VibraSens Traductor de viteză CT-V 425.01

Cu acest sensor de vibrații avansat, beneficiați de monitorizare precisă și durabilitate maximă în medii industriale. Design compact, ușor de instalat, compatibil cu sisteme diverse, oferă o detecție sensibilă și fiabilă a vibrațiilor, esențială pentru mentenanța predictivă și eficientizarea proceselor. Traductor de viteză CT-V 425.01 este instrumentul ideal pentru îmbunătățirea performanței echipamentelor dvs. industriale. Investiți în fiabilitate și tehnologie de top cu Vibrasens.
Variante senzoriale:
Cod Produs: 425.01-SR20-3 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Documentație
 • Review-uri (0)
Traductorul de viteză CT-V 425.01 este un dispozitiv precis și fiabil destinat pentru măsurarea și monitorizarea vitezelor de rotație în diferite aplicații industriale.

Acest traductor oferă o soluție cost-eficientă pentru automatizarea proceselor, fiind capabil să convertească viteza mecanică în semnale electrice utilizabile pentru sistemele de control și supraveghere.

Construit din materiale rezistente și conceput pentru o ușoară integrare în sistemele existente, CT-V 425.01 asigură funcționare de lungă durată și precizie înalte, contribuind astfel la eficientizarea și optimizarea producției.

Traductorul de accelerație CT-V 425.01 este fabricat de prestigioasa companie Vibrasens. Acest sensor de ultimă generație este proiectat pentru a oferi o monitorizare de neegalat a vibrațiilor într-o amplă gamă de aplicații industriale.

Fabricat cu o tehnologie avansată, Traductorul de accelerație CT-V 425.01 este un dispozitiv inovator, extrem de sensibil și precis, ideal pentru a detecta și a măsura accelerațiile datorate vibrațiilor din echipamentele dumneavoastră.
Fie că este folosit în monitorizarea stării mașinăriilor, în diagnosticarea defecțiunilor sau în aplicarea de control al proceselor, Traductorul de accelerație CT-V 425.01 se dovedește a fi un instrument indispensabil pentru menținerea și îmbunătățirea eficienței și longevității echipamentelor industriale.

Având un design robust și compact, acest traductor rezistă la condiții de mediu dificile, inclusiv la temperaturi ridicate, praf și umiditate, ceea ce îl face potrivit pentru industria grea, minieră, cea de prelucrare a materialelor, sau pentru aplicații în sectoarele de energie și utilități.

 

 • Rezoluție înaltă și răspuns la frecvență largă: Capabil să detecteze mișcări fine, de la frecvențe scăzute până la cele specifice aplicațiilor cu viteză mare.
 • Material durabil: Carcasa este fabricată din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și fiabilitate în medii industriale grele.
 • Instalare simplă: Proiectat pentru o instalare fără efort datorită dimensiunilor compacte și greutății reduse.
 • Compatibilitate: Se integrează cu diverse tipuri de echipamente de monitorizare și analiză a vibrațiilor, extinzând capacitățile de diagnosticare.
 • Sensibilitate înaltă: Emite semnale clare și precise, permițând detectarea chiar și a celor mai subtile vibrații.
 • Certificări: Respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, fiind certificat conform normelor internaționale.
 • Interval de măsurare: Intervalul de frecvență este între 10 și 1000 Hz (potrivit pentru mașinile cu viteză standard > 500 RPM).
 • Tip senzor: Sistem microelectromecanic (MEM).
 • Ieșire curent analogic: De la 4 la 20 mA.
 • Temperatura ambiantă: Funcționează într-un interval cuprins între -55°C și 120°C.
 • Protecție: IP67, IP68, IP69K pentru rezistență la medii dificile.
 • Material: Carcasa este fabricată din AISI316L (DIN 1.4404).
 • Etanșare: Sudată ermetic cu laser pentru protecție sporită (IP69K).
 • Greutate și dimensiune: 70 grame (2,5 Oz), dimensiuni hexagonale de 22mm și înălțime de 50m

 1. Interval de măsurare: Variantele disponibile pot să difere, însă intervalul de frecvență standard este între 10 Hz și 1000 Hz, potrivit pentru mașinile cu viteză standard > 500 RPM.
 2. Tip senzor: Sistem microelectromecanic (MEM), care oferă sensibilitate și precizie în detectarea vibrațiilor.
 3. Ieșire curent analogic: Dispozitivul furnizează un semnal analogic între 4 și 20 mA, ușor de integrat în sistemele de control și monitorizare.
 4. Temperatura ambiantă: Funcționează într-un interval extins de temperatură, între -55°C și 120°C, asigurând performanță stabilă în condiții variate de mediu.
 5. Protecție: Dispune de protecție IP67, IP68 și IP69K, garantând rezistență la praf, apă și alte elemente externe, inclusiv la temperaturi ridicate și umiditate.
 6. Material: Carcasa este confecționată din AISI316L (DIN 1.4404), un material rezistent la coroziune și durabil în medii industriale agresive.
 7. Etanșare: Sudată ermetic cu laser pentru a asigura o protecție suplimentară împotriva pătrunderii apei și a altor particule.
 8. Greutate și dimensiuni: Greutatea este de aproximativ 70 de grame (2,5 oz), iar dimensiunea este de 22 mm în hexagon și 50 mm în înălțime, făcându-l compact și ușor de instalat pe diferite tipuri de echipamente.

Apăsați pe link pentru a descărca documentația tehnică în format .pdf pentru Traductor de viteză CT-V 425.01

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!