Crystal Instruments Sistem de măsurare a temperaturii Spider-80Ti

Spider-80Ti este un front-end inovator al platformei hardware Spider-80Xi, special conceput pentru măsurarea temperaturii în diverse aplicații industriale și de cercetare. Acesta permite integrarea cu ușurință a senzorilor RTD și a termocuplurilor, oferind măsurători precise și fiabile într-un sistem modular și flexibil. Cu capacități de configurare versatile și funcții avansate de achiziție de date, Spider-80Ti este soluția ideală pentru monitorizarea temperaturii într-o varietate de medii și aplicații.
 
Cod Produs: C614 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Spider-80Ti este un front-end inovator al platformei hardware Spider-80Xi, special conceput pentru măsurarea temperaturii în diverse aplicații industriale și de cercetare. Acesta permite integrarea cu ușurință a senzorilor RTD (Resistance Temperature Detector) și a termocuplurilor pentru a furniza măsurători precise și fiabile într-un sistem modular și flexibil.


Cu capacitatea sa de a accepta măsurători de temperatură de la termocupluri și senzori RTD, Spider-80Ti adaugă 16 canale suplimentare de măsurare a temperaturii la sistemul Spider-80Xi. Fiecare front-end Spider-80Ti poate fi configurat de către utilizator pentru a suporta fie un senzor RTD PT100, fie un termocuplu de tip K, oferind astfel versatilitate în funcție de cerințele specifice ale aplicației.

Prin intermediul unui convertor analog-digital (ADC) Sigma-Delta pe 24 de biți pe canal, Spider-80Ti asigură măsurători de temperatură extrem de precise, indiferent de tipul de senzor utilizat. De asemenea, este echipat cu corecția de neliniaritate configurabilă de către utilizator pentru a asigura precizia măsurătorilor pe o gamă largă de temperaturi.

Un aspect distinctiv al Spider-80Ti este abilitatea sa de a permite o combinație flexibilă între senzorii RTD și termocupluri în cadrul aceluiași sistem Spider-80Xi. Acest lucru poate fi realizat prin combinarea front-end-urilor configurate ca RTD-uri și termocupluri, oferind utilizatorilor posibilitatea de a adapta sistemul în funcție de necesitățile lor specifice de măsurare a temperaturii.

Șasiul Spider-80Xi oferă un mediu modular și eficient pentru integrarea front-end-urilor Spider-80Ti și a altor module din seria Spider-80, permițând extinderea sistemului până la 1024 de canale, toate eșantionate simultan. Cu un design compact și ușor, Spider-80Xi este ideal pentru aplicații care necesită portabilitate și eficiență fără a sacrifica performanța.

În plus, sistemul Spider-80Xi este echipat cu funcții puternice și flexibile de achiziție de date, permițând utilizatorilor să inițieze înregistrări continue sau declanșate de evenimente configurabile, cum ar fi declanșarea limitelor de alarmă sau declanșarea de intrare digitală. Cu o unitate SSD detașabilă de înaltă performanță pentru stocare și posibilitatea de extindere a capacității de stocare până la 2 TB, Spider-80Xi oferă o soluție completă și scalabilă pentru măsurarea și înregistrarea datelor de temperatură într-o varietate de aplicații industriale și de cercetare.
Top of Form
 
 1. Compatibilitate versatilă: Spider-80Ti acceptă măsurători de temperatură de la termocupluri și senzori RTD, oferind flexibilitate în funcție de cerințele specifice ale aplicației.
 2. Precizie înaltă: Echipat cu un convertor analog-digital (ADC) Sigma-Delta pe 24 de biți pe canal, Spider-80Ti asigură măsurători precise ale temperaturii într-o gamă largă de condiții.
 3. Configurare utilizator: Fiecare front-end Spider-80Ti poate fi configurat de către utilizator pentru a suporta fie un senzor RTD PT100, fie un termocuplu de tip K, permițând adaptabilitate în funcție de necesitățile specifice ale aplicației.
 4. Combinație flexibilă: Posibilitatea de a combina front-end-urile configurate ca RTD-uri și termocupluri permite utilizatorilor să utilizeze o gamă variată de senzori în cadrul aceluiași sistem Spider-80Xi.
 5. Eficiență și portabilitate: Designul compact și ușor al Spider-80Xi îl face ideal pentru aplicații care necesită portabilitate și eficiență, fără a sacrifica performanța.
 6. Extensibilitate: Șasiul Spider-80Xi permite integrarea mai multor front-end-uri Spider-80Ti sau a altor module din seria Spider-80, permițând extinderea sistemului până la 1024 de canale.
 7. Funcții avansate de achiziție de date: Spider-80Xi este echipat cu funcții puternice și flexibile de achiziție de date, inclusiv înregistrare continuă sau declanșată de evenimente configurabile.
 8. Stocare performantă: Unitatea SSD detașabilă de înaltă performanță oferă un mediu de stocare fiabil pentru datele măsurate, cu posibilitatea de extindere a capacității de stocare până la 2 TB.

                                                    

 1. Măsurători precise ale temperaturii: Spider-80Ti permite măsurători precise ale temperaturii folosind senzori RTD și termocupluri, asigurând acuratețe și fiabilitate în datele colectate.
 2. Configurare flexibilă: Utilizatorii pot configura fiecare front-end Spider-80Ti pentru a suporta fie un senzor RTD PT100, fie un termocuplu de tip K, oferind flexibilitate în funcție de cerințele aplicației.
 3. Combinație de senzori: Spider-80Ti permite combinația flexibilă între senzori RTD și termocupluri în cadrul aceluiași sistem Spider-80Xi, permițând utilizatorilor să adapteze sistemul la nevoile lor specifice de măsurare a temperaturii.
 4. Extensibilitate: Cu posibilitatea de a integra mai multe front-end-uri Spider-80Ti sau alte module din seria Spider-80, sistemul poate fi extins până la 1024 de canale, asigurând o acoperire extinsă pentru măsurarea temperaturii în diferite aplicații.
 5. Funcții avansate de achiziție de date: Spider-80Ti este echipat cu funcții puternice și flexibile de achiziție de date, inclusiv înregistrare continuă sau declanșată de evenimente configurabile, permițând utilizatorilor să obțină date precise în diverse scenarii de utilizare.
 6. Stocare eficientă a datelor: Cu o unitate SSD detașabilă de înaltă performanță, Spider-80Ti oferă un mediu fiabil pentru stocarea datelor măsurate, asigurându-se că informațiile sunt păstrate în condiții sigure și accesibile pentru analiză ulterioară.

                                                                                            Specificații Spider-80Ti
Numărul de canale de intrare 16 canale pe front-end

Extensibil până la 1024 de canale
Tip conector Blocuri terminale conectabile cu șase pini (fiecare bloc conectează două canale de intrare)
ADC 24-Bit Sigma -Delta
Interval de măsurare a temperaturii -270°C până la 1250°C (tip NIST – K)
Domeniul de măsurare a tensiunii ±80 mV
Temperatura de Operare -10°C până la 55°C (14°F până la 131°F)
Precizia compensării joncțiunii la rece +/- 0,25°C (0°C până la 70°C)
+/- 0,75°C (-40°C până la 70°C)
Raport de respingere în modul normal 105 dB
Raportul de respingere în modul comun (CMRR) 115 dB
Impedanță diferențială de intrare 2 MΩ
Canal către COM ±3 V
Rata de eșantionare 0,3125, 0,625, 1,25, 2,5… 512 S/sec (selectabil de utilizator)
Numărul și modul mediu Medie liniară mobilă selectabilă de utilizator de la 1 la 64

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!