Crystal Instruments Controller vibrații - sistem monitorizare Spider 80X & 80XI

Sistemele Spider-80Xi și Spider-80X sunt soluții de vârf pentru măsurarea dinamică și controlul testelor de vibrații. Spider-80Xi impresionează prin portabilitatea sa, fiind ideal pentru măsurători pe teren, în timp ce Spider-80X oferă o capacitate extinsă și flexibilitate pentru aplicații complexe. Ambele sisteme oferă precizie și performanță superioare, fiind esențiale în domenii precum ingineria structurală, automotive și aeronautică.
 
Cod Produs: C609 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Specificații Tehnice
  • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici


Sistemele Spider-80Xi și Spider-80X reprezintă vârful tehnologic în domeniul măsurătorilor dinamice și controlului testelor de vibrații. Cu un design avansat și o funcționalitate complexă, aceste sisteme sunt esențiale într-o gamă largă de domenii, de la inginerie structurală și cercetare a materialelor până la industria auto și aeronautică.


Spider-80Xi impresionează prin portabilitatea sa fără compromisuri. Cu un factor de formă ușor și compact, acest sistem poate fi transportat cu ușurință pe teren, permițând inginerilor să efectueze măsurători precise și controlul vibrațiilor în medii diverse. Fie că este vorba despre testarea rezistenței structurale a unui pod sau monitorizarea vibrațiilor dintr-o instalație industrială, Spider-80Xi este instrumentul de încredere pentru orice sarcină de măsurare dinamică.Pe de altă parte, Spider-80X este soluția ideală pentru aplicații complexe și sisteme extinse. Cu capacitatea sa de a gestiona până la 512 canale de intrare, acest sistem oferă o flexibilitate extraordinară și o scalabilitate impresionantă. De la teste detaliate ale vibrațiilor structurale la monitorizarea continuă a stării mașinilor, Spider-80X este inima sistemelor de măsurare și control în industrie.


Indiferent de domeniul sau cerințele specifice ale aplicației, Spider-80Xi și Spider-80X sunt instrumentele de alegere pentru profesioniștii din domeniul ingineriei și cercetării. Cu o gamă largă de funcționalități și capacități avansate, aceste sisteme reprezintă o investiție valoroasă pentru orice organizație care caută să obțină rezultate precise și fiabile în măsurarea și controlul vibrațiilor.
Top of Form

 
Precizie extremă: Ambele sisteme oferă măsurători extrem de precise, datorită canalelor de intrare analogice care oferă o gamă dinamică fără precedent și detectează tensiuni de până la 600 nV și până la 20 V.
Scalabilitate și extensibilitate: Spider-80X permite conectarea mai multor front-end-uri pentru a crea un sistem de până la 512 canale, în timp ce Spider-80Xi este configurabil cu șasiuri cu 32 sau 64 de canale, oferind flexibilitate în funcție de necesitățile aplicației.Portabilitate și ușurință în utilizare: Spider-80Xi este proiectat pentru a fi transportat ușor și poate fi utilizat pe teren, în timp ce Spider-80X oferă o conectivitate simplă la rețea și permite o structură distribuită pentru reducerea zgomotului și interferențelor electrice.
Funcționalitate avansată: Ambele sisteme oferă o gamă largă de funcționalități, inclusiv analiza spectrală, răspunsul în frecvență, controlul vibrațiilor în timp real și multe altele, pentru a satisface cerințele complexe ale diferitelor aplicații.
Modularitate și flexibilitate: Spider-80Xi și Spider-80X sunt echipate cu module și opțiuni suplimentare, cum ar fi modulele Black Box și posibilitatea de a conecta dispozitive de stocare atașate la rețea pentru o capacitate extinsă de stocare a datelor.

