VibraSens Accelerometru pentru temperaturi înalte HT 101.11

Accelerometrul piezoelectric industrial sigilat ermetic modelul 101 este un dispozitiv compact și robust proiectat pentru monitorizarea precisă a vibrațiilor în medii industriale dificile. Cu tehnologie avansată de transmisie a tensiunii și design inovator, acest accelerometru oferă rezultate precise și fiabile într-o gamă largă de aplicații, de la rulmenți cu role la pompe și motoare. Variantele disponibile se pot adapta nevoilor specifice ale clienților, inclusiv în aplicații cu temperaturi ridicate sau frecvențe scăzute. Esențial pentru întreținerea preventivă și funcționarea optimă a echipamentelor industriale.

Variante Senzoriale: 100 mV/g ±5%, conector Mil, 80 g dinamic


Cod Produs: C208 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
Accelerometrul piezoelectric industrial sigilat ermetic modelul 101 este un dispozitiv proiectat pentru monitorizarea vibrațiilor în medii industriale dure. Cu dimensiuni compacte de 0,8 inch pentru hexagon, o înălțime de 2 inch și o greutate de 3,0 Oz, este conceput să ofere performanțe fiabile în diverse condiții de mediu.

Acest accelerometru utilizează tehnica de transmisie a tensiunii cu 2 fire standard (ICP / IEPE / LIVM) cu o sursă de curent constant standard de 4 mA, asigurând astfel o conexiune și o funcționare simplă și fiabilă. Masa semnalului este izolată de suprafața de montare și de carcasa exterioară pentru a preveni buclele de masă, iar ecranarea Faraday limitează sensibilitatea la interferențele electromagnetice la minimum.
Designul său inovator include un modul de forfecare inelar pentru a preveni tranzitorii termici și semnalele parazite cauzate de vibrații transversale mari. Cu un sistem electronic cu zgomot redus și un design compensat cu temperatură, acest accelerometru oferă rezultate precise pe întregul interval de temperatură.

Cu o gamă largă de frecvențe, acest dispozitiv poate fi adaptat aproape tuturor cerințelor clienților. Variantele de înaltă frecvență sunt ideale pentru monitorizarea vibrațiilor la rulmenții cu role, pompele de cavitație etc., în timp ce variantele de frecvență medie sunt potrivite pentru monitorizarea vibrațiilor globale la pompe, motoare, ventilatoare etc.

Pentru aplicațiile care necesită monitorizarea vibrațiilor la frecvențe mai scăzute, varianta de frecvență scăzută este alegerea ideală, fiind utilizată în industria petrochimică, mașini instrumente, și în monitorizarea agitatelor la viteză redusă, turnuri de răcire etc.
De asemenea, există o variantă specială cu înaltă temperatură care oferă protecție suplimentară împotriva temperaturilor ridicate, fiind utilă în aplicații precum secțiunea de deconectare a mașinilor din industria hârtiei.
 
 1. Dimensiuni: Hexagon de 0,8 inch
 2. Înălțime: 2 inch
 3. Greutate: 3,0 Oz
 4. Tehnică de transmisie a tensiunii cu 2 fire standard (ICP / IEPE / LIVM)
 5. Sursă de curent constant standard: 4 mA
 6. Masă semnalului izolată de suprafața de montare și carcasa exterioară pentru a preveni buclele de masă
 7. Ecranare Faraday pentru a limita sensibilitatea la EMC
 8. Design cu modul de forfecare inelar pentru prevenirea tranzitoriilor termice și semnalelor parazite
 9. Sistem electronic cu zgomot redus și design compensat cu temperatură pentru rezultate precise pe întregul interval de temperatură
 10. Gamă largă de frecvențe pentru a satisface diverse cerințe ale clienților
 11. Variante disponibile pentru diferite aplicații, inclusiv înaltă frecvență, frecvență medie, frecvență scăzută și înaltă temperatură.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!