Broadsens Wireless IMU SAG200

SAG200 este un IMU industrial wireless inovator de la Broadsens, care integrează accelerometrul, giroscopul și magnetometrul fără fir, oferind 9 grade de libertate. Cu un consum ultra-scăzut de energie și o baterie cu durată de viață extinsă, acest dispozitiv oferă măsurători precise pe 9 axe și unghiuri de înclinare, rotire și rostogolire în timp real. Cu conectivitate la distanță prin internet, WiFi sau rețea celulară și o construcție robustă rezistentă la apă, SAG200 este soluția ideală pentru monitorizarea inerțială în medii industriale variate.
Top of Form
 
Cod Produs: C164 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

SAG200, noul IMU industrial wireless de la Broadsens, reprezintă o inovație de vârf în domeniul măsurătorilor inerțiale. Cu un design robust și o eficiență energetică remarcabilă, acest dispozitiv este conceput pentru a furniza date precise și fiabile în medii industriale variate.

Cu o integrare fluidă a accelerometrului, giroscopului și magnetometrului fără fir, SAG200 oferă o gamă largă de funcționalități, incluzând măsurători pe 9 axe și unghiuri de înclinare, rotire și rostogolire în timp real. Consumul ultra-scăzut de energie îl face ideal pentru aplicații industriale care necesită monitorizare continuă și durată lungă de viață a bateriei.

Oferind o interfață intuitivă și o conectivitate versatilă, SAG200 permite transmiterea datelor la distanță prin internet, WiFi sau rețea celulară, facilitând integrarea în sistemele IoT existente. Funcționalități precum măsurătorile paralele și secvențiale în grupuri multiple și revizuirea datelor istorice îl fac extrem de versatil într-o varietate de aplicații industriale.

Cu o construcție rezistentă și o gamă largă de opțiuni de montare, SAG200 poate fi instalat în diverse medii și configurații, oferind flexibilitate și fiabilitate în același timp. Fiind rezistent la apă conform standardului IP68 și având o temperatură de funcționare extinsă, acest dispozitiv este pregătit să facă față condițiilor de mediu dificile.

IMU industrial wireless SAG200 de la Broadsens reprezintă o soluție de vârf pentru monitorizarea inerțială în industrie, combinând performanța remarcabilă cu eficiența energetică și versatilitatea, pentru a satisface cerințele cele mai exigente ale aplicațiilor industriale moderne.
Top of Form


 
 1. Integrare a senzorilor: Accelerometru, giroscop și magnetometru fără fir integrate pentru măsurători precise pe 9 axe.
 2. Consum scăzut de energie: Tehnologie proprietară de consum redus de energie, asigurând o durată lungă de viață a bateriei.
 3. Conectivitate versatilă: Transmisie de date la distanță prin internet, WiFi sau rețea celulară, facilitând integrarea în sistemele IoT existente.
 4. Fiabilitate industrială: Design robust și rezistent la apă conform standardului IP68, pregătit pentru utilizare în medii industriale variate.
 5. Funcționalități avansate: Măsurători secvențiale în grupuri multiple, revizuirea datelor istorice și export fișier CSV pentru analize ulterioare.
 6. Flexibilitate în utilizare: Intervalul de accelerație și de viteză unghiulară reglabil de către utilizator pentru adaptabilitate la diferite aplicații.
 7. Montare versatilă: Opțiuni de montare multiple, inclusiv montant de montare M6, suport magnetic și suport epoxidic.
 8. Performanță de vârf: Precizie ridicată a măsurătorilor, cu unghiuri de înclinare, rotire și rostogolire calculate în timp real.
 9. Compatibilitate extinsă: Poate fi utilizat atât pentru măsurători dinamice, cât și pentru unghiuri statice într-o gamă variată de aplicații industriale.

 • Gama giroscopului: 250 dps, 500 dps, 1.000 dps, 2.000 dps, reglabil de către utilizator.
 • Gama magnetometrului: Până la ±4900 μT.
 • Intervalul unghiului Euler: Înclinare, rotire, rostogolire: -180° – 180°.
 • Precizia unghiului Euler: Pas, ruliu: ±0,1°; rotire: ±1° (necesită calibrare).
 • Rezoluție ADC: 16 biți.
 • Rata datelor de ieșire (ODR): 50 Hz.
 • Modul de măsurare și transmitere: Prelevare și transmisie continuă în timp real.
 • Consumul de energie: <2uA în inactivitate; <5mA cu transmisie de date, colectare de date și calcul AHRS (sistem de referință pentru atitudine și direcție).
 • Alimentare electrică: Baterie ER18505, 4.000 mAh, înlocuibilă.
 • Protocol wireless: Putere ultra-scăzută de 2,4 GHz.
 • Distanța de transmisie: Linie de vedere de până la 300 m (900 ft) în spațiu deschis.
 • Dimensiuni: 37x71 mm DxH (1,46x2,80 inchi).
 • Greutate: 117 g (4,1 oz) inclusiv bateria.
 • Metoda de montare: Montant de montare M6, suport de montare, suport magnetic, suport epoxidic.
 • Mediu inconjurator: Temperatura de lucru: -40°C - 85°C; temperatura de depozitare: -55°C - 85°C; IP68 rezistent la apă.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!