Crystal Instruments Testare FRF cu o singură intrare și ieșire multiplă (SIMO)

EDM Modal SIMO FRF Testing este o soluție avansată pentru testarea funcției de răspuns în frecvență (FRF) cu o singură intrare și ieșire multiplă (SIMO). Folosind un singur agitator și un sistem de achiziție de date cu un număr mare de canale, acest sistem permite utilizatorilor să efectueze teste precise și eficiente folosind diverse tipuri de semnale de excitare. Integrează caracteristici ușor de utilizat și asigură măsurători precise și consistente, fiind o soluție ideală pentru analiza și testarea FRF-urilor SIMO.Top of Form
Cod Produs: C708 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
EDM Modal SIMO FRF Testing este o soluție avansată de testare a funcției de răspuns în frecvență (FRF) cu o singură intrare și ieșire multiplă (SIMO). Această soluție oferă o modalitate eficientă și precisă de a obține semnalele FRF utilizând un singur agitator și un sistem de achiziție de date cu un număr mare de canale, cum ar fi Spider-80X sau Spider-80Xi.

Acest sistem permite utilizatorilor să efectueze teste de excitare cu diverse tipuri de semnale, cum ar fi aleatoriu, rafală aleatoare, Chirp/Burst Chirp, pseudo-aleatoriu și aleatoriu periodic. Pentru a asigura că măsurătorile sunt precise și fără scurgeri, utilizatorii pot seta blocul de întârziere și numărul de blocuri ciclice pentru tipurile aleatoare pseudo/periodice, aducând astfel structura la un răspuns de echilibru înainte de fiecare achiziție de date.

Procesul de testare și analiză este conceput pentru a fi ușor de utilizat, oferind opțiuni automate sau manuale pentru creșterea punctelor sau direcțiilor de testare. De asemenea, sistemul permite sincronizarea achiziției de date și excitarea sursei pentru a asigura măsurători precise și consistente.

Pe lângă aceste caracteristici, EDM Modal SIMO FRF Testing integrează perfect procesul de analiză modală, oferind estimări precise pentru parametrii modalității, cum ar fi H1, H2, H3 și Hv. Aceste funcționalități avansate fac din acest sistem o alegere ideală pentru teste precise și eficiente ale FRF-urilor SIMO.
 1. Testare FRF cu o singură intrare și ieșire multiplă (SIMO): Permite testarea și analiza funcției de răspuns în frecvență utilizând un singur agitator și un sistem de achiziție de date cu un număr mare de canale.
 2. Diverse tipuri de semnale de excitare acceptate: Sursa de excitare acceptă o varietate de tipuri de semnale, inclusiv aleatoriu, rafală aleatoare, Chirp/Burst Chirp, pseudo-aleatoriu și aleatoriu periodic.
 3. Configurație flexibilă pentru semnalele aleatoare periodice: Utilizatorii pot seta blocul de întârziere și numărul de blocuri ciclice pentru tipurile aleatoare pseudo/periodice, asigurând astfel măsurători precise și fără scurgeri.
 4. Ușor de utilizat: Procesul de testare și analiză este conceput pentru a fi accesibil și intuitiv, facilitând utilizarea chiar și pentru utilizatorii neexperimentați.
 5. Integrare cu analiza modală: Integrează perfect procesul de analiză modală, oferind estimări precise pentru parametrii modalității, cum ar fi H1, H2, H3 și Hv.
 6. Eficiență crescută: Oferă o eficiență sporită în execuția testelor FRF, minimizând factorul de vârf al forțelor aplicate și asigurând măsurători precise și consistente.
 7. Opțiuni de creștere automată/manuală a punctelor/direcțiilor de testare: Utilizatorii pot alege între creșterea automată și manuală a punctelor sau direcțiilor de testare, oferind flexibilitate în procesul de testare.

 • Testare și analiză FRF: Funcția principală a produsului este de a permite testarea și analiza funcției de răspuns în frecvență (FRF) utilizând o singură intrare și ieșire multiplă (SIMO).
 • Generare și excitare cu diverse tipuri de semnale: Produsul permite generarea și excitarea cu diverse tipuri de semnale, inclusiv aleatoriu, rafală aleatoare, Chirp/Burst Chirp, pseudo-aleatoriu și aleatoriu periodic.
 • Configurație flexibilă a semnalelor aleatoare periodice: Utilizatorii pot configura blocul de întârziere și numărul de blocuri ciclice pentru a asigura măsurători precise și fără scurgeri pentru semnalele aleatoare pseudo/periodice.
 • Integrare cu analiza modală: Produsul este integrat cu procesul de analiză modală, oferind estimări precise pentru parametrii modalității, cum ar fi H1, H2, H3 și Hv.
 • Interfață ușor de utilizat: Interfața utilizatorului este concepută pentru a fi accesibilă și intuitivă, facilitând utilizarea chiar și pentru utilizatorii neexperimentați.
 • Eficiență sporită în execuția testelor: Produsul oferă o eficiență crescută în execuția testelor FRF, minimizând factorul de vârf al forțelor aplicate și asigurând măsurători precise și consistente.
 • Opțiuni de creștere automată/manuală a punctelor/direcțiilor de testare: Utilizatorii pot alege între creșterea automată și manuală a punctelor sau direcțiilor de testare, oferind flexibilitate în procesul de testare.

 1. Număr maxim de canale: Produsul suportă un număr mare de canale pentru achiziția de date, oferind o capacitate extinsă de măsurare.
 2. Tipuri de semnale suportate:
  • Aleatoriu
  • Rafală aleatoare
  • Chirp/Burst Chirp
  • Pseudo-aleatoriu
  • Aleatoriu periodic
 3. Configurare flexibilă pentru semnalele aleatoare periodice:
  • Posibilitatea de a seta blocul de întârziere și numărul de blocuri ciclice pentru a asigura măsurători precise și fără scurgeri.
 4. Tipuri de ieșire: Interfață compatibilă cu diverse tipuri de ieșire, inclusiv audio, digitală și analogică.
 5. Interfață utilizator: Interfață ușor de utilizat, cu opțiuni intuitive de navigare și control.
 6. Precizie și rezoluție:
  • Precizie ridicată a măsurătorilor pentru asigurarea rezultatelor exacte.
  • Rezoluție ajustabilă pentru adaptarea la diferite cerințe de testare.
 7. Eficiență și viteză de testare:
  • Execuție rapidă a testelor FRF pentru a minimiza timpul necesar pentru analiză și evaluare.
  • Eficiență sporită în utilizarea forțelor aplicate pentru a asigura măsurători precise și consistente.
 8. Integrare cu analiza modală: Integrare perfectă cu procesul de analiză modală pentru estimări precise ale parametrilor modalității.
 9. Dimensiuni și greutate: Dimensiuni compacte și greutate redusă pentru portabilitate și ușurință în utilizare.
 10. Conectivitate: Opțiuni versatile de conectivitate pentru integrarea cu alte echipamente și sisteme de testare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!