Crystal Instruments Testare FRF

Testarea EDM Modal MIMO FRF este o metodă avansată de evaluare a comportamentului dinamic al sistemelor cu multiple intrări și ieșiri. Folosind mai multe agitatoare simultane și un sistem de achiziție de date cu un număr mare de canale, această tehnică permite o evaluare precisă a modurilor de vibrație și a răspunsului sistemului în diverse condiții de funcționare. Este utilă pentru identificarea modurilor de frecvență apropiată și a rădăcinilor repetate, facilitând analiza detaliată a comportamentului sistemului.
 
Cod Produs: C709 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)

Testarea EDM Modal MIMO FRF este o metodă avansată și eficientă de evaluare a comportamentului dinamic al unui sistem cu multiple intrări și ieșiri. Această tehnică utilizează mai multe agitatoare simultane și un sistem de achiziție de date cu un număr mare de canale pentru a obține semnale FRF (Funcții de Răspuns în Frecvență). Aceasta permite o evaluare precisă a modurilor de vibrație și a răspunsului sistemului în diverse condiții de funcționare.

Prin utilizarea mai multor aplicații de excitație aleatorie a agitatorului, semnalele de antrenare a agitatorului sunt garantate a fi necorelate între ele, asigurând o evaluare precisă a comportamentului dinamic al sistemului. Această metodă este utilă pentru identificarea clară a modurilor de frecvență apropiată și a rădăcinilor repetate, facilitând analiza detaliată a comportamentului sistemului.

Testarea EDM Modal MIMO FRF oferă caracteristici avansate precum sincronizarea ieșirilor, modalități flexibile de excitare a surselor, inclusiv aleatoriu, rafală aleatoare, pseudo-aleatoriu și perioade aleatoare, și posibilitatea de a ajusta parametrii pentru a obține rezultate precise.

Această metodă integrează perfect procesul de analiză modală cu testarea MIMO FRF, oferind o abordare completă și eficientă pentru evaluarea dinamică a sistemelor complexe.
 
 1. Testare FRF (Funcții de Răspuns în Frecvență) cu intrări și ieșiri multiple (MIMO).
 2. Configurație de testare dedicată pentru EDM Modal MIMO FRF.
 3. Utilizarea mai multor agitatoare simultane pentru obținerea semnalelor FRF.
 4. Sistem de achiziție de date cu număr mare de canale (de exemplu, Spider-80X sau Spider-80Xi).
 5. Eficiență și precizie sporite în măsurătorile FRF.
 6. Diverse tipuri de excitare a agitatorului, inclusiv aleatoriu, rafală aleatoare, pseudo-aleatoriu, perioade aleatoare, ciripit/burst.
 7. Setări flexibile pentru ajustarea blocului de întârziere și a numărului de blocuri ciclice pentru tipurile aleatoare pseudo/periodice.
 8. Utilitate în separarea și identificarea clară a modurilor de frecvență apropiată.
 9. Posibilitatea de a măsura mai multe coloane ale matricei de răspuns în frecvență simultan.
 10. Integrare perfectă a procesului de analiză modală cu testarea MIMO FRF.

 1. Numărul de canale: Capacitatea sistemului de a măsura simultan multiple canale de intrare și ieșire.
 2. Gama de frecvență: Intervalul de frecvențe în care sistemul poate efectua măsurătorile.
 3. Rezoluția: Precizia măsurătorilor, exprimată de obicei în termeni de rezoluție în frecvență și amplitudine.
 4. Precizia măsurătorilor: Gradul de acuratețe și reproducibilitate a măsurătorilor realizate de sistem.
 5. Tipuri de excitare suportate: Enumerarea și descrierea tipurilor de excitare pe care le poate utiliza sistemul, cum ar fi aleatoriu, rafală aleatoare, pseudo-aleatoriu, perioade aleatoare, etc.
 6. Configurare și interfață: Descrierea modului în care sistemul este configurat și controlat, inclusiv interfețele de utilizator și modul de conectare la alte echipamente.
 7. Software-ul inclus: Descrierea software-ului inclus pentru controlul sistemului, achiziția datelor, analiza datelor etc.
 8. Compatibilitate: Informații despre compatibilitatea sistemului cu alte echipamente sau software-uri.
 9. Dimensiuni și greutate: Dimensiunile fizice și greutatea sistemului.
 10. Consumul de energie: Consumul de energie al sistemului în timpul utilizării.
 11. Certificări: Eventualele certificări sau standarde la care sistemul se conformează.
 12. Suport și service: Informații despre suportul oferit de producător sau furnizor, precum și disponibilitatea service-ului.

 • Testare FRF cu intrări și ieșiri multiple (MIMO): Capacitatea de a efectua măsurători într-un mediu cu mai multe surse de excitație și mai multe puncte de măsurare.
 • Configurație dedicată de testare: Setări predefinite și optimizate pentru testarea FRF în modul MIMO.
 • Excitare multiplă: Posibilitatea de a utiliza simultan mai multe surse de excitație pentru a obține răspunsuri mai precise și detaliate.
 • Achiziție sincronizată: Capacitatea de a sincroniza măsurătorile și excitațiile pentru a asigura coerența datelor.
 • Diverse tipuri de excitare: Suport pentru diferite tipuri de semnale de excitare, inclusiv aleatoriu, rafală aleatoare, pseudo-aleatoriu, perioade aleatoare, etc.
 • Ajustare flexibilă a parametrilor: Posibilitatea de a ajusta parametrii de excitare și de măsurare pentru a obține rezultate optime.
 • Analiză modală integrată: Capacitatea de a analiza și interpreta datele pentru identificarea modurilor de vibrație și a comportamentului dinamic al sistemului.
 • Interfață utilizator intuitivă: Un software ușor de utilizat, care oferă acces la toate funcțiile și opțiunile sistemului într-un mod intuitiv și eficient.
 • Vizualizare și export de date: Posibilitatea de a vizualiza și analiza datele măsurate, precum și de a exporta rezultatele pentru analize ulterioare.
 • Suport pentru analize avansate: Capacitatea de a efectua analize avansate, cum ar fi identificarea și separarea modurilor de frecvență apropiată sau repetate.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!