VibraSens Traductor de accelerație CL-A 427.51

Descoperiți noua adiție la gama noastră de instrumente de precizie pe IndustrialMAG.ro: Traductorul de accelerație CL-A 427.51 de la Vibrasens. Special conceput pentru mediile industriale riguroase, acest senzor oferă măsurători de înaltă fidelitate ale vibrațiilor, cu o gamă de frecvențe largă și o construcție robustă pentru durabilitate îndelungată.

Cu o sensibilitate remarcabilă, răspuns liniar și ușor de integrat în sistemul de monitorizare, CL-A 427.51 este esențial pentru menținerea unei funcționări optimizate și prelungirii duratei de viață a echipamentelor dvs. industriale.
Variante senzoriale:
Cod Produs: 427.51-VR20-3 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Traductorul de accelerație CL-A 427.51 oferă o soluție completă și fiabilă pentru monitorizarea precisă a vibrațiilor și accelerațiilor în diverse medii industriale. Conceput pentru a menține funcționarea optimă a echipamentelor și pentru a preveni defectările neașteptate, acest senzor este esențial în reducerea timpului de inactivitate și a costurilor asociate întreținerii.


Construcția robustă a traductorului asigură rezistența la condiții dure de mediu, protejând componentele interne împotriva prafului, umezelii și a șocurilor mecanice. Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest senzor oferă fiabilitate pe termen lung și performanțe constante, fiind potrivit pentru utilizarea în sectoare precum industria energetică, minerit, petrochimie și utilaje grele.

Cu tehnologie de vârf integrată, acest senzor măsoară accelerațiile cu o precizie excepțională, operând într-o gamă largă de temperaturi și furnizând date esențiale pentru diagnosticarea precoce a uzurii și prevenirea defectelor. Capacitatea sa de a detecta chiar și cele mai fine vibrații îl face un instrument valoros pentru monitorizarea condițiilor de funcționare a echipamentelor.

Instalarea și integrarea acestui traductor de accelerație în sistemele existente sunt ușoare datorită designului compact și interfeței prietenoase. Dispozitivul plug-and-play permite pornirea rapidă în monitorizarea performanței echipamentelor fără a fi necesare configurări complexe sau personal specializat.

Cu o sensibilitate excelentă și un răspuns liniar pe o gamă largă de frecvențe, acest senzor permite detectarea detaliată a spectrului de vibrații, identificând probleme specifice cum ar fi dezechilibrarea, alinierea defectuoasă sau purtarea anormală a componentelor.

Produsul este rezultatul a ani de cercetare și dezvoltare și este calibrat la standarde stricte pentru a furniza date de încredere. Compatibilitatea sa cu diverse sisteme de analiză a datelor și software-uri de diagnostic îl face o soluție extrem de versatilă pentru diferite aplicații industriale, contribuind la o funcționare optimă a echipamentelor și la extinderea duratei de viață a mașinilor.
 
 1. Fiabilitate și durabilitate: Construcție robustă și rezistentă, proiectată pentru a face față condițiilor dure de mediu din medii industriale, inclusiv praful, umezeala și șocurile mecanice.
 2. Precizie: Tehnologie avansată care permite măsurarea precisă a vibrațiilor și accelerațiilor, oferind date esențiale pentru diagnosticarea precoce a uzurii și prevenirea defectelor.
 3. Rezistență la temperaturi extreme: Capacitatea de a opera într-o gamă largă de temperaturi, asigurând funcționarea fiabilă în medii cu condiții variate de temperatură.
 4. Instalare ușoară: Design compact și interfață prietenoasă care facilitează instalarea și integrarea în sistemele existente, fără necesitatea configurărilor complexe sau a personalului specializat.
 5. Sensibilitate excelentă: Capacitatea de a detecta chiar și cele mai fine vibrații, permitând identificarea detaliată a spectrului de vibrații pentru diferite tipuri de mașini și echipamente.
 6. Răspuns liniar pe o gamă largă de frecvențe: Asigură o acuratețe ridicată în măsurarea accelerării în diferite condiții de funcționare.
 7. Calibrare strictă: Produsul este calibrat la standarde stricte pentru a furniza date de încredere, esențiale pentru implementarea unei strategii proactive de mentenanță bazată pe condiție.
 8. Compatibilitate: Potrivit pentru integrarea cu diverse sisteme de analiză a datelor și software-uri de diagnostic, oferind o soluție versatilă pentru diferite aplicații industriale.

 1. Interval de măsurare:
  • Vibrație: 3 Hz - 1000 Hz
  • Accelerație: 3 Hz - 10 000 Hz
 2. Tip senzor: Sistem microelectromecanic îmbunătățit (MEM)
 3. Tip de ieșire: Curent analogic (4 mA - 20 mA)
 4. Temperatură ambientală:
  • Interval: -55°C până la 120°C
 5. Protecție:
  • IP67 (protecție împotriva penetrării de praf și a apei în condiții normale)
  • IP68 (protecție împotriva penetrării de praf și a apei în imersie temporară)
  • IP69K (protecție împotriva penetrării de praf și a apei în condiții de spălare cu abur sub presiune ridicată)
 6. Material carcasa: AISI316L (DIN 1.4404)
 7. Etanșare: Sudat ermetic cu laser, oferind protecție împotriva prafului și a apei în medii dificile
 8. Greutate: 70 grame (2,5 oz)
 9. Dimensiuni:
  • Hexagon de 22mm înălțime
  • 50mm înălțime
 10. Alimentare: Alimentare cu 2 fire
 11. Compatibilitate: Potrivit pentru conectarea directă la PLC cu un card de 4-20 mA, facilitând integrarea în sistemele de monitorizare a condițiilor din fabricație.
 12. Aplicații tipice:
  • Monitorizarea continuă a vibrațiilor generale ale mașinilor în medii industriale dificile
  • Utilizare în sectoare precum industria energetică, minerit, petrochimie și utilaje grele

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!