Broadsens Senzor de temperatură fără fir miniatural SVT200-T

Senzorul SVT200-T este o soluție avansată și miniaturală pentru monitorizarea temperaturii în medii industriale dure. Cu o gamă largă de temperaturi de la -40°C la 105°C, precizie de +/- 0,3 grade Celsius și o durată de viață a bateriei de peste 10 ani, acest senzor oferă date precise și fiabile într-un pachet compact și eficient energetic. Rezistent la apă conform standardului IP68 și operând la o frecvență de 2,4 GHz, SVT200-T este ideal pentru diverse aplicații industriale.
Cod Produs: C163 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici
 
Senzorul de temperatură fără fir miniatural SVT200-T reprezintă o soluție de înaltă performanță și miniaturizată pentru monitorizarea temperaturii în medii industriale dure. Cu o gamă extinsă de temperatură de la -40°C (-40°F) până la 105°C (221°F), acest senzor este ideal pentru aplicații variate, inclusiv în fabrici de oțel, produse chimice, produse alimentare și băuturi, petrol și gaze, ciment, transport și altele.

Cu o precizie remarcabilă de +/- 0,3 grade Celsius și o rezoluție fină de 0,01 grade Celsius, SVT200-T oferă date precise și detaliate despre temperatura ambientală. Senzorul trimite date către gateway-ul wireless la intervale regulate de 15 secunde, asigurând o monitorizare constantă și actualizată.

Construit pentru durabilitate și versatilitate, SVT200-T are o carcasă compactă cu un diametru de 39 mm și o înălțime de 14 mm, permițându-i să fie montat în spații înguste. Designul său inovator permite montarea cu lipici sau epoxidic, iar baza metalică asigură contactul direct cu suprafața de măsurare.

Cu o viață utilă a bateriei de peste 10 ani în utilizare continuă, datorită consumului redus de energie (4,3 uA în medie), SVT200-T este o soluție eficientă din punct de vedere energetic și economic. Fiind rezistent la apă conform standardului IP68, acest senzor poate supraviețui în medii dure și umede.

Senzorul operează pe o frecvență de 2,4 GHz, oferind o acoperire extinsă de peste 100 de metri în linie de vedere. Aprobările FCC/IC asigură conformitatea cu standardele de comunicare fără fir.
SVT200-T reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru monitorizarea temperaturii în medii industriale, oferind performanță, precizie și durabilitate într-un pachet compact și eficient din punct de vedere energetic.
 1. Gamă extinsă de temperaturi: Poate măsura temperaturi într-un interval cuprins între -40°C și 105°C (-40°F până la 221°F), facilitând monitorizarea într-o varietate de medii industriale.
 2. Precizie înaltă: Asigură o precizie de +/- 0,3 grade Celsius, oferind date fiabile și precise pentru aplicații critice.
 3. Durată lungă de viață a bateriei: Bateria CR2450W asigură o durată de viață a bateriei de peste 10 ani în condiții de utilizare continuă.
 4. Compact și ușor: Cu un diametru de 39 mm și o înălțime de 14 mm, senzorul este compact și ușor, facilitând montarea în spații înguste sau restrictive.
 5. Rezistență la apă: Construcția conform standardului IP68 face ca senzorul să fie rezistent la apă, permițând utilizarea în medii umede sau dure.
 6. Comunicare wireless: Operează pe o frecvență de 2,4 GHz, oferind o acoperire extinsă de peste 100 de metri în linie de vedere.
 7. Montare și reutilizare simplificate: Se montează cu lipici sau epoxid, iar baza metalică permite îndepărtarea și reutilizarea senzorului.
 8. Interval de măsurare regulat: Trimite date către gateway-ul wireless la intervale regulate de 15 secunde, asigurând o monitorizare constantă și actualizată a temperaturii.

 

 • Domeniul de măsurare a temperaturii: -40°C până la 105°C (-40°F până la 221°F)
 • Precizie: +/- 0,3 grade Celsius
 • Rezoluție: 0,01 grade Celsius
 • Interval de măsurare: La fiecare 15 secunde
 • Consum de energie: 4,3 uA în medie, inclusiv măsurători de temperatură și transmisie
 • Alimentare electrică: Baterie CR2450W, cu durată de viață de peste 10 ani în utilizare continuă
 • Comunicare fără fir: Frecvență de 2,4 GHz; acoperire de peste 100 de metri (300 ft) în linie de vedere; aprobat FCC/IC
 • Dimensiuni: Diametru de 39 mm (1,54 inchi), înălțime de 14 mm (0,55 inchi)
 • Greutate: 30 g (1 oz) cu baterie
 • Metoda de montare: Lipici/epoxidici
 • Mediu inconjurator: Rezistent la apă conform standardului IP68

 

 1. Măsurare precisă a temperaturii: Senzorul utilizează tehnologie avansată pentru a măsura temperatura cu o precizie ridicată de +/- 0,3 grade Celsius și o rezoluție fină de 0,01 grade Celsius.
 2. Comunicare fără fir: Senzorul transmite datele de temperatură către un gateway wireless la intervale regulate de 15 secunde, asigurând o monitorizare constantă și actualizată a condițiilor de temperatură.
 3. Durată lungă a bateriei: Cu o baterie CR2450W, senzorul SVT200-T oferă o durată de viață a bateriei de peste 10 ani în condiții de utilizare continuă, asigurând o funcționare fiabilă pe termen lung.
 4. Rezistență la medii dure: Construcția rezistentă la apă conform standardului IP68 permite senzorului să funcționeze în medii umede sau dure, precum și în condiții de temperatură extreme.
 5. Montare ușoară și reutilizabilă: Senzorul poate fi montat cu lipici sau epoxid, iar baza metalică permite îndepărtarea și reutilizarea senzorului în diverse aplicații.
 6. Dimensiuni compacte: Cu un diametru de 39 mm și o înălțime de 14 mm, senzorul SVT200-T este compact și ușor, permițând montarea în spații înguste sau restrictive.
 7. Comunicare extinsă: Funcționând la o frecvență de 2,4 GHz, senzorul are o acoperire de peste 100 de metri în linie de vedere, oferind flexibilitate în amplasarea gateway-ului wireless.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!