Crystal Instruments MESA Sine la testarea aleatorie a vibrațiilor

Testul MESA Sine on Random oferă control și analiză precisă a vibrațiilor, utilizând excitație multiplă pe un singur canal. Acesta utilizează controlul mediu ponderat și poate fi configurat pentru a satisface diverse cerințe de testare. De asemenea, oferă posibilitatea de a monitoriza și gestiona testele prin intermediul EDM Cloud, asigurând accesul la date în timp real și o înregistrare precisă a rezultatelor.
Cod Produs: C702 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Testul de vibrație MESA Sine on Random este o metodă avansată de testare care oferă control și analiză precisă în timp real pentru vibrații, folosind excitație multiplă pe un singur canal. Această tehnică este frecvent utilizată în industrie pentru a evalua comportamentul unităților mari sau lungi în timpul testelor.


Procesul de testare implică utilizarea unui profil de control specific și se bazează pe controlul mediu ponderat pentru a asigura o performanță optimă. Acest lucru înseamnă că fiecare canal de control poate avea o greutate atribuită individual, permițând ajustări fine în funcție de cerințele specifice ale testului.

                                      

Testul MESA oferă, de asemenea, flexibilitate în configurarea diferitelor moduri de control pentru a satisface nevoile variate ale aplicațiilor. De exemplu, este posibil să se configureze unități identice sau unități cu caracteristici diferite, cum ar fi faze sau magnitudini diferite.


Parametrii de testare, cum ar fi lățimea de bandă a filtrului sau tipul de filtru, pot fi ajustați pentru a optimiza testul în funcție de cerințele specifice ale aplicației.
Un alt aspect important al testului MESA este capacitatea de a stabili relații diferite între canalele de control. Aceste relații pot fi configurate pentru a obține rezultate precise în funcție de caracteristicile unităților testate.

                                      

De asemenea, testul de vibrație poate fi monitorizat și gestionat prin intermediul EDM Cloud, care oferă acces la date live și la jurnalele testelor finalizate. Acest lucru permite utilizatorilor să verifice și să analizeze rezultatele testelor în timp real, indiferent de locația lor, asigurând o gestionare eficientă a procesului de testare și o înregistrare precisă a datelor.


Testul de vibrație MESA Sine on Random este o metodă avansată și precisă de evaluare a comportamentului vibrațional al unităților, oferind control și analiză de înaltă calitate în timp real, precum și o gestionare eficientă a datelor prin intermediul EDM Cloud.

                                    

 
 1. Control și analiză precisă: Produsul oferă control și analiză precisă a vibrațiilor, asigurând o evaluare exactă a comportamentului unităților testate.
 2. Excitație multiplă pe un singur canal: Utilizând excitație multiplă pe un singur canal, produsul permite testarea eficientă a unităților mari sau lungi în timpul testelor de vibrații.
 3. Control mediu ponderat: Acesta utilizează controlul mediu ponderat pentru a asigura o performanță optimă și ajustări fine în funcție de cerințele specifice ale testului.
 4. Configurabilitate flexibilă: Produsul poate fi configurat pentru a satisface diverse nevoi de testare, inclusiv variante de control pentru unități identice sau cu caracteristici diferite.
 5. Monitorizare și gestionare prin intermediul EDM Cloud: Oferă posibilitatea de a monitoriza și gestiona testele prin intermediul EDM Cloud, permițând accesul la date în timp real și gestionarea eficientă a procesului de testare.
 6. Optimizare a parametrilor de testare: Permite optimizarea parametrilor de testare, cum ar fi lățimea de bandă a filtrului și tipul de filtru, pentru a asigura o evaluare precisă a unităților testate.
 7. Stabilirea relațiilor între canalele de control: Oferă posibilitatea de a stabili relații diferite între canalele de control, permițând ajustări precise în funcție de caracteristicile unităților testate.

 • Generare profiluri de control: Produsul permite generarea și configurarea profilurilor de control pentru a dirija excitația și analiza vibrațiilor în timpul testelor.
 • Controlul multiplelor excitoare: Poate controla și coordona mai multe excitoare pentru a asigura excitația adecvată a unităților testate pe un singur canal.
 • Analiză în timp real: Furnizează analiză în timp real a datelor de vibrații, permițând monitorizarea și ajustarea continuă a testului în funcție de evoluția condițiilor.
 • Optimizare a parametrilor de testare: Permite optimizarea parametrilor de testare, cum ar fi lățimea de bandă a filtrului și tipul de filtru, pentru a obține rezultate precise și relevante.
 • Monitorizare și înregistrare a datelor: Oferă posibilitatea de a monitoriza și înregistra datele de vibrații în timpul testului, precum și de a accesa și analiza ulterior aceste date pentru evaluarea performanței.
 • Configurabilitate flexibilă: Produsul poate fi configurat pentru a satisface cerințele specifice ale diferitelor aplicații și scenarii de testare, oferind flexibilitate și adaptabilitate.
 • Gestionarea centralizată a testelor prin intermediul EDM Cloud: Permite gestionarea centralizată a testelor și accesul la datele de testare prin intermediul platformei EDM Cloud, asigurând o gestionare eficientă și securizată a datelor.

 

 1. Tip de excitație: Excitație multiplă pe un singur canal
 2. Control: Control mediu ponderat
 3. Număr maxim de excitoare controlate: Configurabil, poate varia în funcție de necesități
 4. Analiză de date: Analiză în timp real a datelor de vibrații
 5. Parametri de testare ajustabili: Lățimea de bandă a filtrului, tipul de filtru, tipul de baleiaj etc.
 6. Configurabilitate a relațiilor între canalele de control: Posibilitatea de a stabili relații diferite între canalele de control pentru ajustări precise
 7. Monitorizare și înregistrare a datelor: Posibilitatea de a monitoriza și înregistra datele de vibrații în timpul testului
 8. Gestionare centralizată a testelor: Prin intermediul platformei EDM Cloud
 9. Conectivitate: Poate fi conectat la diverse tipuri de senzori și echipamente de măsurare
 10. Interfață utilizator: Interfață intuitivă și ușor de utilizat pentru configurarea testelor și analiza rezultatelor
 11. Compatibilitate software: Poate fi integrat cu alte sisteme și software-uri de analiză de date
 12. Dimensiuni și greutate: Variază în funcție de configurație și specificațiile exacte ale echipamentului

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!