Crystal Instruments Analiza modală

EDM Modal este un software specializat în analiza modală, oferind trei niveluri de funcționalități: Standard, Avansat și Premium. Aceste niveluri sunt proiectate pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorilor din domeniul testării și analizei modale.
 
Alege optiune:
Cod Produs: 1-64 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
EDM Modal este un software avansat și specializat pentru analiza modală în ingineria structurală. Cu trei niveluri de funcționalitate - Standard, Avansat și Premium - oferă o suită completă de instrumente pentru selecția și identificarea datelor FRF (funcții de răspuns în frecvență), facilitând procesul de analiză modală.

Nivelul Standard furnizează instrumente esențiale pentru identificarea parametrilor modali, inclusiv funcții de indicator de mod (MIF) și montatorul exponențial complex cu cel mai mic pătrat (LSCE). Acest nivel permite validarea rezultatelor și animarea formelor modale pentru o mai bună înțelegere a comportamentului sistemului.

Nivelul Avansat extinde capacitățile Standard, adăugând algoritmul Poly-reference pentru potrivirea curbelor FRF din rezultatele testării MIMO FRF. Aici, utilizatorii pot beneficia de o analiză mai detaliată și sofisticată, utilizând metoda Poly reference time domain (PTD) pentru identificarea polilor în domeniul timpului.

Nivelul Premium îmbunătățește funcționalitățile celor două niveluri anterioare, oferind algoritmul Poly-X, care permite potrivirea curbelor FRF din rezultatele testării MIMO FRF în domeniul de frecvență complexă. Acest nivel oferă o estimare mai precisă a parametrilor modali și o înțelegere mai profundă a comportamentului sistemului.

Pe lângă aceste niveluri, EDM Modal include și funcționalități suplimentare, cum ar fi selecția automată a metodei de ajustare a curbei în funcție de tipul de semnal FRF selectat și posibilitatea de a importa/exporta date în diferite formate pentru o interoperabilitate sporită.

EDM Modal este o soluție complexă și flexibilă pentru analiza modală, adresându-se atât nevoilor de bază, cât și celor avansate ale utilizatorilor din domeniul ingineriei structurale.

 
 1. Identificare parametri modali: Oferă un set complet de instrumente pentru identificarea parametrilor modali din datele FRF (funcții de răspuns în frecvență).
 2. Funcții de indicator de mod (MIF): Utilizate pentru etichetarea frecvențelor naturale și identificarea rădăcinilor distincte sau repetate.
 3. Montator exponențial complex cu cel mai mic pătrat (LSCE): Metodă de identificare a parametrilor modali utilizând un model de exponențială complexă.
 4. Algoritmi avansați de ajustare a curbelor: Include algoritmi precum Poly-reference și Poly-X pentru potrivirea curbelor FRF în domenii complexe sau de timp.
 5. Animare a formelor modale: Permite vizualizarea și animarea formelor modale pentru o mai bună înțelegere a comportamentului sistemului.
 6. Validare parametri modali: Oferă funcții precum criteriul de asigurare modală (MAC) pentru validarea parametrilor modali obținuți.
 7. Interfață ușor de utilizat: Dispune de o interfață intuitivă și prietenoasă pentru utilizator, facilitând procesul de analiză și interpretare a rezultatelor.
 8. Flexibilitate în gestionarea datelor: Permite importul și exportul datelor în diferite formate, pentru a asigura interoperabilitatea cu alte programe și sisteme.
 9. Suport pentru testarea MIMO FRF: Capacitatea de a gestiona datele provenite din teste cu mai multe intrări și ieșiri (MIMO - multiple-input multiple-output) pentru o analiză mai completă a comportamentului sistemului.
 10. Potrivit pentru nevoi variate: Cu trei niveluri de funcționalitate - Standard, Avansat și Premium - poate satisface cerințele diferite ale utilizatorilor, de la nevoi de bază până la cerințe avansate în analiza modală.

 1. Compatibilitate platformă: Funcționează pe diverse platforme hardware și sisteme de operare, inclusiv Windows, Linux și macOS.
 2. Interfață utilizator (UI): Dispune de o interfață grafică intuitivă și prietenoasă pentru utilizator, ușor de navigat și de înțeles.
 3. Suport pentru formate de fișiere: Poate importa și exporta date într-o varietate de formate, inclusiv UFF (Universal File Format) și alte formate standard de export/import.
 4. Rezoluție și precizie: Asigură o rezoluție și precizie adecvate pentru identificarea parametrilor modali în funcție de caracteristicile sistemului analizat.
 5. Capacitate de procesare: Potrivit pentru analiza datelor complexe, inclusiv seturi de date mari și teste MIMO FRF.
 6. Viteza de calcul: Furnizează rezultate în timp util, cu timpi de calcul optimizați pentru eficiență.
 7. Suport tehnic și actualizări: Oferă suport tehnic adecvat și actualizări periodice ale software-ului pentru a asigura funcționalitatea și securitatea continuă.
 8. Securitate și confidențialitate: Respectă standardele de securitate și protecție a datelor pentru a asigura confidențialitatea informațiilor utilizatorilor.
 9. Documentație și resurse de învățare: Furnizează documentație detaliată, manuale de utilizare și alte resurse de învățare pentru a ajuta utilizatorii să profite la maximum de capacitățile software-ului.
 10. Licențiere flexibilă: Oferă opțiuni de licențiere flexibile, inclusiv licențe per utilizator sau per dispozitiv, pentru a se potrivi nevoilor și bugetului utilizatorilor.

 • Identificarea parametrilor modali: Permite identificarea frecvențelor naturale, amortizării și modurilor proprii ale sistemului din datele FRF (funcții de răspuns în frecvență).
 • Analiza și validarea parametrilor modali: Furnizează instrumente pentru analiza și validarea rezultatelor obținute în procesul de identificare a parametrilor modali, inclusiv criteriul de asigurare modală (MAC) și sinteza FRF.
 • Animarea formelor modale: Permite vizualizarea și animarea formelor modale, facilitând înțelegerea modului în care structura reacționează la diferite frecvențe și moduri de vibrație.
 • Potrivirea curbelor FRF: Folosește algoritmi avansați, cum ar fi Poly-reference și Poly-X, pentru a potrivi curbele FRF din rezultatele testării MIMO FRF, atât în domeniul de frecvență complexă, cât și în domeniul timpului.
 • Interfață intuitivă și ușor de utilizat: Dispune de o interfață grafică intuitivă și prietenoasă pentru utilizator, care facilitează navigarea și utilizarea eficientă a tuturor funcțiilor software-ului.
 • Gestionarea datelor: Permite importul și exportul datelor în diferite formate, pentru a asigura interoperabilitatea cu alte programe și sisteme.
 • Compatibilitate extinsă: Funcționează pe diverse platforme hardware și sisteme de operare, inclusiv Windows, Linux și macOS, pentru a satisface nevoile utilizatorilor din diferite medii de lucru.
 • Suport pentru testarea MIMO FRF: Capacitatea de a gestiona datele provenite din teste cu mai multe intrări și ieșiri (MIMO - multiple-input multiple-output), pentru o analiză mai completă a comportamentului sistemului.
 • Documentație și suport tehnic: Furnizează documentație detaliată, manuale de utilizare și suport tehnic adecvat pentru a ajuta utilizatorii în procesul de utilizare și înțelegere a software-ului.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!