Diagnoză de Vibrații

Femaris efectueaza servicii de diagnoza de vibratii orice utilaj dinamic rotativ (motoare electrice, pompe, reductor, etc.)
Cod Produs: C107 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Review-uri (0)


Ce presupune serviciul Diagnoză de VibrațiiServiciul "Diagnoză de Vibrații" oferit de Femaris este specializat în evaluarea și monitorizarea stării de funcționare a echipamentelor rotative dinamice, cum ar fi motoarele electrice, pompele și reductoarele. Folosind tehnici avansate de analiză vibratoare, Femaris folosește analizoare de vibrații de înaltă precizie pentru a colecta date critice de la mașinării.

Aceasta tehnică de verificare non-invazivă include realizarea de spectre FFT (Fast Fourier Transform) pentru fiecare punct de măsurare, care ne permit să identificăm și să interpretăm diferitele tipuri de defecțiuni care ar putea produce vibrații excesive, precum dezechilibre, dezalinieri sau uzura rulmenților.

Utilizarea regulată a acestui serviciu se înscrie în cadrul practicilor de mentenanță predictivă, care permite detectarea timpurie a deficiențelor înainte să se transforme în probleme majore. Menținerea unei monitorizări periodice ajută la reducerea riscului de oprire neplanificată a utilajului și a costurilor asociate cu piesele de schimb care încă sunt funcționale.

În cazul identificării unor niveluri ridicate de vibrații, diagnosticul de vibrații devine esențial pentru a determina pașii corectivi ce trebuie urmați. În plus, putem efectua echilibrarea dinamică a componentelor rotative, cum ar fi ventilatoare, fulii sau pale direct la fața locului, utilizând același echipament.

Înzestrat cu vibrometre și analizoare de vibrații sofisticate, Femaris oferă servicii care includ măsurători în rută pentru a menține un control riguros și un istoric complet al stării utilajelor, contribuind astfel la prelungirea duratei de viață a echipamentelor și la optimizarea performanței acestora. Prin urmare, ne angajăm să asigurăm funcționarea eficientă și siguranța operațională a mașinilor dvs., reducând în același timp costurile de întreținere și neplanificat.


Concluzie


Serviciul "Diagnoză de Vibrații" pe care îl oferim este un instrument de încredere pentru gestionarea sănătății echipamentelor dvs. rotative. Permițându-vă să fiți proactivi, nu doar reactivi, în relația cu mașinăriile din gestionarea dvs., Femaris are ca scop maximizarea eficienței și fiabilității proceselor industriale.

Fiți un pas înaintea defecțiunilor. Investiți în mentenanța predictivă cu serviciile profesionale de diagnoză de vibrații oferite de firma noastră, Femaris SRL.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!