtrate înainte ca semnalul analogic să fie amplificat, trecut printr-un filer anti-aliasing, convertite în date digitale și transmise procesorului de semnal digital (DSP) sau software-ului EDM de pe computer.Diagrama bloc de bază pentru achiziția de date pentru hardware-ul Crystal Instruments.


Flux de lucru de achiziție de date Spider

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!