Crystal Instruments Controlul vibrațiilor sinusoidale MESA

MESA Sine Control este o soluție avansată pentru controlul și analiza vibrațiilor sinusoidale în timp real, oferind o performanță precisă și fiabilă. Cu posibilitatea de a configura și monitoriza multiple canale de vibrații pe o singură axă, acest sistem permite optimizarea testelor pentru diverse aplicații. Accesul la EDM Cloud facilitează monitorizarea și gestionarea testelor de la distanță, asigurând confidențialitatea și accesul autorizat la datele de test
Cod Produs: C701 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Produsul MESA Sine Control este o soluție avansată pentru controlul și analiza vibrațiilor sinusoidale în timp real, oferind o performanță precisă și fiabilă. Acest sistem permite utilizatorilor să controleze și să monitorizeze multiple canale de vibrații pe o singură axă, facilitând optimizarea și reglarea testelor pentru diverse aplicații.


                                   

Cu funcții personalizabile și flexibile, MESA Sine Control permite utilizatorilor să definească parametrii de testare în funcție de nevoile lor specifice, inclusiv lățimea de bandă a filtrului, tipul de filtru și alte caracteristici relevante. Strategia de control medie ponderată oferă posibilitatea de a atribui greutăți individuale fiecărui canal de control, iar optimizarea fazei permite stabilirea relațiilor între canalele de control pentru a asigura coerența și eficacitatea testelor.


Cu posibilitatea de monitorizare prin EDM Cloud, utilizatorii pot accesa și verifica starea testelor de vibrații de la distanță, folosind un flux de autentificare securizat pentru a asigura confidențialitatea și accesul autorizat. EDM Cloud oferă un spațiu de stocare sigur în cloud pentru datele de test, facilitând accesul la informații în orice moment și de oriunde în lume.

                                  
 1. Control și analiză precisă: Oferă control și analiză în timp real a vibrațiilor sinusoidale, asigurând o performanță precisă și fiabilă.
 2. Excitație multiplă pe un singur canal: Permite controlul și monitorizarea mai multor canale de vibrații pe o singură axă, facilitând testarea și optimizarea.
 3. Configurabilitate personalizată: Utilizatorii pot defini parametrii de testare, cum ar fi lățimea de bandă a filtrului, tipul de filtru și altele, pentru a regla și optimiza testele.
 4. Strategie de control medie ponderată: Permite atribuirea greutăților individuale fiecărui canal de control, asigurând un control precis și eficient.
 5. Optimizarea fazei: Permite stabilirea relațiilor între canalele de control pentru a asigura coerența și eficacitatea testelor.
 6. Monitorizare prin EDM Cloud: Accesul la EDM Cloud facilitează monitorizarea și gestionarea testelor de la distanță, asigurând confidențialitatea și accesul autorizat la datele de test.
 7. Flexibilitate și scalabilitate: Sistemul este flexibil și poate fi configurat pentru a satisface diverse nevoi și aplicații, fiind scalabil pentru a permite extinderea ulterioară.
 8. Interfață intuitivă: Oferă o interfață ușor de utilizat pentru configurarea și monitorizarea testelor, facilitând utilizarea chiar și pentru utilizatorii mai puțin tehnici.

 1. Controlul vibrațiilor sinusoidale: Permite controlul precis al vibrațiilor sinusoidale în timp real, pentru a efectua teste și analize relevante.
 2. Analiză în timp real: Oferă capacitatea de a analiza datele de vibrație în timp real, permițând utilizatorilor să ia decizii în timp util în funcție de rezultate.
 3. Excitație multiplă pe un singur canal: Permite controlul și analiza mai multor surse de vibrație pe o singură axă, ceea ce poate fi util în aplicații unde este necesar controlul simultan al mai multor surse de vibrație.
 4. Configurare personalizată a parametrilor de testare: Utilizatorii pot defini și ajusta parametrii de testare, cum ar fi lățimea de bandă a filtrului, tipul de filtru și altele, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale testului.
 5. Monitorizare și înregistrare a datelor de timp: Permite monitorizarea și înregistrarea datelor de timp pentru analiza ulterioară și raportare.
 6. Flexibilitate în configurarea canalelor de control și monitorizare: Utilizatorii pot configura și ajusta canalele de control și monitorizare pentru a se potrivi nevoilor lor specifice.
 7. Optimizarea fazei: Oferă opțiuni pentru stabilirea relațiilor între canalele de control pentru a asigura coerența și eficacitatea testelor.
 8. Monitorizare prin EDM Cloud: Permite accesul și monitorizarea testelor de la distanță prin intermediul EDM Cloud, asigurând confidențialitatea și accesul autorizat la datele de test.

 • Tipul sistemului: Control și analiză a vibrațiilor sinusoidale în timp real.
 • Numărul de canale de control: Configurabil, permite controlul și monitorizarea mai multor canale de vibrații pe o singură axă.
 • Excitație: Suportă excitație multiplă pe un singur canal pentru testele simultane.
 • Parametri de testare: Parametrii de testare pot fi personalizați și ajustați de către utilizator, inclusiv lățimea de bandă a filtrului, tipul de filtru și altele.
 • Monitorizare și înregistrare a datelor: Oferă posibilitatea de a monitoriza și înregistra datele de timp pentru analiza ulterioară.
 • Optimizare a fazei: Permite stabilirea relațiilor între canalele de control pentru a asigura coerența și eficacitatea testelor.
 • Interfață utilizator: Interfață intuitivă pentru configurarea și monitorizarea testelor.
 • Conectivitate: Suportă conectivitatea la EDM Cloud pentru monitorizare și gestionare la distanță a testelor.
 • Flexibilitate: Sistemul este flexibil și poate fi configurat pentru a satisface diverse nevoi și aplicații.
 • Scalabilitate: Permite extinderea ulterioară și adăugarea de funcționalități suplimentare în funcție de cerințele utilizatorului.
 • Fiabilitate: Asigură o performanță precisă și fiabilă în timpul testelor și analizelor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!