 

  1. Măsurarea dinamică a vibrațiilor: Ambele sisteme sunt specializate în măsurarea și analiza vibrațiilor în timp real, permițând utilizatorilor să monitorizeze și să înțeleagă comportamentul structural și dinamic al diferitelor componente și sisteme.
  2. Controlul testelor de vibrații: Sistemele Spider-80Xi și Spider-80X permit utilizatorilor să controleze și să efectueze teste de vibrații, inclusiv controlul sinusoidal, aleatoriu, mixt și multe altele. Aceasta facilitează evaluarea performanței și caracteristicilor vibraționale ale produselor și echipamentelor.
  3. Analiza spectrală: Ambele sisteme sunt echipate cu funcții avansate de analiză spectrală, inclusiv FFT (Transformata Fourier rapidă), analiza spectrului de răspuns la șoc (SRS) și analiza urmăririi comenzilor, permițând utilizatorilor să evalueze spectrul de frecvență al semnalelor măsurate.
  4. Monitorizarea stării mașinilor: Spider-80X este conceput pentru a permite monitorizarea continuă a stării mașinilor, permițând utilizatorilor să detecteze și să diagnosticheze problemele potențiale în timp real și să ia măsuri preventive sau corective.
  5. Funcții de control MIMO (Multi-Input Multi-Output): Spider-80X este echipat cu funcționalități avansate de control MIMO, permițând utilizatorilor să efectueze teste și analize structurale complexe, cum ar fi testarea FRF (Frecvență de răspuns în frecvență) și testarea modală operațională.

                                                                            

                                            Partea frontală a platformei Spider-80Xi și Spider-80M
Tipuri de front-end Spider-80Hi Spider-80Ci Spider-80Gi Spider-80SGi Spider-80Ti
Rata maximă de eșantionare vă rugăm să consultați tabelul de mai jos vă rugăm să consultați tabelul de mai jos 25,6 kHz vă rugăm să consultați tabelul de mai jos 2 kHz
Numărul de intrări pe front-end 8 8 16 8 16
Tip conector BNC BNC D-SUB cu 50 de pini LEMO Blocuri terminale conectabile cu 6 pini
Tip de introducere IEPE
Tensiune
TEDS
Încărcare TEDS
de tensiune IEPE 
Tensiune
Tensiometru
Tensiune
Tensiometru
Senzori bazați pe tensiometru
MEMS Senzori pe bază de curent continuu
IEPE

Termocuplu RTD de tip K cu 3 fire
Cuplaj de intrare AC Diferenţial
DC Diferenţial
AC Single-ended
DC Single-ended
AC Single-ended
DC Single-ended
Diferenţial AC
Diferenţial DC
Amplificator de încărcare în linie cu senzor diferențial
DC diferențial pe bază de punte 
PT 100 (RTD)
Intrare de tip K (TC)
Senzor Excitație 4,2 mA la 21 V pentru IEPE 4,2 mA la 21 V pentru IEPE +/-2,5 V, +/-5 V +2,5 V, +5 V, +10 V, 22 V pentru IEPE RTD de la 10 μA la 1,5 mA
Tip tensometru ------- ------- Sferturi de punte (Tip I, II, 3 –
Wire Sfert de punte)
Semi punte (Tip I, II)
Punte completă (Tip I, II)
Tensiune de excitare: ±2,5, ±5
Sfert de punte (Tip I, II)
Semi punte (Tip I, II)
Tip de punte completă (I, II)
Tensiune de excitare: ±2,5, ±5
-------
Interval maxim de intrare ±20 V buc ±20 V buc ±10 mV, ±100 mV,
±1 V, ±10 V
±10 mV, ±100 mV,
±1 V, ±10 V
400 Ohm (RTD)
±80 mV (TC)
Tensiune de protecție de intrare ±220 V ±220 V ±220 V ±40 V -------
Convertor analog-digital pe canal ADC dublu pe 24 de biți ADC dublu pe 24 de biți ADC dublu pe 24 de biți ADC pe 24 de biți ADC pe 24 de biți
Discuție încrucișată < -100 dB < -100 dB < -130 dB < -100 dB -------
Precizia amplitudinii ±0,1% la 1 kHz 1 V ±0,1% la 1 kHz 1 V 0,1% tipic,
mai puțin de 1,5%
(până la 10 KHz),
lungimea cablului de până la
1000 ft (18AWG)
±0,1% -------
Meci de fază < 1° până la 20 kHz < 1° până la 20 kHz < 1° până la 20 kHz < 1° până la 20 kHz -------

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!