Crystal Instruments Sinteza și controlul spectrului de răspuns la șoc (SRS)

Această platformă oferă soluții avansate pentru testarea și controlul vibrațiilor, inclusiv sinteza și controlul precis al spectrului de răspuns la șocuri. Ea permite vizualizarea eficientă a vibrațiilor și monitorizarea mai multor teste de la o singură stație PC. Cu capacități de înregistrare continuă a datelor și integrare în cloud, este o soluție completă pentru nevoile de testare a vibrațiilor în diverse aplicații.
 
Cod Produs: C678 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Această platformă oferă o suită completă de instrumente pentru testarea și controlul vibrațiilor în diverse aplicații. Ea permite sintetizarea și controlul precis al spectrului de răspuns la șocuri, oferind utilizatorilor posibilitatea de a îndeplini cerințele specifice ale spectrului de răspuns dorit. De asemenea, furnizează o gamă de opțiuni pentru generarea și controlul formei de undă, inclusiv componente sinusoidale și sinusoidale amortizate.


Platforma permite vizualizarea eficientă a vibrațiilor, inclusiv generarea rapidă și vizualizarea completă 3D a modelului structural pe care se efectuează testele. Ea oferă, de asemenea, capacitatea de a rula mai multe instanțe simultan pe același computer, facilitând controlul mai multor sisteme Spider și efectuarea de teste separate.

O caracteristică distinctivă este modulul Black Box, care permite efectuarea testelor fără a fi nevoie de un computer conectat în timpul testării efective. În plus, controlul multi-shaker (MSC) permite vizualizarea și monitorizarea mai multor teste de agitare de la o singură stație PC.

Platforma oferă și capacități avansate de înregistrare a datelor, permițând utilizatorilor să înregistreze continuu semnalele de intrare și de transmisie ale măsurătorilor în timpul testelor de vibrații. Aceste date pot fi ulterior vizualizate și analizate utilizând instrumente dedicate.

Hardware-ul Spider asociat acestei platforme include diverse componente de control și achiziție a datelor, care sunt validate și afișate în software-ul platformei. Există, de asemenea, opțiuni software variate pentru testarea vibrațiilor, inclusiv testarea clasică a vibrațiilor de șoc, controlul aleatoriu tranzitoriu și testarea vibrațiilor de control.

De asemenea, platforma oferă posibilitatea de monitorizare prin intermediul EDM Cloud, permițând utilizatorilor să acceseze și să verifice starea testelor într-un spațiu de stocare în cloud, cu opțiuni de securitate pentru accesul la datele înregistrate.
 
 1. Sinteza și controlul precis al spectrului de răspuns la șocuri: Platforma oferă capacitatea de a genera și controla în mod precis spectrul de răspuns la șocuri conform cerințelor utilizatorului.
 2. Vizualizarea avansată a vibrațiilor: Include o caracteristică de vizualizare 3D a vibrațiilor pentru un model structural rapid și eficient.
 3. Control multi-shaker (MSC): Permite utilizatorilor să vizualizeze și să monitorizeze simultan mai multe teste de agitare de la o singură stație PC.
 4. Modul Black Box: Oferă posibilitatea de a efectua teste fără a fi necesar un computer conectat în timpul testării efective.
 5. Înregistrarea continuă a datelor: Platforma poate înregistra în mod continuu semnalele de intrare și de transmisie ale măsurătorilor în timpul testelor de vibrații.
 6. Integrare în EDM Cloud: Permite monitorizarea stării testelor prin intermediul unui spațiu de stocare în cloud, oferind acces la datele înregistrate de oriunde în lume.
 7. Hardware Spider: Include diverse componente hardware pentru control și achiziție de date, validate și afișate în software-ul platformei.
 8. Opțiuni software variate: Include funcționalități precum testarea clasică a vibrațiilor de șoc, controlul aleatoriu tranzitoriu și testarea vibrațiilor de control.

 • Sinteza formei de undă: Capacitatea de a genera forme de undă controlate cu precizie, inclusiv componente sinusoidale și sinusoidale amortizate.
 • Controlul spectrului de răspuns la șocuri: Permite utilizatorilor să controleze spectrul de răspuns la șocuri pentru a îndeplini cerințele specifice ale testului.
 • Vizualizare 3D a vibrațiilor: Furnizează o caracteristică de vizualizare avansată pentru a observa și analiza modelele structurale și vibrațiile într-un mediu tridimensional.
 • Control multi-shaker (MSC): Capacitatea de a monitoriza și controla mai multe teste de agitare de la o singură stație PC.
 • Modul Black Box: Oferă posibilitatea de a efectua teste fără necesitatea unui computer conectat în timpul testării.
 • Înregistrare continuă a datelor: Platforma poate înregistra în mod continuu semnalele de intrare și de transmisie ale măsurătorilor în timpul testelor de vibrații.
 • Integrare în EDM Cloud: Permite monitorizarea stării testelor prin intermediul unui spațiu de stocare în cloud, cu acces la datele înregistrate de oriunde în lume.
 • Hardware Spider: Include componente hardware precum controlere de testare a vibrațiilor și dispozitive generale de achiziție a datelor, validate și afișate în software-ul platformei.
 • Opțiuni software variate: Include funcționalități precum testarea clasică a vibrațiilor de șoc, controlul aleatoriu tranzitoriu și testarea vibrațiilor de control.
 • Compatibilitate extinsă: Platforma este compatibilă cu diverse echipamente de testare a vibrațiilor Spider, oferind scalabilitate și flexibilitate în configurația sistemului.

 1. Sinteza automată a formei de undă: Capacitatea de a genera automat forme de undă în conformitate cu cerințele specifice ale testului, folosind componente sinusoidale sau sinusoidale amortizate.
 2. Controlul precis al spectrului de răspuns la șocuri: Permite utilizatorilor să ajusteze și să controleze spectrul de răspuns la șocuri pentru a se potrivi cu specificațiile testului.
 3. Vizualizarea avansată a vibrațiilor: Oferă o caracteristică de vizualizare 3D pentru a analiza și interpreta vibrațiile și modelele structurale.
 4. Control multi-shaker (MSC): Capacitatea de a monitoriza și controla simultan mai multe teste de agitare de la o singură stație PC.
 5. Modul Black Box: Permite efectuarea testelor fără necesitatea unui computer conectat în timpul testării efective.
 6. Înregistrarea continuă a datelor: Platforma poate înregistra în mod continuu semnalele de intrare și de transmisie ale măsurătorilor în timpul testelor de vibrații.
 7. Integrare în EDM Cloud: Furnizează capacitatea de a monitoriza starea testelor și de a accesa datele înregistrate prin intermediul unui spațiu de stocare în cloud.
 8. Compatibilitate cu hardware Spider: Funcționează cu diverse componente hardware Spider pentru controlul și achiziția de date.
 9. Opțiuni software variate: Include funcționalități precum testarea clasică a vibrațiilor de șoc, controlul aleatoriu tranzitoriu și testarea vibrațiilor de control.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!