Crystal Instruments Sistem de înregistrare la sol (GRS)

GRS este un sistem portabil inovator, cu o carcasă robustă și rezistentă la intemperii, care oferă înregistrare și analiză dinamică în timp real. Echipat cu patru canale de intrare și tehnologie avansată de procesare a semnalului, GRS asigură precizie și performanță fără precedent într-o gamă largă de aplicații industriale. Cu funcții avansate de programare și protecție împotriva eșecurilor, este soluția ideală pentru măsurători precise și fiabile în condiții dificile de mediu și teren.
 
Cod Produs: C616 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Specificații Tehnice
  • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

GRS este un sistem inovator de măsurare dinamică portabil, care reprezintă un punct de referință în domeniul tehnologiei spațiale integrată. Conceput pentru a răspunde nevoilor unei game diverse de industrii, acest sistem oferă înregistrare și analiză dinamică în timp real, cu o precizie și performanță fără precedent.


Cu o carcasă robustă și rezistentă la intemperii, GRS este gata să facă față condițiilor de mediu severe, incluzând vânt puternic, praf și ploi abundente. Funcționând cu două surse externe de baterii, acesta poate asigura până la 12 ore de funcționare continuă și poate fi alimentat și încărcat folosind panouri solare, facilitând astfel operațiile pe teren și de la distanță.

GRS este echipat cu patru canale de intrare, alimentate de două ADC-uri pe 24 de biți, și un procesor DSP ce implementează tehnologie brevetată pentru a atinge performanțe remarcabile de peste 150 dBFS. Integrând un receptor GPS, acesta permite sincronizarea precisă a datelor în timp și poate înregistra semnalele dinamice și statice cu o precizie și acuratețe deosebite.

                                

Cu funcții avansate de programare și înregistrare declanșată, GRS oferă utilizatorilor flexibilitatea de a configura și controla sistemul în funcție de nevoile specifice ale fiecărei aplicații. Funcția Circular Buffer permite înregistrarea datelor de pre-declanșare, asigurând captura evenimentelor critice înainte de declanșare.


GRS dispune de protecție împotriva eșecurilor, cu un mecanism integrat de monitorizare și repornire automată, garantând funcționarea continuă și fiabilă a sistemului, chiar și în condiții extreme sau nesupravegheate.
Cu o memorie generoasă și opțiuni de criptare a datelor, GRS poate înregistra și stoca datele cu siguranță și fiabilitate. Tehnologia avansată de marcă temporală permite alinierea datelor achiziționate de mai multe unități pe aceeași bază de timp, facilitând analiza ulterioară în software-ul dedicat.

GRS este un sistem complet integrat, robust și ușor de utilizat, care oferă o soluție de înregistrare și analiză dinamică de înaltă calitate, ideal pentru o varietate de aplicații industriale care necesită măsurători precise și fiabile în condiții dificile de mediu și teren.
Top of Form

                                                      
Robust și rezistent la intemperii: Carcasă durabilă și rezistentă la vânt puternic, praf și ploi abundente, asigurând protecție în condiții de mediu severe.
Alimentare flexibilă: Funcționează cu două surse externe de baterii și poate fi alimentat și încărcat folosind panouri solare, facilitând operațiile pe teren și de la distanță.
Performanță excelentă: Patru canale de intrare cu ADC-uri pe 24 de biți și un procesor DSP ce implementează tehnologie brevetată, oferind o precizie și performanță de neegalat.
Sincronizare precisă: Integrarea unui receptor GPS pentru sincronizarea precisă a datelor în timp.Protecție împotriva eșecurilor: Mecanism integrat de monitorizare și repornire automată, garantând funcționarea continuă și fiabilă a sistemului.
Funcții avansate de programare: Posibilitatea de a configura și controla sistemul în funcție de nevoile specifice ale fiecărei aplicații.
Memorie generoasă și criptare a datelor: Capacitate de stocare extinsă și opțiuni de criptare a datelor pentru siguranță și confidențialitate.
Tehnologie avansată de marcă temporală: Permite alinierea datelor achiziționate de mai multe unități pe aceeași bază de timp, facilitând analiza ulterioară.


  

Înregistrare dinamică în timp real: GRS permite înregistrarea și monitorizarea semnalelor dinamice în timp real, oferind o perspectivă detaliată asupra comportamentului sistemelor și proceselor monitorizate.
Funcție de programare: Utilizatorii pot programa sistemul pentru a înregistra și a efectua anumite acțiuni în funcție de condiții specifice, permițând operațiuni autonome și eficiente.
Protecție împotriva eșecurilor: Sistemul GRS dispune de un mecanism integrat de monitorizare și repornire automată pentru a asigura funcționarea continuă și fiabilă, chiar și în condiții extreme sau nesupravegheate.
Înregistrare declanșată: GRS poate fi configurat pentru a înregistra datele numai atunci când sunt îndeplinite anumite condiții predefinite, contribuind la economisirea spațiului de stocare și la concentrarea pe evenimentele semnificative.
Memorie generoasă și criptare a datelor: Cu o capacitate de stocare extinsă și opțiuni de criptare a datelor, GRS poate înregistra și proteja datele înregistrate pentru siguranță și confidențialitate.
Tehnologie avansată de marcă temporală: GRS utilizează tehnologie de marcă temporală precisă pentru a alinia datele achiziționate de mai multe unități pe aceeași bază de timp, facilitând analiza și interpretarea datelor.


                        

Număr de canale de intrare: Patru canale de intrare analogică, deservite de două ADC-uri pe 24 de biți.
Precizie ADC: Peste 150 dBFS, utilizând tehnologie brevetată.
Rezistență la temperatură: Funcționează în intervalul de temperatură de la -20°C (-4°F) la 55°C (131°F). Poate fi pornit și funcționat complet după înmuiere la rece timp de 24 de ore sau mai mult la 0°F.
Alimentare: Două surse externe de baterii asigură 12 ore de funcționare continuă. Poate fi alimentat și încărcat cu panouri solare pentru operațiuni continue de la distanță.
Memorie de stocare: Capacitate generoasă de stocare pe card SD, capabil să înregistreze simultan patru canale la o rată de date de până la 102,4 kHz.
Protecție împotriva eșecurilor: Mecanism integrat de monitorizare și repornire automată pentru asigurarea funcționării continue și fiabile a sistemului.
Receptor GPS încorporat: Permite sincronizarea precisă a datelor în timp real, cu o precizie de până la 100 ns.
Criptare a datelor: Implementează un algoritm de criptare conform standardului FIPS PUB 140-2 pentru securitatea și confidențialitatea datelor înregistrate.
Durabilitate: Testat și certificat conform standardelor internaționale pentru vibrații și șocuri, asigurând o performanță fiabilă în medii exigente.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!