Crystal Instruments Analiza corelației

Analiza de corelație modală EDM este un instrument utilizat în inginerie pentru compararea și validarea rezultatelor din modelele experimentale și teoretice. Acesta ajută la evaluarea preciziei și coerenței între modelele de analiză modală experimentală (EMA) și cele de analiză cu elemente finite (FEA), oferind o mai bună înțelegere a comportamentului structural al sistemelor.
Cod Produs: C717 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Analiza de corelație modală EDM este un instrument avansat utilizat în inginerie și cercetare structurală pentru compararea și validarea rezultatelor obținute din modelele experimentale și teoretice.

Acest instrument permite utilizatorilor să compare modelele de analiză modală experimentală (EMA) cu modelele de analiză cu elemente finite (FEA), facilitând astfel evaluarea preciziei și coerenței acestora.

Utilizând datele experimentale și teoretice, analiza de corelație modală EDM oferă o modalitate eficientă de a obține o înțelegere mai profundă a comportamentului structural al componentelor și sistemelor.
 1. Import variat de modele: Suport pentru importul modelelor de geometrie în formatele .xml, .unv și .nas, precum și pentru datele de formă a modului în formatul .unv.
 2. Mapare flexibilă: Capacitatea de a efectua mapare manuală sau automată între modelele EMA și FEA, pentru a asigura o corelație precisă între acestea.
 3. Calcul și afișare Cross-MAC: Funcționalitatea de calcul și afișare a Cross-MAC pentru evaluarea coerenței dintre modurile de vibrație identificate în modelele EMA și FEA.
 4. Comparație animată: Posibilitatea de a vizualiza o comparație animată între modelele EMA și FEA, pentru a observa modificările în comportamentul modal al structurii.
 5. Interfață intuitivă: O interfață user-friendly, ușor de utilizat și navigat, care facilitează procesul de import, mapare și interpretare a rezultatelor.

 1. Importul modelelor: Permite utilizatorilor să importe modele de geometrie în formatele .xml, .unv și .nas, precum și datele de formă a modului în formatul .unv.
 2. Mapare modală: Oferă opțiuni pentru maparea manuală sau automată a modelelor EMA și FEA, facilitând corelarea acestora.
 3. Calculul Cross-MAC: Realizează calculul coeficientului Cross-MAC pentru evaluarea coerenței dintre modurile de vibrație identificate în modelele EMA și FEA.
 4. Vizualizarea comparativă: Furnizează o comparație vizuală între rezultatele EMA și FEA, inclusiv animații pentru observarea diferențelor în comportamentul modal.
 5. Interpolare și afișare a parametrilor modali: Permite interpolarea informațiilor despre formă de mod din FEA și afișarea parametrilor modali alături de rezultatele EMA, pentru o comparare detaliată între modele.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!