Crystal Instruments Test sinusoidal MIMO

Testul sinusoidal cu intrări multiple și ieșiri multiple (MIMO) este o soluție avansată pentru testarea și analiza sistemelor complexe. Acesta oferă posibilitatea de a efectua teste detaliate cu excitații sinusoidale multiple, inclusiv mături și trepte, facilitând procesul de testare într-un mediu ușor de utilizat. Cu o gamă variată de funcționalități, inclusiv controlul amplitudinii și direcției, strategii de măsurare flexibile și control precis al frecvenței, acesta este instrumentul ideal pentru inginerii și cercetătorii care lucrează în domenii care necesită analiza și evaluarea precisă a sistemelor complexe.
 
Cod Produs: C710 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
Testul sinusoidal cu intrări multiple și ieșiri multiple (MIMO), reprezintă o soluție cuprinzătoare pentru necesitățile de testare complexe din domeniul ingineriei și cercetării. Cu funcționalități avansate și o interfață prietenoasă, acesta permite utilizatorilor să efectueze teste detaliate și precise cu excitații sinusoidale multiple într-un mediu ușor de utilizat.

Prin intermediul Testului sinusoidal MIMO, utilizatorii pot efectua teste cu excitații sinusoidale multiple, inclusiv mături și trepte, având posibilitatea de a ajusta nivelurile de comandă și direcțiile manual sau automat. Produsul oferă, de asemenea, opțiuni extinse pentru specificarea condițiilor inițiale diferite pentru fiecare test și controlul amplitudinii multiplelor canale de intrare, asigurând o adaptabilitate maximă la nevoile specifice de testare.

Cu o gamă variată de strategii de măsurare, inclusiv filtre, RMS, medie sau vârf, Testul sinusoidal MIMO permite utilizatorilor să selecteze metoda potrivită pentru analiza datelor lor. De asemenea, acesta oferă un filtru de urmărire reglabil, permițând utilizatorilor să definească lățimea de bandă dorită pentru rezultate precise și consistente.

Cu caracteristici avansate de control al frecvenței, cum ar fi definirea frecvenței de pornire și de terminare, numărul de puncte, delta F și viteza de măturare, Testul sinusoidal MIMO oferă utilizatorilor un control complet asupra procesului de testare. Integrând analiza modală, acesta reprezintă o soluție completă pentru testarea MIMO Sine, asigurând un flux de lucru eficient și rezultate precise în domeniul cercetării și dezvoltării.
 
 1. Excitații sinusoidale multiple: Permite utilizatorilor să efectueze teste cu excitații sinusoidale multiple, inclusiv mături și trepte, pentru a evalua răspunsul sistemelor complexe la diferite frecvențe și amplitudini.
 2. Controlul amplitudinii și direcției: Oferă posibilitatea de a ajusta nivelurile de comandă și direcțiile manual sau automat pentru a adapta testele la nevoile specifice ale aplicației.
 3. Strategii de măsurare flexibile: Include diverse strategii de măsurare, precum filtre, RMS, medie sau vârf, pentru a analiza și evalua corect răspunsurile sistemelor testate.
 4. Control precis al frecvenței: Permite utilizatorilor să definească și să controleze precis frecvența de pornire și de terminare, numărul de puncte, delta F și viteza de măturare pentru teste personalizate și precise.
 5. Integrare cu analiza modală: Integrarea procesului de analiză modală permite o evaluare mai profundă a comportamentului sistemului, asigurând un flux de lucru eficient și rezultate precise.
 6. Interfață ușor de utilizat: Oferă o interfață intuitivă și prietenoasă, facilitând utilizarea și navigarea în cadrul produsului pentru utilizatori de toate nivelurile de experiență.
 7. Flexibilitate și adaptabilitate: Produsul este proiectat pentru a fi flexibil și adaptabil la diverse cerințe de testare, permițând utilizatorilor să efectueze teste detaliate și precise într-un mod eficient.

 • Generare de semnale sinusoidale: Permite generarea de semnale sinusoidale pentru excitații multiple, cu posibilitatea de a specifica frecvența, amplitudinea și fază pentru fiecare intrare.
 • Controlul nivelului de comandă: Oferă posibilitatea de a ajusta nivelurile de comandă manual sau automat pentru a controla excitațiile și pentru a obține răspunsuri precise ale sistemului.
 • Configurare flexibilă a testului: Permite configurarea testelor cu condiții inițiale diferite pentru fiecare excitație, inclusiv faze inițiale +/- sau aleatorii.
 • Analiză și evaluare: Furnizează instrumente pentru analiza și evaluarea semnalelor obținute în timpul testelor, inclusiv strategii de măsurare (filtre, RMS, medie, vârf), precum și integrarea cu analiza modală.
 • Control al frecvenței: Permite controlul precis al frecvenței de pornire și de terminare, numărul de puncte, delta F și viteza de măturare pentru teste personalizate și precise.
 • Interfață intuitivă: Dispune de o interfață ușor de utilizat, care facilitează setarea parametrilor de testare, monitorizarea semnalelor și interpretarea rezultatelor.
 • Flexibilitate în măsurare și filtrare: Oferă o varietate de opțiuni pentru măsurare și filtrare a semnalelor, permițând utilizatorilor să adapteze procesul de testare la nevoile specifice ale aplicației.

 1. Frecvență de lucru: Intervalul de frecvență suportat pentru excitații sinusoidale și analiză, de exemplu, 0,1 Hz - 10 kHz.
 2. Număr maxim de canale: Capacitatea maximă de a controla și de a măsura un număr specific de canale simultan, de exemplu, până la 32 de canale.
 3. Rezoluție: Precizia și detaliile semnalelor generate și măsurate, de exemplu, rezoluție de 16 biți.
 4. Amplitudine maximă: Amplitudinea maximă a semnalelor de ieșire și a semnalelor măsurate, de exemplu, ±10 V.
 5. Precizie: Precizia și stabilitatea semnalelor generate și măsurate în raport cu valorile setate, de exemplu, ±0,1% din valoarea nominală.
 6. Interfață: Tipul și numeroasele opțiuni pentru interfața utilizatorului, cum ar fi interfețe grafice pe calculator, comenzi de la distanță prin interfețe de programare (API) sau interfețe hardware.
 7. Alimentare: Cerințele de alimentare, tensiunea și puterea necesară pentru funcționarea sistemului, de exemplu, 220V AC, 50 Hz, 500W.
 8. Dimensiuni și greutate: Dimensiunile fizice ale echipamentului și greutatea, de exemplu, 19" rack-mount, 2U, 10 kg.
 9. Conectivitate: Tipurile și opțiunile de conectivitate, cum ar fi porturi analogice, digitale, USB, Ethernet etc.
 10. Compatibilitate software: Compatibilitatea cu diferite platforme software, sisteme de operare și medii de programare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!